Vena tampla dreapta umflata!

18-10-2016
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Buna ziua. Sunt Claudia 33 ani. Daca cineva ma poate sfatui daca este ceva normal sau trebuie sa fac investigatii. Ieri in urma unui stres puternic, datorira unor probleme de sanatate ale mamei mele am plans toata ziua si aseara am observat ca vena de la tampla dreapta mi s-a umflat si mi-a venit menstruatia instant. Mentionez ca sufar de migrene de 8 ani si sunt sub tratament. Dureri de cap am si acum dar nu observ sa fie altfel cum am de obicei accenruate si de menstruatie si stres. Sunt hipotensiva. Dupa cateva ore s-a mai retras dar este vizibila si acum nu ma doare doar se vede. Ar trebui sa ma ingrijorez sa ma vada un neurolog? Exista risc de un AVC sau acesta nu este un simptom si este strict datorat stresului? Este prima oara cand mi se intampla. Va múltumesc si astept un raspuns.
3 comentarii
1
22-10-2016, ora 18:36
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Neurologie, SUCEAVA
Dr. Cocîrla Mihaela Diana
Buna ziua. Cel mai probabil este de la stres, dar daca vreti o certitudine va recomand sa faceti o ecografie doppler a vaselor cervicale. Sanatate!
0
22-10-2016, ora 22:27
KlauJessy
Nu este medic/terapeut
KlauJessy
Va multumesc pentru raspuns doamna doctor. O seara placuta va doresc.
1
30-10-2016, ora 09:59
clausa
Nu este medic/terapeut
clausa
Daca vasele temporale apar umflate tot timpul nu strica sa te uiti daca simptomele se incadreaza la "artrita cu celule gigant". Asta apare insa mai mult la batranete. Nu strica daca faci eco cervical sa rogi sa se uite si la artera temporala. Nu sunt doctor deci sunt sanse mari sa nu am dreptate :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: