am inceput sa avem dureri in timpul actului sexual

07-02-2009
deeapop86
Nu este medic/terapeut
deeapop86
Am si eu o problema si totodata o intrebare...
De 4 luni am o activitate sexuala...foarte bine "dezvoltata".Eu si iubitul meu avem contact sexual de cel putin 2 ori pe zi(2-3 ore), aproape pe fiecare zi..La inceput nu am avut nimic, insa de 2 luni si eu si el am inceput sa avem dureri in timpul actului sexual.El are niste iritatii pe "capul penisului"(arata ca niste julituri, ca si cum s-ar fi luat pielea), iar eu am dureri foarte mari in momentul penetrarii si dureri suportabile in timpul contactului sexual.
Eu inainte aveam viata sexuala moderata, aproape absenta(adica 2 maxim 3 ori pe luna) si nu aveam nicio problema, nu ma durea nimic...
Care ar putea fi problema?Este ceva in neregula cu noi sau ar mai trebui sa ne mai abtinem?

Multumim!
3 comentarii
0
07-02-2009, ora 13:51
sabinutza91
Nu este medic/terapeut
sabinutza91
parerea mea este k ar tb totushi sa o lasati mai moale..mai faceti ji dragoste..nu numai sex..ji eu de ex..knd fac sex deala mai salbatic aja..ma doare burta..dar ji aja in interior..kt dsp bubitzele lui..ar tb sa faca un control cv..
0
08-02-2009, ora 17:34
Dr.Soare
Nu este medic/terapeut
Dr.Soare
Excesul sexual poate determina la femeie iritatii sau chiar leziuni ale colului uterin precum si asa numita vaginita (inflamarea vulvei si mucoasei vaginale).Uneori poate apare si Bartolinita (inflamarea glandelor secretorii Bartolini)
La barbat excesul sexual poate determina inflamarea glandelor capului penian cu aparitia de ragade (leziuni liniare asemanatoare unor zgarieturi), inflamarea preputului (pielea care acopera capul penian) numita balanita. Brutalitatea miscarilor din timpul actului sexual poate determina aparitia unor tumefactii la nivelul corpilor cavernosi care mai tarziu se pot organiza in zone de induratie plastica a corpilor cavernosi, aceasta va determina curbura glandului in stare de erectie.
O pauza sexuala de 2-3 saptamani si reluarea raporturilor sexuale cu o frecventa si o durata ceva mai redusa ar fi binevenita.

Dr Soare Cosmin
0
19-02-2009, ora 08:28
jenichiriac
Identitate neconfirmată
jenichiriac
Intre timp (in perioada pauzei sexuale) puteti face spalaturi vaginale cu infuzie de galbenele cu ajutorul unui irigator noninvaziv, folositi pentru igiena locala un sapun dermocosmetic de igiena intima nonagresiv.
Sau
Spalaturi cu TANTUM ROSA pliculete
Exista un gel pe care il poti folosi local, un gel deosebit de activ in reechilibrarea pH-ului si florei vaginale, avand efect antiinflamator, analgezic si antiseptic.
Multi-Gyn Actigel este un gel bio-activ. Componentele bio-active sunt substante care activeaza procesele sistemului imunitar. Actiunea produselor bio-active se bazeaza pe accelerarea si imbunatatirea functionarii sistemului imunitar. Rezultatul este o vindecare mai rapida si mai eficienta. Componentii bio-activi sunt eficienti si in diminuarea efectelor secundare cum ar fi durere, mancarime, inflamatie.
Il gasesti in farmacii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •