Ameteala
Buna ziua,
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema, simt mai tot timpul o ameteala usoara cand stau in picioare si pe scaun, am impresia ca ma si clatin putin. Problema numai persista cand ma pun in pat, dispare complet. De 2 zile iau Magneziu, calciu + c + d3, initial am crezut ca sunt doar putin anemic fiind mai slab avand 63-64 kilograme la 1.80m. Mentionez ca fumez max 6-7 tigari pe zi, dar de cand ma simt ametit am incetat, mai mentionez si ca stau foarte mult in fata calculatorului, peste 7-8 ore. Care ar putea fi cauzele si ce-as putea face?
Multumesc.
1 comentarii
Au trecut 5 zile. Imi poate raspunde si mie cineva? :)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 3Stari de greata si ameteala dimineata si dupa mese
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 1Am o stare de ameteala continua cam dupa (1-2) beri
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 5ameteala cand ma pun la somn de aprox. 2 luni
- 3balonari puternice cu senzatii de ameteala
- 7ameteli la schimbarea pozitiei corpului orizontal-vertical
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 5de vro 2 ani ma confrunt cu ameteli zilnice
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
- 0Ameteli, dureri in spatele capului, lipsa poftei de mancare
- 0Ameteli, unghii rosii
- 1Amețeli și grețuri