3 teste negative
pot fi insarcinata cand 3 teste mi-au iesit negative? al 3 test a fost facut dupa 38 zile de la presupusul contact, am avut si menstruatie
3 comentarii
MDOAMNE, ASTEA SUNT DEJA INTREBARI DE VREI SA FI MILIARDAR. CHIAR NU GANDESTI. CRED CA UNEORI POSTEZI INTREBARI NUMAI CA SA TE AFLII IN TREABA, CA AM MAI CITIT INTREBARI DE ALE TALE. SAU CINE STIE CATI ANI O I AVEA TU. ORICUM NU AI CUM SA FII INSARCINATA, MENSTRUATIA E UN SEMN CA NU ESTI GRAVIDA.
şi la fel şi faptul că iei anticoncepţionale eşti apărată. nu te mai speria atât că rămâi gravidă deşi eşti arhiprotejată şi nu ai avut niciun contact cu risc de fapt ceea ce ai descris tu în mesajele anterioare nu este un contact cu risc! contactul cu risc este eventual cel total neprotejat sau cel în care se rupe prezervativul şi ejacularea are loc în interior. şi cu toate astea sunt mii de femei care se chinuie să rămână gravide= nu e chiar aşa uşor!
eu cred ca ar trebui sa consulti un psiholog! sincer! nu e normal, desi ti au spus sute de persoane ca e in neregula sa fii asa stresata, tu esti speriata in continuare desi esti mai mult decat protejata! NU e normal! in felul asta nu te vei putea bucura de sex niciodata, e ca si cum ai face degeaba sau nu pt tine. ceea ce e complet aiurea!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 2as dori sa stiu mai multe despre testele de sarcina
- 2teste sarcina
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 4testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
- 5o linie roz la testul de sarcina... ce inseamna?
- 7sarcina si durere in zona ovarelor, dar nu ceva intens
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 1am facut un test de sarcina dar a iesit negativ
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 3Simptome premenstruale, test de sarcina negativ
- 2La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?
- 5sunt gravida?
- 1Se poate sa fiu insarcinata? Am nevoie De sfatul unui medic va rog!
- 0Sunt gravidă?
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
- 0Test sarcina cu o linie stearsa
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: