Tiuiti in urechi

Buna ziua. Ieri am fost la un eveniment fericit al unui coleg si am stat cam 1 ora aproape de boxele audio care erau date foarte tare. Cand am plecat nu mai auzeam bine(infundat) si imi tiuiau urechile. Dupa 7-8 ore aud mai bine insa tot imi tiuie urechile. Ce se poate face si daca imi voi reveni sau este necesar un control ORL? Mutumesc
3 comentarii

este necesar consult orl si audiograma

Buna. Ma aflu si eu ca multe alte persoane cu probleme de auz de peste 15 ani. Am inceput sa am acel tiuit in 1991 in scoala militara, dupa mai multe exercitii de tregere cu armamentul. Am fost la mai multi doctori si am primit vitamine dar nici un rezultat. Am facut si audiograme dar nici o alta investigatie in plus, tiuitul il am si incepe sa ma deranjeaza pentru ca imi diminueaza perceptia auzului. Daca sunt mai multe zgomote diferite sau daca vin de la zgomot la liniste efectiv vornesc mult mai tare ca sa ma aud.Ce ma sfatuiti. Daca exista si alta metoda de a comunica, telefonic, skyp, mail, va rog sa imi spuneti.

o internare in clinica orl, spital universitar unde se fac investigatiile neceasare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tiuit in ureche
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 4tiuit sau nu?
- 6De 6 luni am un tiuit continuu in urechi / cap
- 3tiuituri in ureche
- 2tiuit al urechii
- 45Tiuit permanent, hipertensiune 32 de ani, 22|13
- 84Tiuit + tremur al corpului interior
- 3Tiuit urechea dreapta
- 4un tiuit continuu de 2 saptamani!
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 4tiuituri in partea dreapta
- 2Lichid in ureche
- 11Ureche dreapta infundata si tiuit
- 2Hipoacuzie bilaterala- cu o singura proteza
- 0Intepaturi in zona toracica si tiuitul urechilor
- 2Tiuit ureche de 7 luni
- 1Tinitus sau vuiet puternic în urechea dreaptă care nu cedează cu nimic!
- 2Tiuit ureche
- 0Tiuit în urechi plus ameteli
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: