tensiune in mana si piciorul drept

16-03-2010
deniram
Nu este medic/terapeut
deniram
In luna decembrie, dupa ce am avut un ovar inflamat, am inceput sa simt presiune si furnicaturi in piciorul drept. Apoi presiunea si furnicaturile s-au extins si la mana dreapta. In acea perioada ma simteam atat de rau, incat nu puteam nici sa dorm. Am facut analizele de sange si toate au iesit bune.Am fost la neurolog, mi s-au verificat reflexele si mi s-a spus ca totul e pe baza de stres : mi-a dat milgamma, celebrex, passiflora, dar nu am facut radiografie cervicala sau vreun rmn. Am terminat tratamentul, dar nu m-am simtit mai bine, aveam si ameteli. Am fost din nou la alt neurolog, care mi-a spus ca reflexele sunt bune, ca nu ar fi probleme si mi-a prescris carbamazepina si milgamma. Acum e luna martie si eu tot nu ma simt bine, tot timpul ma doare ceva pe partea dreapta. Ajutati-ma, va rog, caci la medicii unde am fost nu am gasit raspuns la problema mea. Multumesc si astept raspuns.
1 comentarii
0
17-03-2010, ora 04:10
deniram
Nu este medic/terapeut
deniram
Am uitat sa precizez ca ceea ce ma supara acum mai mult este o durere in omoplatul drept care are corespondenta undeva in piept. Ce poate fi ?
Adaugă un comentariu / răspuns