3 teste negative

25-02-2010
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
pot fi insarcinata cand 3 teste mi-au iesit negative? al 3 test a fost facut dupa 38 zile de la presupusul contact, am avut si menstruatie
3 comentarii
0
25-02-2010, ora 15:21
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
MDOAMNE, ASTEA SUNT DEJA INTREBARI DE VREI SA FI MILIARDAR. CHIAR NU GANDESTI. CRED CA UNEORI POSTEZI INTREBARI NUMAI CA SA TE AFLII IN TREABA, CA AM MAI CITIT INTREBARI DE ALE TALE. SAU CINE STIE CATI ANI O I AVEA TU. ORICUM NU AI CUM SA FII INSARCINATA, MENSTRUATIA E UN SEMN CA NU ESTI GRAVIDA.
0
25-02-2010, ora 16:55
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
şi la fel şi faptul că iei anticoncepţionale eşti apărată. nu te mai speria atât că rămâi gravidă deşi eşti arhiprotejată şi nu ai avut niciun contact cu risc de fapt ceea ce ai descris tu în mesajele anterioare nu este un contact cu risc! contactul cu risc este eventual cel total neprotejat sau cel în care se rupe prezervativul şi ejacularea are loc în interior. şi cu toate astea sunt mii de femei care se chinuie să rămână gravide= nu e chiar aşa uşor!
0
25-02-2010, ora 17:01
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
eu cred ca ar trebui sa consulti un psiholog! sincer! nu e normal, desi ti au spus sute de persoane ca e in neregula sa fii asa stresata, tu esti speriata in continuare desi esti mai mult decat protejata! NU e normal! in felul asta nu te vei putea bucura de sex niciodata, e ca si cum ai face degeaba sau nu pt tine. ceea ce e complet aiurea!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: