Avort spontan sau sarcina extrauterina?
Bună seara. În urma cu 1 săptămân și 4 xile mi-au curs câteva picături în lenjerie de sânge... Am crezut ca urmează menstruatia(foarte neregulata) însă toată săptămâna nu a amai curs deloc. Luni am decis sa fac un test de sarcina. Prima linuta roz.. A doua roz pal. Am crezut ca poate testul nu este ok sau l-am citit eu mai târziu... Am zis ok... Maine dimineață mai fac unul. A doua dimineața încă un test, același rezultat însa linuta de la T (cea pentru hcg) era mult mai vizibila fata de ziua precedenta. Mare bucurie!! Mi-am anunțat iubitul și am decis ca săptămâna aceasta sa mergem și la ginecolog. Ieri seara însă... Dureri groaznice... Crampe, greata, amețeli.. Și apoi.. Constat ca CM și-a făcut apărația. Bineînțeles frustrata de acest lucru, mi-am cumpărat alt test de sarcina poate totuși am greșit eu... Dimineața îl fac... Negativ... Pe durata zilei am observat ca elimin și anumite fragmente, nu este un lichid pur... Întrebarea mea este... E posibil sa fi făcut un avort spontan!? Într-un timp asa de scurt? Sau sarcina este extrauterina și din cauza CM testul a ieșit negativ? Dacă aveți un raspuns...multumesc anticipat!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?
- 1e adevarat ca in timpul orgasmului se elibereaza un ovul?
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 2test de sarcina
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 6sunt insarcinata?
- 6legat de testele de sarcina
- 1test de sarcina sigur
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 1test de sarcina; as dori un rasp de la un doctor
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 2Cand sa fac un test de sarcina?
- 3Postinor 2, test negativ
- 0Testele de sarcina
- 2Test de sarcina
- 1Când pot face testul de sarcina?
- 0Testul de sarcina îți arată că ai cancer la testicule dacă iese pozitiv?
- 0Test de sarcina
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 2Test fals pozitiv?
Mai multe informații despre: testul de sarcina sangerare vaginala in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: