Anticonceptionale Yasmin
Buna seara. Am luat 2 luni AC Marvelon, dupa care am luat pauza o luna din cauza unor probleme. In aceasta luna, pe la vremea ovulatiei, s'a rupt prezervativul, si am luat Postinor. Dupa 17 zile, cam la vremea cand trebuia sa imi vina, am avut o sangerare maro. nu a mai curs nimic 2 zile, apoi a venit sangerarea normala, desi era ceva mai putin cantitativ. Am luat din acea zi Yasmin, dar pt ca nu eram sigura ca era prima zi de menstra (inducerea in eroare venind de la acea prima sangerare maro), m'am protejat suplimentar in primele 7 zile. Problema e ca, au trecut 14 zile de cand am inceput folia, si de obicei, sangerarea se oprea brusc in ziua 7. Chiar daca a curs mai putin, sangerarea m'a tinut vreo 8-9 zile, dar pana acum, in a 14-a zi, nu a trecut de tot. Din ziua 10 incepeam sa am acea scurgere alb-transparenta.. A inceput, insa nu e clara, ci e un pic rozalie. Am inteles ca Yasmin pot da un spotting, asta am si eu? La Marvelon nu am avut asa. Si daca asta e, cam cate luni va dura? Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca iau pastile MemoPlus trebuie sa ma protejez suplimentar?
- 2anticonceptionale sau pilula de urgenta
- 2acnee si karissa
- 2Anticonceptionalele si lentilele de contact
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 3perioada de eficienta maxima la anticonceptionale
- 1anticonceptionalele YAZ
- 4intrebare: scurgeri din cauza pastilelor?
- 4inlocuire contreceptiv oral
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 2Pastila vomata.Urgent!
- 4secretie prea mare... mai ales in timpul sexului
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 2anticonceptionalele rezolva problema acneei
- 3anticonceptionalele pot reduce pilozitatea excesiva?
- 1vitamax si anticonceptionalele
- 0Anticonceptionalele, colpita mixta
- 2Anticonceptionale luate mai devreme
- 5Pot fi în siguranță?
Mai multe informații despre: yasmin anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: