Ameteala
Buna ziua,
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
1 comentarii
Au trecut 5 zile. Imi poate raspunde si mie cineva? :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4senzatie de ameteala, lesin
- 7pierdere in greutate
- 23ameteli si stari de confuzie
- 147Ameteli si stari de panica !
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 5Va rog mult un raspuns!!!
- 1Ameteli, probleme de vedere.
- 14De un an incoace blefarite cu aparitia unor orjelete interne care se vindeca greu
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 3Ameteli, Stari neliniste
- 8Mai multe probleme si semne
- 0Ameţeală zilnic
- 2Ameteala si tiuit in cap
- 1Ameteala puternica - lesin
- 2Scadere de auz, tiuit in ureche, ameteli
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
- 1Cauza amețelilor mele
- 5Care ma poate ajuta va Rog frumoss.Va rogg
- 2Amețeală puternica
- 0Amețeli zilnice de peste un an
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: