testul de sarcina pozitiv, menstruatie intariziata 8 zile
buna! mi-am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv... menstruatia mi-a intarziat 8 zile.. cred ca sunt insarcinata dar e normal sa mai am scurgeri albicioase in timpul sarcinii si dureri de burta ? si sunt si racita. merg la doctor vineri dar pana atunci sunt foarte nerabdatoare sa aflu..
3 comentarii
Daca ti-a intarziat menstruatia si testul a iesit pozitiv eu zic ca esti insarcinata. Secretiile, durerile de burta si raceala nu sunt factori care sa influenteze un test de sarcina. Vineri afli cu siguranta raspunsurile pe care le astepti. Numai bine!
am si eu o probl...nu mi-a venit menstruatia de vreo 3 zile.ma dor sanii si am somnolente din cand in cand(nu in fiecare zi) greturi nu am..oare sunt gravida?
Buna. Si eu am aceeasi problema ca a Crisdaniei, numai ca mie mi-a intarziat 4 zile. Mi-am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv. La fel am si eu scurgeri albicioase dar numai ca eu am niste dureri de burta mai tari care se repeta de vreo saptamana intr-una, dar in special noaptea. Mi-e frica sa nu am probleme cu sarcina. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Crisdanie tu ce ai facut pana la urma? Ai fost la medic? Multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 2teste sarcina
- 3intarzierile menstruale
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 5hcg marit teste de sarcina negative
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 2La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 3Intarzie menstruatia, de ce ?
- 1Menstruația îmi întârzie
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 11Ciclu întârziat
- 1Întrerupere sarcină
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 1Sunt insarcinata?
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 2Anticonceptionale
- 0Menstruație întârziată
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: