Ameteala
Buna ziua,
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
1 comentarii
Au trecut 5 zile. Imi poate raspunde si mie cineva? :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De un an de zile nu respir profund.oftez, casc de 40-50 de ori pe zi
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 5ameteli in urma unui atac de panica
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 7ameteala, ureche infundata, se invarte totul cu mine ca pe un carusel
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 5e vorba de hipertensiune?
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 7Tatal meu are 50 de ani este fumator si este suspect de CIROZA HEPATICA.
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 5dureri de cap cu ameteala si presiune occipitala
- 4Ameteli de 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 10Cum pot sa scap de ameţelile provocate de cervicale
- 1Ameteli bruște
- 2Ameteli/ Scurte pierderi de memorie
- 1Ameteala
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: