cum sa fac acest pas...

07-05-2011
Claudia!
Nu este medic/terapeut
Claudia!
Am 19 ani impliniti si sunt cu prietenul meu de 3 ani si 4 luni, il iubesc foarte mult, stiu ca si el ma iubeste nu ma indoiesc de acest lucru insa numai am increderea pe care am avuto candva, si parca numai e totul cum a fost, am si multe iluzii negative lucruri care ma deranjeaza in acelasi timp, numai pot discuta cu el orice, eu ii mai povestesc ii mai zic si una si alta dar el imi spuna in general doar strictul necesar, parca ar trebui platite acele cuvinte, ce e drept nici eu nu stiu daca vreau sa mai fiu cu el ma tot gandesc ca poate imi va fi mai bine fara el, dar cum sa fac acest pas...despartirea? Ma simt bine langa el dar atunci cand suntem noi doi, si imi ofera atentie, dar asta nu se intampla non-stop! Ce sa fac? Cum sa fac sa nu sufar tot eu, cum am sa trec peste acele clipe oribile daca am sa ma despart de el! Astept orice parere! Multumesc!
4 comentarii
0
08-05-2011, ora 07:12
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
O despărţire mi se pare insuficient motivată, din câte scrieţi. Singurul motiv pe care îl menţionaţi e că nu vorbeşte atât cât aţi vrea. Ca regulă generală, bărbaţii vorbesc mai puţin. Dacă doriţi să vă despărţiţi, este nevoie să găsiţi motive mai serioase.
De asemenea, este normal să nu vă ofere atenţie chiar non-stop. Asta nu înseamnă că nu vă iubeşte. Cea mai simplă metodă ca să vă ofere mai multă atenţie este să faceţi lucruri care vă subliniază feminitatea. De exemplu, îmbrăcaţi-vă folosind fuste (rochii) şi dresuri, mai degrabă decât pantaloni şi colanţi. Folosiţi cămăşi sau rochii care au platcă ori decolteu mai degrabă decât cele croite ca la bărbaţi.
0
08-05-2011, ora 09:57
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna dimineata,

o sugestie...vb. serios..
- gaseste-ti ALT prieten...si-l vei uita.

P.S.
stii de ce-am scris asa?...sigur sunt alte motivele si n-ai detaliat.

Sa fii iubita, sa iubesti si O zi buna.
0
14-05-2011, ora 12:26
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
S-ar putea ca felul in care te simti sa nu fie cauzat de prietenul tau. Desigur, noi preferam sa gasim o cauza la tot ce ni se intampla chiar cu riscul de a gasi cauze false. Insa atunci cand cineva reclama atentia totala din partea cuiva cred ca mai intai trebuie sa se intrebe la ce ii serveste acest monopol pus pe atentia partenerului si de ce nu alege sa renunte la relatie fara ai gasi partenerului o vina.
0
23-05-2011, ora 10:28
Claudia!
Nu este medic/terapeut
Claudia!
Va multumesc mult tuturor ptr pareri da intradevar exista si alte motive ptr felul in care ma simt cauzata de o alta tipa, acum sunt disperata in clipa asta numai stiu ce e cu mine numai stiu ce se intampla.efectiv el se cearta cu mine cand nui convine ceva si nu inteleg de ce ii ia apararea ei mereu si parca eu as fi pe locul doi. multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul