Tratament Serlift
Buna ziua. Cei care au luat Serlift (serotonina), ce simptome ati avut in primele zile. Eu in prima zi am avut scaune moi, si de atunci greturi si voma. Precicez ca asta e a treia zi cand iau 0.25mg. Sunt normale aceste simptome la inceput?
2 comentarii
Nu e normal, cereti schimbarea tratamentului ! Sunt zeci de cazuri relativ similare cu al tau, de intoleranta la aceasta substanta !
Buna.
Am incercat tratamentul cu serlift si am simtit anxietate extrema! In plus, a doua noapte nu am putut sa dorm deloc. Cand atipeam, ma trezeam cu un "curent" in tot corpul, inclusiv in cap.
In acelasi timp, si sora mea a urmat tratamentul cu serlift si, inafara de somnolenta, greata dimineata si scaune moi, nu a avut alte efecte mai grave in primele zile. Insa, cand i s-a marit doza la 75mg, sau 50, nu mai stiu exact, a avut insomnie cateva nopti bune. Atunci i s-a micsorat doza si acum e ok.
Am incercat tratamentul cu serlift si am simtit anxietate extrema! In plus, a doua noapte nu am putut sa dorm deloc. Cand atipeam, ma trezeam cu un "curent" in tot corpul, inclusiv in cap.
In acelasi timp, si sora mea a urmat tratamentul cu serlift si, inafara de somnolenta, greata dimineata si scaune moi, nu a avut alte efecte mai grave in primele zile. Insa, cand i s-a marit doza la 75mg, sau 50, nu mai stiu exact, a avut insomnie cateva nopti bune. Atunci i s-a micsorat doza si acum e ok.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 129tratament cu efectin
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 2Amitripilina si xanax
- 2Trittico sau Cipralex
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 2Rispolept Consta ?
- 5efecte adv coaxil
- 10Cum se poate trata dependenta de anxiar?
- 3Abilify efecte secundare
- 3Tratament care îmi face rau
- 2Stimulente periculoase - energizante și romparkin
- 2Interactiune medicamente
- 2Dependenta alventa
- 2Maleat de levomepromazina
- 25Tratament Coaxil
- 3Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 32Dureri musculare și osoase de la antipsihotice?
- 10Alprazolam si carbamazepina
- 7Tulburare somatoforma, seroquel...va rog răspuns!
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: