Ameteala
Buna ziua,
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
1 comentarii
Au trecut 5 zile. Imi poate raspunde si mie cineva? :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 1Varsaturi, ameteli, dureri al oaselor
- 3Ameteala
- 4emotii-ameteli-panica
- 4Dureri de cap, ameteli etc...
- 11Dispnee urmata de amorteli ale mainilor.De 4 luni tot medici
- 127ameteala si tiuit in urechi
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 4Lovitura minora urmata de ameteli
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 7Ameteli, tiuit urechi, dureri de cap...
- 0dupa orice ejaculare am stari de ameteli
- 1Ameteala, ureche infundata
- 3ameteala si vedere incetosata
- 1Ameteli
- 4Ameteala stare de slabicune
- 11Amețeli
- 6Ameteala
- 1Palpitații ce intervin brusc, amețeala permanenta, dureri de cap
- 0Eclampsie - am rămas cu amețeli, groaznice, care apar și dispar, de 13 ani
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: