Tiuiti in urechi
Buna ziua. Ieri am fost la un eveniment fericit al unui coleg si am stat cam 1 ora aproape de boxele audio care erau date foarte tare. Cand am plecat nu mai auzeam bine(infundat) si imi tiuiau urechile. Dupa 7-8 ore aud mai bine insa tot imi tiuie urechile. Ce se poate face si daca imi voi reveni sau este necesar un control ORL? Mutumesc
3 comentarii
este necesar consult orl si audiograma
Buna. Ma aflu si eu ca multe alte persoane cu probleme de auz de peste 15 ani. Am inceput sa am acel tiuit in 1991 in scoala militara, dupa mai multe exercitii de tregere cu armamentul. Am fost la mai multi doctori si am primit vitamine dar nici un rezultat. Am facut si audiograme dar nici o alta investigatie in plus, tiuitul il am si incepe sa ma deranjeaza pentru ca imi diminueaza perceptia auzului. Daca sunt mai multe zgomote diferite sau daca vin de la zgomot la liniste efectiv vornesc mult mai tare ca sa ma aud.Ce ma sfatuiti. Daca exista si alta metoda de a comunica, telefonic, skyp, mail, va rog sa imi spuneti.
o internare in clinica orl, spital universitar unde se fac investigatiile neceasare
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Otita seroasa cu tiuit in ureche si pierderi de echilibru
- 5Tiuit in urechea dreapta, la audiograma aud maxim ~8000Hz!
- 9tinitus puternic
- 8Tratament hipoacuzie
- 5mi-a iesit reflex stipedian absent urechea stanga, tinitus, hipoacuzie.
- 84Tiuit + tremur al corpului interior
- 6Urechi infundate si tiuit.
- 5Intepaturi urechi
- 19pacanituri, țiuit, troznituri in urechi
- 4Tiuit ureche plus durere
- 3Țiuit in ureche
- 0Probleme cu tiutul de cap/urechi
- 1Țiuit in urechea dreaptă
- 0Intepaturi in zona toracica si tiuitul urechilor
- 10Unde sa ma duc sa mi descoper diagnosticul
- 0Sensibilitate cardiovasculara la apă fierbinte
- 4Vuiet continuu in cap + acufene urechea dreapta