Anticonceptionale Yasmin
Buna seara. Am luat 2 luni AC Marvelon, dupa care am luat pauza o luna din cauza unor probleme. In aceasta luna, pe la vremea ovulatiei, s'a rupt prezervativul, si am luat Postinor. Dupa 17 zile, cam la vremea cand trebuia sa imi vina, am avut o sangerare maro. nu a mai curs nimic 2 zile, apoi a venit sangerarea normala, desi era ceva mai putin cantitativ. Am luat din acea zi Yasmin, dar pt ca nu eram sigura ca era prima zi de menstra (inducerea in eroare venind de la acea prima sangerare maro), m'am protejat suplimentar in primele 7 zile. Problema e ca, au trecut 14 zile de cand am inceput folia, si de obicei, sangerarea se oprea brusc in ziua 7. Chiar daca a curs mai putin, sangerarea m'a tinut vreo 8-9 zile, dar pana acum, in a 14-a zi, nu a trecut de tot. Din ziua 10 incepeam sa am acea scurgere alb-transparenta.. A inceput, insa nu e clara, ci e un pic rozalie. Am inteles ca Yasmin pot da un spotting, asta am si eu? La Marvelon nu am avut asa. Si daca asta e, cam cate luni va dura? Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lo-femenal este eficient?
- 2la analizele de sange se poate depista ca iau anticonceptionale?
- 2anticonceptionale sau pilula de urgenta
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 3perioada de eficienta maxima la anticonceptionale
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 3sarcina?
- 1Anticonceptionale luate cu intarziere
- 4jeanine, nervozitatea si libidoul scazut:(
- 4analiza BetaHCG... cand trebuie refacuta?
- 3anticonceptionale vs ceai de slabit + medicamente astm
- 4rigevidon-data urmatoarei menstruatii?
- 1Prima menstruatie dupa anticonceptionale
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 2anticonceptionale si voma
- 1Protectie anticonceptionale
- 1Anticonceptionalele
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 1Menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor
- 4Cremele scad efectul anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: yasmin anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: