Tulburări de memorie şi concetrare

16-08-2018
sorinpatru
Nu este medic/terapeut
sorinpatru
Bună ziua ! Am 26 de ani şi mă confrunt de mai bine de 2 ani cu nişte probleme de memorie serioase. Urmeaza sa incep scoala postliceala carol davilla specializarea asistent medical si aceste probleme de memorie o sa ma incurce rau de tot...
Uit de pe o zi pe alta, mă refer la faptul că dacă vorbesc cu cineva, sau ies într-un loc, fie următoarea zi nu îmi aduc aminte că am făcut asta, fie am impresia că am făcut asta cu mult mai multă vreme în urmă (ceva de ordinul săptămânilor). uit integral, iar deseori îmi este reproşat de către prieten că ii repet acelaşi lucru de mai multe ori în aceeaşi conversaţie (fără ca eu să îmi dau seama de asta) incerc sa invat pt testul care urmeaza sa il dau la carol davila si nu ma pot concentra si nu retin nimic din ceea ce citesc pur si simplu nu imi intra nimic in cap.Nu am fost intotdeuna asa.As da vina si pe stresul din viata mea si pe viata mea destul de ''tumultoasa" dar nu stiu, imi este frica sa nu fie vreo problema mai grava..
Menţionez că dorm cel puţin 8 ore pe seară, mă culc în jurul orelor 12-1 şi mă trezesc la 8-9.Mai am ameteli cateodata sau dureri de cap(o data pe luna sau la 2 3 luni)
Nu am urmat vreodata vreun tratament pt ceva deoarece totdeuna am fost o persoana sanatoasa dar astazi am cumparat Memoplus energizer si cautand pareri despre el am dat de acest site si doresc opinia unui medic de aici care ma poate ajuta, eu nu am asigurare medicala si nu imi permit sa ma duc la tomograf sau mai stiu eu ce...Sunt si putin anemica am aflat asta cand am fost sa donez sange si iau tardyferon.

Din punctul dumneavoastră de vedere care ar fi problema şi cum o pot trata.

Vă mulţumesc anticipat.
1 comentarii
0
28-09-2018, ora 15:23
Camelia Blajan
Nu este medic/terapeut
Camelia Blajan
Am probleme cu memoria.concentrare.si echilibru.Merg pe drum si nu am echilibru..ma duc in lateral.Am facut in 2006 un RMN.si mi sa zis ca am o leziune de 7 mm.parietal profund stang.De atunci tot cu ameteli.vertijuri.dezechilibru.memorie.concentrare.Ce e de facut?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.