Tremur al capului
Am un usor tremur al capului atunci cand ma enervez si acesta este uneori vizibil.insa din pacate, nu il pot controla si persista cateva secunde incontinuu, chiar daca incerc sa ma calmez. Va rog, sa imi spuneti si mie.ce medicament m-ar putea ajuta? La neurolog am fost si mi-au spus ca nu exista medicament pt tremur al capului sau a altor parti ale corpului.si ca trebuie doar sa incerc sa nu ma mai supar sau enervez.Imi este practic imposibil sa ma pastrez calma, cand traiesc langa 3 nebuni, de care nu pot scapa.
2 comentarii
buna! si mie mi se intampla la fel atunci cand ma enervez numai ca nu m-am ingrijorat din cauza asta. probabil suntem multe prea emotive, sensibile stresului... incearca un calmant usor pe baza de plante, eu mai iau grandaxin din cand in cand dar mi-a fost prescis de psihiatru. Succes cu "nebunii: si sanatate multa!!!
Multumesc mult LIA pt sfat.si am sa incerc ceva naturist.pt ca antidepresive am tot luat si nu m-au ajutat prea mult.dimpotriva.Am umblat si pe la psihiatru sau pe la psihologi.dar cred, ca eu sunt singura care pot sa imi ajut psihicul cel mai mult.incercand sa fiu mai indiferenta cu rautatile celor din jur.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi