Unde pot afla la ce substante sunt alergica?
In ultimi ani am facut 4 alergii si nu stiu care sunt cauzele acestor alergii.
5 comentarii
Ce simptome ai avut? Te poti adresa oricarui alergolog, dar tot numai in urma unui dialog in care sa-ti reamintesti tot ce tine de episoadele astea te poate ajuta. Sigur exista teste specifice, dar conteaza tipul alergiei (la medicamnte, mancare, exista o multime de alergeni...) Sanatate!
Am si eu o problema incerc sa gasesc si eu un raspuns...Nu pot bea cafea sau ceai putin mai tare k mi se face rau(mi se accelereaza pulsul, mi se blocheaza corpul efectiv adik parca as "impietri", nu ma pot misca si am ameteli).Mentionez k eu de obicei am tensiune mica 9 cu 7 chiar 8 cu 6 dar dak consum cafea sau ceai cum am mai zis imi urca brusc si din cauza asta simt k mi-e rau...Dar de ce imi este rau asta vreau sa stiu?!Nu pot bea cafea decat efectiv lungita bine cu apa doar asa nu am nimic.M-am lasat de tigari tot pt acest motiv imi era rau cand fumam ameteli si stari de voma...Va multumesc!
Pai bucura-te ca nu poti sa folosesti aceste substante, care nu fac bine organismului. De fapt asta iti si spune organismul ca-i dauneaza si se apara prin starile pe care le ai. Nu insista sa te "antrenezi" ca ar fi dovada de.Nici eu nu pot bea cafea sau ceai verde avand aceleasi stari si zau ca nu regret, regret ca nu ma tavalesc de greata si din cauza prostiei ca fumez.Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7alergie cred la o atingere mai dura
- 1echimoza ca reactie alergica
- 8buze umflate, alergie la ce ?
- 8mancarimi in plamani
- 28stranut si mancarimi ale nasului
- 7Alergie?
- 8Alergie sau boala a pielii?
- 17intoleranta la histamina
- 7Tratament alergie
- 9polipi nazali si alergie
- 4Alergie la nichel
- 4alergie sau astm?
- 3Alergie proteina lapte de vaca?
- 4astm bronsic, alergii, spasm bronsic
- 3Alergie probabil
- 4Alergie la aluminiu?
- 2Interpretare analize alergologie
- 4Arsuri, iritații, alergie - de ce mi-a prescris antibiotic?
Mai multe informații despre: Reactia alergica Testarea alergologica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: