Sensibilitate cardiovasculara la apă fierbinte

06-03-2019
Anonimul360
Nu este medic/terapeut
Anonimul360
Salut ! Am 15 ani si vreau sa va spun despre "incidentele" mele si sper eu sa si primesc un raspuns...
Deci, uneori, sunt momente in care un țiuit puternic imi acapareaza urechile, amețesc rau de tot si imi vine sa lesin. Chiar daca aceste stări sunt si asa destul de groaznice si mă slabesc foarte mult, ele sunt si mai accentuate atunci cand ies din baie.
Acum o ora am iesit din cada, am facut o baie cu apa fierbinte si imediat ce am pus piciorul jos pe gresie am inceput sa simt o amețeala cum nu am mai simtit vreodata pana acum. M am pus jos pe gresie si am stat asa vreo 10 minute ca altfel as fi lesinat.
Intr un final m-am ridicat si am fugit in camera mea si m-am intins in pat.
Chiar si in pat tot rau imi era. Atat de rau incat cum stateam eu in pat si incercam sa dorm ca nu mai aveam putere mâna mea efectiv se zbatea singura.
Zici ca aveam parkinson m-am speriat atat de tare cand mâna mea se zbatea.Mai simțeam si mici intepaturi in capul pieptului...Ţin să mentionez ca eu astazi nu prea am mâncat si in timp ce stateam pein pat mama mea a venit si i am zis ca imi e rau si ea mi a spus ca este din cauza ca nu am mancat si s a dus sa imi prajeasca niste piept de pui...
Acum stau in pat, am mancat si sunt mai bine.
Stiu ca am scris mult dar am zis sa dau toate detaliile ca cineva sa imi poata da un raspuns cat mai bun...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.