am facut un avort, ceva nu e in regula!help!

acum 2 saptamani am facut un avort!medicul zicea ca a decurs normal...mi-am revenit foare repede!in urmatoatele 4-5 zile am avut dureri abdominale groazniceapoi am inceput sa am sangerari, care si acum continua dar...nu sunt normale, nu e ca la ciclu(acum e ceva mai inchis la culoare ca sangele, are si alta consistenta...ceva aproape de scurgeri dar au o culoare spre negru si un miros intepator)Ce nu e in regula?ce pot sa fac?medicul zice sa iau ergomet dar...am tot luat si nu s-a schimbat nimic!deci...ce fac?
1 comentarii

Draga mea, eu nu sunt de specialitate si iti scriu din experienta mea.sangerarea pe care am avut-o, pe mine m-a tinut aproape 2 luni si cred ca s-a datorat anticonceptionalelor pe care le-am luat imediat dupa avort.s-a oprit in urma unor mai multe fiole de ergomed luate mai multe zile la rand.eu dureri nu am avut.nu stiu ce sa-ti zic mai multe...medicul meu mi-a spus la vremea respectiva ca aceasta sangerare se poate mentine pana la prima menstruatie...ai grija de tine si daca mai ai dureri, du-te la medicul tau.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cum se poate face un avort?
- 3avort menstrual? anexita? cistita? stress?
- 8Sarcina 13 sapt. pot face avort?
- 5mifepristona - sfaturi/sugestii
- 19intr-o dilema mare!
- 16sarcina dupa avort?:-s
- 4cum as putea slabi
- 25avort si sexul
- 7vreau un bebe
- 4Doresc sa ma lamuriti va rog !
- 7purpura trombocitopenica si sarcina nedorita si efectele
- 6Sunt insarcinata in 3 luni jumatate dupa calculul meu.. avort?
- 6avort fare prezenta la doctor, posibil?
- 3Am o mare problema.
- 2Ma dor sanii dupa avort
- 30Care este pretul unui avort?
- 7Urmarile avortului
- 1Se va cunoaste ca am facut avort?
- 1Dilema dupa avort chirurgical
- 1Avort
Mai multe informații despre: Avortul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: