Vartej, ameteala... sa fie din cauza marii sau?

m-am trezit dimineata cu ameteala puternica, rotire parca eram intr-un linghispir, m-am speriat am vazut ca nu-mi trece m-am dus la UP, mi s-au facut investigatii, tomograf, analize, RMN tot, si s-au ajuns la concluzia ca este de la ureche interna si mi s-a dat ca trtament betaserc 25 mg de doua ori pe zi, as vrea sa stiu despree ce este vorba, am 44 de ani, anul trcut in septembrie am fost la mare la o saptamana dupa ce am venit am asurzit complet orl mia zis ca am facut infectuie la urechea interna trtament antibiotic, mi-am revenit, anul asta am fost la mare in iunie -iulie, la o saptamana problema cu ameteala din urechea interna, sa fie din cauza marii sau?
3 comentarii

cauza o sa o afli dupa ce o sa faci internare in clinica ORL..spital Universitar unde exista centru de vestibulogie
unde se investigheaza numai urechea interna
la urgente se administreaza tratamentul pentru criza.. in rest e nevoie de tratament de specialitate
unde se investigheaza numai urechea interna
la urgente se administreaza tratamentul pentru criza.. in rest e nevoie de tratament de specialitate

multumesc pentru raspuns :o sa merg la un centru ORL mai specializat desi la noi la SM nu stiu daca gasesc asa ceva.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ajuta cineva ?
- 3Ameteala
- 6stare de ameţeală continuă
- 4ma simt rau de o luna
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 41Nod in gat, dureri cervicale si senzatie de ameteala
- 23ameteli si stari de confuzie
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 1Ameteli, dureri musculare si articulare, amigdale inflamate
- 53Spondiloza cervicala si ametelile
- 7se poate sa ameteasca din cauza unei raceli?
- 2stari de ameteala, dureri de burta, tremur
- 3Dezechilibru sau stare de plutire
- 4ameteala permanenta
- 0Ameteli, unghii rosii
- 1Rog interpretare de catre un neurolog
- 4Problema care persista. Ameteli, dureri piept brat
- 1Stari de ameteala si oboseala
- 1Simptome complexe, inexplicabil
- 5Ameteli si atacuri de panica
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: