Ameteala
Buna ziua,
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
1 comentarii
Au trecut 5 zile. Imi poate raspunde si mie cineva? :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 6simt ca nu mai am scapare
- 4Ameteli si dureri de cap in urma expunerii la temperaturi joase
- 8ameteli la cap, dureri de cap, stari de agitatie
- 20Probleme respiratorii, stari de obosela si ameteala
- 3Stari de greata si ameteala dimineata si dupa mese
- 2ameteli, stari de slabiciune
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 4Dezechilibru, ameteala
- 4de vreo 7 luni am niste ameteli puternice
- 13dureri de cap, ameteli, apasare in crestetul capului
- 1ameteala ochelari
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 0Neurologie sau oboseala?
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 1Presiune in ceafa si urechi
- 5Amețeli, exprimare grea, ceata pe ochi, amorteala la nivelul sprancenelor.
- 1Ameteli, numai afara
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: