Ajutor - vagin foarte strâmt, durere foarte mare

deci, sunt virgină și am încercat de câteva ori să fac sex cu iubitul meu. ei bine, problema mea este că vaginul meu este foarte strâmt, asta cauzându-mi o durere foarte mare, nu este genul ăla de suportabilă care trece ușor la plăcere este o durere nașpa rău.
am încercat și masturbarea, iar in acel context, durerea nu mai e.
ce să fac?
am încercat și masturbarea, iar in acel context, durerea nu mai e.
ce să fac?
3 comentarii

Buna seara
Cel mai sanatos, in conditiile date, este sa mergi la un control ginecologic. Medicul va evalua daca totul este in regula, iar apoi, in functie de situatie se pot recomanda si solutiile potrivite.
Masturbarea, daca nu implica penetrare/introducerea in vagin nu are nici o legatura cu durerea.
Pot fi multe cauze ale acestei dureri dar cel mai bine este sa urmezi pasii recomandati: prima data la control ginecologic.
Cel mai sanatos, in conditiile date, este sa mergi la un control ginecologic. Medicul va evalua daca totul este in regula, iar apoi, in functie de situatie se pot recomanda si solutiile potrivite.
Masturbarea, daca nu implica penetrare/introducerea in vagin nu are nici o legatura cu durerea.
Pot fi multe cauze ale acestei dureri dar cel mai bine este sa urmezi pasii recomandati: prima data la control ginecologic.

Bună seara.
Va recomand un consult ginecolog.
Va recomand un consult ginecolog.

Control ginecologic, iar dacă se constată că nu sunt probleme medicale, mergeți la un psiholog cu competențe pe psihosexologie, pentru că s-ar putea problema să fie și emoțională.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5a fost virgina?
- 3apar schimbari dupa primul contact sexual?
- 9prietenul nu ma poate dezvirgina
- 3Prima oara :(
- 4Primele acte dupa dezivirginare
- 16Dureri si sangerari vaginale.
- 1Loialitate
- 2Ajutati-ma! primul meu contact sexual
- 3Nu reușesc sa simt plăcere prin penetrare cu degetul
- 4Sarcina
- 0Am mai multe întrebări despre virginitate
- 1Vreau să aflu daca mai sunt sau nu vergina
- 2Primul act sexual
- 2Ejacularea rapidă
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime
- 1Mai sunt virgină?
- 2Prima experiența sexuală
- 1Scurgere maronie
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: