tresariri in somn

34 comentarii 1 2
0
20-06-2015, ora 20:51
ElenaIvan
Nu este medic/terapeut
ElenaIvan
Bună ziua...Am şi eu o întrebare...Soţul meu tresare seara de seara de vro 2luni asta se întâmplă din ce în ce mai des...si de multe ori da şi din mâini şi din picioare...are un somn foarte agitat şi încep să mă îngrijoreze această stare a lui...de aceea am sp să apelez aici, văzând ca sunt mai multe pers cu acest gen de probleme.Este fumator, bea cafea doar dimineata...este foarte stresat din cauza k am plecat intro tara straina si ne este momental foarte greu.Mă poate ajuta şi pe mine cineva cu un răspuns va rog mult.
0
19-06-2016, ora 16:07
Mariana.ghita
Nu este medic/terapeut
Mariana.ghita
Pt cristinatair sau mihaelaapo daca mai intrati pe acest site va rog din suflet sa-mi spuneti daca ati rezolvat problema copilasilor vostri!! Va rog!
0
03-02-2019, ora 23:39
IulianaIuli
Nu este medic/terapeut
IulianaIuli
Lafel patesc si eu. Ma pun in pat obosita dau sa atipesc si cand sa adorm am un click in cap si tresar si ma trezesc de parca nu s.a intamplat nimic ma trezesc atat de senina de zici ca abea acum m.am trezit. Si dinnou ma pun sa adorm atipesc si tresar si e frustrant pentru ca te face sa iti fie teama sa mai dormi eu de multe ori incep sa plang din cauza asta deoarece stiu ca o sa mi se intample iar si iar. Am mai patit si in trecut o perioada buna de timp apoi m.am linistit si acum iar si cred ca vina o are stresul gandurile starile de nefericire. Pentru ca imediat cum vorbeam cu cineva drag ma linisteam si adormeam mai bine.
0
07-03-2019, ora 20:39
Nikulita
Nu este medic/terapeut
Nikulita
Buna seara. Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un sfat. Am si eu un baiat de 7 ani care practic in fiecare noapte si des are aceste spasme musculare plus mai transpiră aproape in fiecare noapte. Am fost la neurolog si ne-a ore scris niste vitamine si atît. Pe mine ma sperie faptul acesta. Am mers la medicul de familie care ne-a îndreptat la pediatru. Ultimul ne-a prescris un tratament pentru răceală, deoarece copilul era un pic răcit si atît. La ce medic as putea sa mai mergem pentru a afla cauza acestor spasme? Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns
34 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce se întâmplă dacă nu dormi suficient?
  • Creierul îmbătrânește mai repede dacă nu dormim suficient
  • Tulburările de somn influențează apariția demenței
  • 5 metode de a învinge oboseala
  • Somnul, afectat de utilizarea iPhone-ului sau e-reader-ului înainte de culcare
  • De cât somn avem nevoie? Noi recomandări de la Fundația Națională a Somnului
  • Somnul din timpul zilei combate efectele lipsei de somn din timpul nopții
  • Folosește-ți simțurile pentru un somn odihnitor
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  •