am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana nu mai am aer
buna ziua,
Va rog sa ma ajutati, am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana simt ca nu mai am aer, am senzatia ca am apa pana-n gat, am facut analize peste analize toate au iesit bine, mi s-a spus ca nu am nimic, doar la inima o valva care nu inchide bine, se pare ca asa m-am nascut, am mers si la orl, am facut eco la plamani, ekg, spirometrie, mai multe analize, toate au iesit bune.
va multumesc anticipat pt. raspuns.
Va rog sa ma ajutati, am o tuse persistenta de 4-5 ani, tusesc pana simt ca nu mai am aer, am senzatia ca am apa pana-n gat, am facut analize peste analize toate au iesit bine, mi s-a spus ca nu am nimic, doar la inima o valva care nu inchide bine, se pare ca asa m-am nascut, am mers si la orl, am facut eco la plamani, ekg, spirometrie, mai multe analize, toate au iesit bune.
va multumesc anticipat pt. raspuns.
6 comentarii
Nu sunt din Bucuresti, sunt din Constanta
V-as fi recomandat ceva in Bucuresti, dar in Constanta..
Faceti acasa aerosoli cu ser fiziologic si uleiuri volatile din eucalipt si isop (5 ml SF +2-3 picaturi UV)
Faceti acasa aerosoli cu ser fiziologic si uleiuri volatile din eucalipt si isop (5 ml SF +2-3 picaturi UV)
am uitat sa mai precizez ca atunci cand mananc sau beau ceva dulce se accentueaza starea de insuficienta respiratorie.
va multumesc f mult.
va multumesc f mult.
Cred ca este un bughetel de diagnosticuri. Va recomand sa ajungeti la medic pentru investigatii (analize la sange si urina, radiografie...) ca sa stiti ce aveti de tratat.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8tuse si secretii
- 33tuse productiva copii
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 3tuse tabacica?.
- 6antibioticele si ficatul
- 4o tuse ciudata
- 4Respiratie greoaie, tuse, palpitatii.
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 5tuse de cateva luni, in special noaptea
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 4alergie sau astm?
- 1tusec si nu ma pot opri
- 3tuse chinuitoare
- 1nas infundat si tuse
- 3tusesc de aproximativ o luna
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 5tuse frecventa dupa tratament antibiotic pentru infectie pulmonara
- 1Tuse cu senzatie de voma de mai bine de 6 luni
- 3Probleme respiratorii - tusea este la fel, nu s.a ameliorat deloc