Tratament sau operatie
Buna ziua! Am fost diagnosticat cu hernie de disc L5-S1paramediana stanga, migrata inferior cu conflict radicular stang. Protruzie discala L3-L4 laterala dreapta cu pensare radiculara dreapta intraforaminala. Durerile aproape au disparut. Va rog sa-mi spuneti daca necesita operatie sau pot face un tratament(fizioterapie, kinetoterapie). Va multumesc!
2 comentarii
Regula nr. 1: nu imaginea de pe RMN se opereaza ci pacientul. Indicatia este data de problemele cauzate de hernia de disc. Daca nu va cauzeaza probleme atunci nu trebuie operat. Clar, faptul ca nu produce probleme trebuie confirmat de cineva care se pricepe la asa ceva (neurolog, neurochirurg) pentru ca nu numai durere exista, singur, fara experienta este greu de detectat daca aveti o pareza (scadere de forta musculara), care ar fi o indicatie pentru operatie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1hernia de disc
- 43M-am operat de hernie de disc si tot nu ma simt bine
- 14fasciculatii musculare si hernie de disc operata
- 7Tratament urgent in crize de hernie de disc
- 6acum 3 ani am fost diagnosticata cu 2 hernii de disc si totodata operata la coloana L4-L5
- 16hernie de disc
- 0Hernie de disc L5 - S1 cu iritatie radiculara S1 dreapta
- 3hernie de disc la L5-L4si L5-S1, pareza pe nerv stang
- 3Hernie de disc, toate vertebrele coloanei lombare intrare in maduva spinarii
- 0hernie de disc L5-S1
- 4Hernie de disc?
- 38Hernie de disc
- 0Hernia de disc din nou?
- 0Hernie de disc sau alt diagnostic?
- 1Durere lombara si hernie de disc?
- 2Hernie de disc
- 0protruzie discala
- 1debord mixt(disco-osteofitic)la nivel C5-C6, Modificari de statica vertebrala cervicala.
- 1Recomandare doctor neurochirurg
- 3Singura soluție pentru hernie de disc este operația?
Mai multe informații despre: Hernia de disc protruzia discala hernie de disc sau protruzie discala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: