am 16 ani si am avut acum 3 saptamani relatii sexule
BUNA.am 16 ani.am avut acum 3 saptm relatii sexule, si nu m-am protejat.si nici iubitul meu nu a ejaculat in mine.ciclul trb sa imi vn pe 7 oct, dar nu mai vn nici pana astazi..e posibil sa fiu insarcinata?sau o dereglare hormonala?ajutati-ma
4 comentarii
Ambele variante sunt posibile. Ar fi deja timpul sa faceti un test de sarcina.
Si un consult psihiatric!Neaparat!Am sa raspund tuturor care isi pun pe forumurile medicale problemele lor de personalitate si de moralitate...Fetita, la varsta ta alte fete se jucau cu papusile...
mi'am facut azi test de sarcina.si mia iesit negativ.oare este vorba de o dereglare hormonala?dar parca imi intarzie prea mult ciclul.ce sa fac?
Draga Fetita,
daca ti-ai inceput viata sexuala, adica daca ai considerat ca esti responsabila pentru asta, trebuie sa stii ca mersul regulat la ginecolog va deveni o regula, pentru binele tau, pentru sanatatea ta.Asa ca, fuguta la medic!
daca ti-ai inceput viata sexuala, adica daca ai considerat ca esti responsabila pentru asta, trebuie sa stii ca mersul regulat la ginecolog va deveni o regula, pentru binele tau, pentru sanatatea ta.Asa ca, fuguta la medic!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 3mi-a fost foarte greu sa ejaculez, a durat o ora...
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 3de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept
- 5E posibil o sarcina nedorita?! As dori raspunsul unui medic
- 3sunt schimbari la o adolescenta dupa ce isi incepe viata sexuala?
- 3am nevoie de un sfat...pls
- 17este bine sa imi incep viata sexuala de la 14 ani?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 4Cat mai este pana la sex?
- 4am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 4ce medicamente trebuie sa iau?
- 4Cum sunt primele contacte sexuale?
- 4Sex la 16 ani
- 3Cum sa il satisfac (mai bine)?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 1adolescenta si dezvirginare
- 2Sex inainte de a-ti veni ciclul vreodata
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: