TUMORA SAU HEMATOM?
Mamei mele in varsta de 46 de ani i s-au depistat in urma CT doua formatiuni tumorale. As dori sa va scriu rezultatele CT-ului. Astfel, prima este bine delimitata, spontan hipodensa, iodofila, neomogena prin prezenta unei zone hipodense in interior, dimensiuni de 2 cm, situata temporo-parietal drept. A doua formatiune este relativ bine delimitata cu dimensiuni de 1, 4 cm, neomogena, iodofila, situata in fosa cerebrala stanga.In rest fara alte modificari la nivelul parenchinului cerebral. As dori ca un medic sa-mi poata spune despre ce este vorba. As vrea sa mentionez ca a suferit de-a lungul timpului numeroase lovituri la cap, provocate de un sot violent.Ar putea aceste formatiuni sa nu fie tumorale si sa fie niste hematoame sau orikum ceva necancerigen provocat de lovituri in cap?Va multumesc din suflet si astept un raspuns urgent.
1 comentarii
te roog scaneaza si trimite-mi pe adresa mea de email scrisoarea medicala sau rezultatul dat de CT.-*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi