testul de sarcina pozitiv, menstruatie intariziata 8 zile

18-05-2009
crisdanie
Nu este medic/terapeut
crisdanie
buna! mi-am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv... menstruatia mi-a intarziat 8 zile.. cred ca sunt insarcinata dar e normal sa mai am scurgeri albicioase in timpul sarcinii si dureri de burta ? si sunt si racita. merg la doctor vineri dar pana atunci sunt foarte nerabdatoare sa aflu..
3 comentarii
0
18-05-2009, ora 18:13
pumy
Nu este medic/terapeut
pumy
Daca ti-a intarziat menstruatia si testul a iesit pozitiv eu zic ca esti insarcinata. Secretiile, durerile de burta si raceala nu sunt factori care sa influenteze un test de sarcina. Vineri afli cu siguranta raspunsurile pe care le astepti. Numai bine!
0
18-05-2009, ora 22:37
rebecaa
Nu este medic/terapeut
rebecaa
am si eu o probl...nu mi-a venit menstruatia de vreo 3 zile.ma dor sanii si am somnolente din cand in cand(nu in fiecare zi) greturi nu am..oare sunt gravida?
0
23-05-2010, ora 18:33
Podaru Gina
Nu este medic/terapeut
Podaru Gina
Buna. Si eu am aceeasi problema ca a Crisdaniei, numai ca mie mi-a intarziat 4 zile. Mi-am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv. La fel am si eu scurgeri albicioase dar numai ca eu am niste dureri de burta mai tari care se repeta de vreo saptamana intr-una, dar in special noaptea. Mi-e frica sa nu am probleme cu sarcina. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Crisdanie tu ce ai facut pana la urma? Ai fost la medic? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •