zyprexa si 5htp
pot sa iau 5htp cu zyprexa tinand cont ca nu pot renunta la zyprexa confruntandu-ma cu o depresie severa?multumesc!
4 comentarii
0
12-01-2013, ora 05:02
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună dimineaţa!
Stimate drule/dle spookieman,
Teoretic, NU, nu aveţi voie să asociaţi 5-htp-ul cu zyprexa. Practic, DA, puteţi face o astfel de asociere, în doză minimă (5-htp administrabil în doză de maxim 50 mg, o dată pe zi, de regulă seara, înainte de culcare), NUMAI şi NUMAI cu acordul medicului dv. curant, NU altfel. Orice asociere făcută fără acordul medicului dv. curant, intră clar sub incidenţa propriei dv. răspunderi.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Mr. Nick
Stimate drule/dle spookieman,
Teoretic, NU, nu aveţi voie să asociaţi 5-htp-ul cu zyprexa. Practic, DA, puteţi face o astfel de asociere, în doză minimă (5-htp administrabil în doză de maxim 50 mg, o dată pe zi, de regulă seara, înainte de culcare), NUMAI şi NUMAI cu acordul medicului dv. curant, NU altfel. Orice asociere făcută fără acordul medicului dv. curant, intră clar sub incidenţa propriei dv. răspunderi.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Mr. Nick
Buna seara,
Sun mamica unui baietel de 6 ani si 4 luni diagnosticat cu autism.I s-a prescris tratament cu rispolept si il urmeaza de 2 ani.Am citit pe acest forum despre 5htp si incerc de 2 saptamani cate o capsula pe zi.Am inlaturat definitiv rispoleptul.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Sun mamica unui baietel de 6 ani si 4 luni diagnosticat cu autism.I s-a prescris tratament cu rispolept si il urmeaza de 2 ani.Am citit pe acest forum despre 5htp si incerc de 2 saptamani cate o capsula pe zi.Am inlaturat definitiv rispoleptul.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Buna, Nick!as avea o intrebare, daca am inceput un tratament cu 5 htp pot asocia acest medicament cu ceaiul de sunatoare sau/Bilobil(un extract de Ginko Biloba)?multumesc :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3depresie de 9 ani
- 10ce sa cred?
- 9Sindrom doliu
- 6Contraceptive si ingrasare
- 95vindecare depresie, anxietate, atacuri de panica
- 25Cat costa tratamentul in total?
- 10Problema psihica?
- 1depresia anxioasa
- 7plictisit de orice
- 4tulburari sexuale in urma unei depresii
- 10depresie recurenta
- 5cum ati scapat de depresie si anxietate?
- 8Cu cartile pe fata
- 6Depresia nevrotica si cea psihotica poate coexista?
- 6Solutii pentru depresie, anxietate...Cum este medicamentul Fobiless?
- 6Depresie, ganduri negative, cearta cu parintii
- 8dupa 8 ani de casnicie cu un copil ma paraseste fara motiv
- 12Sindrom obsesiv-compulsiv - ganduri oribile
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 3O boala sau mai multe
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: