tulburare obsesiv compulsiva
4 comentarii
??? Buna pt ce? Ce vrei sa ne intrebi de fapt?
fara detalii nu te putem ajuta
am anumite frici, sa nu merg la toaleta cand sunt constrans(autobuz, conferinta), am luat fobiless, zoloft si nu stiu ce sa incerc nu scap de idee, fiindca sunt situatii cand nu e alarma falsa de 15 ani ma chinuie
Bună ziua ricosa,
îmi imaginez că medicația pe care ați luat-o este prescrisă de un medic psihiatru. Dacă nu vă merge bine cu ce luați acum, recomandarea mea este să mergeți și să discutați acest aspect cu medicul psihiatru.
Tulburarea obsesiv compulsivă nu trece doar cu medicamente. Este necesară și psihoterapia care este eficientă în a trata această afecțiune psihică. Mă întreb dacă măcar v-a fost recomandată în paralel cu medicamentele.
Psihoterapeut Valentina Dragomir
îmi imaginez că medicația pe care ați luat-o este prescrisă de un medic psihiatru. Dacă nu vă merge bine cu ce luați acum, recomandarea mea este să mergeți și să discutați acest aspect cu medicul psihiatru.
Tulburarea obsesiv compulsivă nu trece doar cu medicamente. Este necesară și psihoterapia care este eficientă în a trata această afecțiune psihică. Mă întreb dacă măcar v-a fost recomandată în paralel cu medicamentele.
Psihoterapeut Valentina Dragomir
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12tulburarea obsesiv compulsiva se mosteneste?
- 15tulburare obsesiva
- 12TOC
- 5Deseori imi formez singur anumite superstitii... TOC?!
- 4maladia obsesiv compulsiva
- 12Ma obosesc obsesiile!
- 1cauza depresie + sindrom obsesiv compulsiv
- 1Tulburare Obsesiv Compulsiva
- 18mintea mea repeta anumite dialoguri, care au avut loc chiar cu o luna in urma
- 4Sa fie tot tulburarea obsesiv compulsiva sau altceva ?
- 5Ma voi vindeca de TOC vreodata?Se vindeca TOC?
- 3Ce ma ajuta pentru ameliorarea/incetarea obsesiilor si compulsiilor?(TOC)
- 1Cum diminuam anxietatea din TOC?
- 3Tulburare obsesiv compulsiva
- 4Tulburare Obsesiv Compulsiva
- 2Tulburare obsesiv compulsiva!
- 2TOC
- 7Nou tratament.Lamotrigina +antidepresiv ptr TOC destul de serios?+Rispolept și Anxiar
- 3Cipralex pentru Toc
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: