Durere coloana jos

18-05-2020
Mihaela Dandu
Nu este medic/terapeut
Mihaela Dandu
Buna ziua! De o luna-doua am inceput cu o durere in spate, la “noada fundului” care aparea cand ma aplecam . Era o durere suportabila. Ulterior, am inceput sa simt mici intepaturi in zona lombara, ca si cum s ar prinde ceva de coloana. De asemenea, durerea din partea de jos a inceput sa apara si daca ma plimb mai mult, fiind nevoita sa ma asez pentru cateva minute. Am facut o radiografie unde mi s a spus ca am un inceput de spondiloza. Ma sperie tare mult aceste simptome deoarece am si slabit in aceasta perioada. Ce ar trebui sa fac? Ar putea fi ceva grav?
2 comentarii
0
18-05-2020, ora 20:46
Mihaela Dandu
Nu este medic/terapeut
Mihaela Dandu
Am uitat sa mentionez ca am 19 ani, am facut multa miscare pana acum 2 luni cand am oprit orice fel de miscare. Stau mult pe scaun pentru ca am mult de invatat. Nu am mai avut niciodata probleme cu coloana.
0
29-05-2020, ora 12:15
Marian0207
Nu este medic/terapeut
Marian0207
Intai de toate stai linistit, cunosc persoane care aveau probleme de sanatate legat de spate de tineri, cu tratament si kineto terapie si-au revenit. mergi la medicul tau de familie, povesteste-i ce simptome ai, si iti va spune exact ce ai de facut mai departe. Poate fi ceva minor mai ales la varsta ta. Cu cat mai repede cu atat mai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.