Un sfat va rog - amorteli mana

Buna ziua ! De aproximativ 3 simt imi simt mana amortita si nu mai putere in ea, iar acum constat ca aceeasi simptomatologie o am si la piciorul drept, fiind vorba exclusiv de partea dreapta a corpului. La examenul clinic neurologic toate manevrele au fost negative si mi-a fost recomandat un RMN.. care credeti ca ar putea fi cauza acestei slabiciuni musculare/amorteli exclusiv pe partea dreapta a corpului ? Multumesc !
1 comentarii

Pentru toti cei care se confrunta cu asemenea probleme : cauza poate fi un sindrom compresiv la nivelul coloanei vertebrale cauzat de o hernie de disc. Aceasta trebuie in primul rand depistata, diagnosticata. Ea se poate trata cu rezultate foarte bune.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3falange maini dureri
- 3maini amortite
- 28Discopatie lombara si amorteala picioul stang
- 5proteza sold, dureri si amorteli picioare
- 9amorteli din talpa pana la genunchi - entorsa de gezna
- 7durere genunchi
- 4cel putin ciudat: amorteala mainilor si a picioarelor cand stau in pat
- 2degete mana dreapta amortite
- 0laba piciorului complet amortita
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 1amorteala mina stinga si fata
- 2durere si amorteala in degete
- 18amorteli picioare si maini
- 0Amorțeli de mâini, înțepături in gat, sufocare sub forma de nod în gât, durere în jurul inimii
- 2M-a înțeapă in zona inimii și îmi amorțește mâna stânga de o zi
- 0Amorteli mana si piciorul drept
- 1Durere groaznică de picioare in timp ce merg, mîinile f amorțite si nu le pot folosi
- 0Amorteala partea dreapta
- 0Scleroza multipla
- 1Oare sunt probleme grave ?
Mai multe informații despre: amorteala piciorului amorteala mainilor amorteala unei jumatati a corpului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: