Ameteala
Buna ziua,
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
1 comentarii
Au trecut 5 zile. Imi poate raspunde si mie cineva? :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Simt o ameteala continua, uneori este mai slaba, alteori mai puternica
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 12IRM coloana cervicala
- 3ameteli
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 2Greata Ameteli
- 2ameteli
- 2Ameteli ochi (rog sfatul unui medic)
- 10imi doresc mult un copil
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 0Neurologie sau oboseala?
- 1Ameteala continua de o saptamana, ajutati-ma va rog !
- 1Ameteli bruște
- 2Ameteli/ Scurte pierderi de memorie
- 2Anxietate si/sau depresie si ameteala
- 0Eozinofile si monocite mici#
- 0Homeopatie (anxietate/ ameteli/dezechilibru)
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: