amortirea degetelor de la maini

12-04-2009
dorabratu
Nu este medic/terapeut
dorabratu
buna ziua am 53 de ani si nu am suferit de nici o boala patologica, dar de vreo 3 luni ma trezesc in fiecare dimineata cu miinele si degetele amortite, insotite de dureri vas ruga daca se poate sa imi recomandati un tratament sau sa imi spuneti ce analize pot face sa aflu cauza. Va multumesc in speranta ca voi putea rezolva problema care ma supara
12 comentarii
0
12-04-2009, ora 18:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua!

Va rog sa-mi spuneti daca degetele au o culoare anormala atunci cand sunt amortite (tind spre mov?). Sunt si reci?

Mai mult ca sigur aveti o circulatie periferica deficitara (sindrom Raynaud), pentru aceasta afectiune administrandu-se suplimente sau medicamente care sa normalizeze fluxul sanguin. Mergeti la medicul de familie sa va prescrie nicergolina (Sermion), ginko biloba (tanakan), co-dergocrina (Redergyn) etc. Dansa/Dansul va sti exact pe care sa vi-l prescrie, asta in functie si de tensiunea arteriala si alti parametrii.

Numai Bine si multi ani inainte! Paste Fericit :)
0
13-04-2009, ora 10:52
dr.manu
Nu este medic/terapeut
dr.manu
Nick,
Se pare ca nu sunt chiar asa vaste cunostintele tale medicale. Te rog abtine te de la a da sfaturi fals competente din sfera medicala. Poti induce comfuzie sau chiar face rau unor oameni care te asculta.
Sindromul Raynaud nu este, , o circulatie periferica deficitara, , nu apare dimineata dupa somn si nu se trateaza de catre medicul de familie cu ce ai propus tu.
Oricine poate sa citeasca si singur definitii medicale simpliste de pe Internet.
0
13-04-2009, ora 12:05
dr.manu
Nu este medic/terapeut
dr.manu
Dna. Bratu Dora, consultati-va medicul de familie care va va indica de unde sa incepeti pentru tratarea afectiunii dvs.
Nu puteti gasi indicatii si tratamente corecte pe internet fara a fi consultata si investigata de un medic.
Suferinta dvs poate tine de neurologie, reumatologie, medicina interna etc.
0
13-04-2009, ora 16:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
SERIOS? Nu stiu cine sunteti si nici nu ma intereseaza, dar daca nu ati observat, i-am adresat doamnei o intrebare: "Va rog sa-mi spuneti daca degetele au o culoare anormala atunci cand sunt amortite (tind spre mov?). Sunt si reci? " Nu ati vazut-o? Daca nu, mergeti la un control oftalmologic, aveti probleme cu analizatorul vizual, sau luati un supliment cu afine, scade "gradul" de miopie!!!!!!!!!!!!!!!!!

In functie de rsp doamnei se putea schimba diagnosticul...dar dvs. v-ati bagat ca musca in anusul calului...ca sa fiu in ton cu cunostintele dvs. foarte avansate si "pertinente"...

" Sindromul Raynaud

Sindromul Raynaud este caracterizat printr-o scădere continuă a fluxului sangvin către extremităţi (periferie), în general către mâini, dar pot fi implicate şi picioarele, degetele de la picioare, nasul, obrajii, urechile şi bărbia."

" Nume: SERMION, compr.

Tip: nicergolinum

Producator: Pharmacia & Upjohn

Indicatii: Tulburari cerebrale vasculare sau metabolice acute si cronice (arterioscleroza cerebrala, tromboza si embolia cerebrala, ischemia cerebrala tranzitorie). Tulburarile vasculare periferice acute si cronice (arteriopatie obliteranta a membrelor, SINDROM RAYNAUD, alte sindroame de insuficienta circulatorie periferica). Cefalee. Adjuvant ?n tratamentul hipertensiunii arteriale, iar pe cale parenterala si ?n crizele hipertensive."

Pentru faptul ca aveti atat de multe "cunostinte" medicale (la fel de multe ca cele ale unui ignorant), va declar un medic INCOMPETENT!!! V-am spus toate aceste "complimente", pentru ca le meritati si punct.

Paste Fericit si mai cititI inainte sa emiteti pe gura ineptii specifice oamenilor care n-au somn si se baga unde nu le fierbe oala! Si mai sp ca sunteti si medic...
0
13-04-2009, ora 20:02
dr.manu
Nu este medic/terapeut
dr.manu
BAIETE, HABAR NU AI CE VORBESTI ! Ti-am citit si postari mai vechi si esti total paralel.nu doar cu medicina dar si cu realitatea. Ti-au mai spus-o si altii de atatea ori !!!
NU POTI SA INVETI MEDICINA PE WIKIPEDIA SI SA MAI AI SI PRETENTIA SA-I AJUTI PE ALTII !!!
Sfatul meu.du-te la un doctor si discuta cu el, , deschis si fara rusine, , ce te bantuie pe tine.
0
14-04-2009, ora 03:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ce ma bantuie?, un cretin si un nesimtit ca dumneavoastra, dar suntem in Saptamana Patimilor si nu vreau sa ma enervez cu persoane insignifiante, asa ca, duceti-va dumneavostra la medic, la un psihiatru sa va trateze de cretinism idiopatic!

Paste Fericit!
0
14-04-2009, ora 22:30
dr.manu
Nu este medic/terapeut
dr.manu
Mersi, apreciez ca m-ai trimis la specialist si nu mi-ai prescris tu vreun medicament, , naturist, , cu copy/paste de pe net.
Trebuie sa-ti fie tare greu sa-ti inchipui in permanenta ca esti medic, vraci, om de stiinta ce mai.
0
15-04-2009, ora 00:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bine, si eu va multumesc ca mi-ati dat inca o data sansa sa vad pana unde poate sa mearga vanitatea unui individ, care nu vrea sa recunoasca...ma rog! Lasati-ma pe mine vraci, sa dau copy/paste de pe net (foarte interesant este faptul ca prima data a-ti spus ca habar n-am dsp ce vb, iar acum imi spuneti ca dau copy/paste de pe net, asta insemnand clar ca as stii ceva, dar sunt copiate de pe net...antagonism curat, dar...), si vedeti-va dumneavoastra de treaba ca, doar sunteti un medic ilustru nu? (ilustru in cazul dvs. fiind "sinonim" cu frustrat)...

In cazul in care nu ati observat, la "profilul" meu scrie foarte clar, fara nicio tenta de obscuritate ca, NU sunt medic, si, drept urmare, nu am de ce sa-mi inchipui nimic, singurul din poveste care-si inchipuie ceva, sunteti dvs. In fine, n-am de gand sa mai comentez nimic si nici atat sa mai intru intr-o discutie combativa cu dvs., pentru ca n-am nicio sansa de izbanda, ca doar stiti zicala romaneasca: Capra chiar daca-i raioasa, coada tot sus si-o tine; adaptata pt dvs., chiar daca sunteti paralel, va dati perpendicular!

Paste Fericit si incercati sa va schimbati caracterul prozaic, ca provocati un fel de aversiune instinctiva, ca sa nu spun pe fata, repulsie!

P.S. Ce v-am scris in acest mesaj, tot de pe internet am dat copy/paste? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
15-04-2009, ora 01:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Scz pt greselile gramaticale: "a-ti spus" - ati spus si "medic ilustru nu?" - medic ilustru, nu? M-am grabit!
0
26-04-2009, ora 07:02
highlevelone
Nu este medic/terapeut
highlevelone
am postat si eu un anunt cu debut dureros direct al degetelor de la maini, as intreba pe dorabratu cum se simte si as dori sa nu se certe nimeni din cauza mea! Multumesc
0
08-11-2009, ora 00:41
dorabratu
Nu este medic/terapeut
dorabratu
am avut o durere in partea stanga in dreptul splinei durere ce radiaza in spate nu imi dau seama ce ar putea fi, rog un medic sa imi raspunda de la ce sunt aceste dureri care trec din fata in spate va multumesc dora
0
19-11-2009, ora 08:24
user59583
Nu este medic/terapeut
user59583
D-na Bratu,
Cred ca dvs. ar trebui sa va ducei la medicul de familie si sa va faceti analizele medicale gratuite. Simptomele pe care le aveti (multiple) nu cred ca poate determina pe cineva sa va stabileasca un diagnostic asa..."ma doare si aici...si aici..., mai am si asta...si asta.". Dupa cum ati vazut, creati diverse controverse si nu se cade ca doi oameni necunoscuti unul altuia sa se certe pe net pentru un subiect atat de incert.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  •