care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?

Buna. Numele meu este Cristina, am 33 de ani si as avea o intrebare ptr.dl dr.Dragomir si anume care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele? Eu le folosesc de aprox.5 ani. In ultimul timp am avut dureri foarte mari de cap si un ciclu neregulat. Am apelat la medic care mi-a recomandat un control la endocrinolog care mi-a spus sa intrerup anticonceptionalele si sa fac tratament timp de 3 luni cu Duphaston. Dupa perioada aceasta de pauza a-si mai putea continua cu anticonceptionale?
Va multumesc...
Va multumesc...
3 comentarii

Nu este indicat sa mai luati anticonceptionale. Dupa 5 ani de folosire, riscul unor reactii adverse care se acumuleaza in timp creste semnificativ.

Va multumesc pentru raspuns.
Asi mai avea o intrebare. In urma unui test Papa Nicolau am primit urmatorul rezultat: Citol III-Inflamatie.
Dupa 2 saptamani de la efectuarea primului test l-am refacut primind rezultatul: Citol II. Nu stiu ce sa mai cred. Am fost la medicul ginecolog care mi-a recomandat sa fac totusi un tratament cu antibiotice si ovule, iar dupa ce termin tratamentul sa refac testul. Urmeaza in zilele urmatoare sa-l refac.
De ce totusi la interval asa scurt de timp si fara sa urmez un tratament rezultatele au fost diferite?
Cancerul de col uterin este ereditar?
Asi mai avea o intrebare. In urma unui test Papa Nicolau am primit urmatorul rezultat: Citol III-Inflamatie.
Dupa 2 saptamani de la efectuarea primului test l-am refacut primind rezultatul: Citol II. Nu stiu ce sa mai cred. Am fost la medicul ginecolog care mi-a recomandat sa fac totusi un tratament cu antibiotice si ovule, iar dupa ce termin tratamentul sa refac testul. Urmeaza in zilele urmatoare sa-l refac.
De ce totusi la interval asa scurt de timp si fara sa urmez un tratament rezultatele au fost diferite?
Cancerul de col uterin este ereditar?

buna seara...am si eu o intrebare va rog:cum se folosesc anticonceptionalele triregol???cum se ia...??va multumesc!
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Pauza de 7 zile
- 5Intrebare incepatoare: sunt protejata si in perioada de 7 zile de pauza?
- 4Pilule luate cu intarziere!
- 2Intrebare: anticonceptioanele scad efectul tratamentului pentru acnee?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 2Parerea unui doctor-va rog
- 3contraceptie si tratament acnee
- 3Anticonceptionale
- 8Pauza anticonceptionale?
- 8Sfaturi privind alegerea anticonceptionalelor
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 3Anticonceptionalele yaz!va rog
- 10cum iau anticonceptionalele
- 5Criterii pentru anticonceptionale...
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 0Risc de sarcina ?
- 0Despre anticonceptionale
- 0Despre trecerea pe anticoncepționale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: