zyprexa si 5htp
pot sa iau 5htp cu zyprexa tinand cont ca nu pot renunta la zyprexa confruntandu-ma cu o depresie severa?multumesc!
4 comentarii
0
12-01-2013, ora 05:02
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună dimineaţa!
Stimate drule/dle spookieman,
Teoretic, NU, nu aveţi voie să asociaţi 5-htp-ul cu zyprexa. Practic, DA, puteţi face o astfel de asociere, în doză minimă (5-htp administrabil în doză de maxim 50 mg, o dată pe zi, de regulă seara, înainte de culcare), NUMAI şi NUMAI cu acordul medicului dv. curant, NU altfel. Orice asociere făcută fără acordul medicului dv. curant, intră clar sub incidenţa propriei dv. răspunderi.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Mr. Nick
Stimate drule/dle spookieman,
Teoretic, NU, nu aveţi voie să asociaţi 5-htp-ul cu zyprexa. Practic, DA, puteţi face o astfel de asociere, în doză minimă (5-htp administrabil în doză de maxim 50 mg, o dată pe zi, de regulă seara, înainte de culcare), NUMAI şi NUMAI cu acordul medicului dv. curant, NU altfel. Orice asociere făcută fără acordul medicului dv. curant, intră clar sub incidenţa propriei dv. răspunderi.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Mr. Nick
Buna seara,
Sun mamica unui baietel de 6 ani si 4 luni diagnosticat cu autism.I s-a prescris tratament cu rispolept si il urmeaza de 2 ani.Am citit pe acest forum despre 5htp si incerc de 2 saptamani cate o capsula pe zi.Am inlaturat definitiv rispoleptul.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Sun mamica unui baietel de 6 ani si 4 luni diagnosticat cu autism.I s-a prescris tratament cu rispolept si il urmeaza de 2 ani.Am citit pe acest forum despre 5htp si incerc de 2 saptamani cate o capsula pe zi.Am inlaturat definitiv rispoleptul.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Buna, Nick!as avea o intrebare, daca am inceput un tratament cu 5 htp pot asocia acest medicament cu ceaiul de sunatoare sau/Bilobil(un extract de Ginko Biloba)?multumesc :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3depresie, din nou?
- 4Sufar de hipotiroidism si fac tratament cu Eutirox
- 6tratament eficient in depresie
- 5Vreau sa scap de tulburari depresive
- 5un caz complex: depresia, anxietate extrema, senzatie de neliniste, teama inexplicabila
- 46Sindrom depresiv anxios paroxist?
- 8Cu cartile pe fata
- 6nu mai sunt cine eram, depresia persistenta dupa o relatie
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 6Regret ce am facut.
- 33Depresie
- 7Serdolect, Solian, Rispolept
- 8in cautarea sufletului pierdut
- 27Sufar oare de depresie?
- 3Depresie si altele
- 2Depresie sau altceva
- 9Raspuns la tratament
- 37Ajutati-ma, am tulburare de panica generalizata si depresie. Sunt gravida in 7 saptamani
- 28Tratament depresie Tulburare bipolara
- 0Schema de tratament anafranil
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: