cand trebuie sa incep sa le iau din nou Logest?

as avea si eu o intrebare.dak nu am luat ultima pastila (logest) de pe folie, cand trebuie sa incep sa le iau din nou?tot cum le luam la inceput, sau cu o zi mai devreme? multumesc
3 comentarii

cu o zi mai devreme. Pauza dintre folii nu trebuie sa fie mai lunga decit 7 zile

ok, multumesc, dar am luat-o normal...adik dupa 8 zile ptr k nu a stiut nimeni sa imi zica...pot sa patesc ceva?

nu sunteti acoperita contraceptiv...trebuie protectie suplimentara primele 7 zile

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 9diane 35 - lamurire
- 6Intrebari despre anticonceptionale: sunt avortive?
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 3am uitat sa iau anticonceptionale yasmin
- 8ce se intampla daca.?
- 9sub semnul intrebarii!!
- 6grabirea menstruatiei!
- 7Pauza anticonceptionale si sexul neprotejat
- 10Exista vreun risc???
- 9Prescrierea anticonceptionalelor
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 0menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor Karissa
- 2marvelon 21 si antibioticele
- 1pilula 21
- 7Sex neprotejat dupa menstruatie
- 0Anticonceptionale luate in prima zi a menstrei
- 1Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor logestul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: