cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionale

05-10-2009
alesb
Nu este medic/terapeut
alesb
Buna! am si eu o intrebare pentru voi dar mai ales pentru Dr. Cat timp sunt protejata dupa intreruperea anticonceptionalelor? vreau sa mentionaz ca am luat 13 luni continuu! e posibil ca dupa intrerupere sa imi intarzie ciclul menstrual? eu sunt ingrijorata pentru ca nu am nici un simptom premenstrual! am intretinut relatii sexuale neprotejate cu prietenul meu, el nu a lasat in mine iar eu nu m-am terminat! astept rapuns cat mai repede sunt foarte ingrijorata! e posibil sa fiu insarcinana? mi-am facut un test dupa o sapt de la actul sexual si a iesit negativ!
6 comentarii
0
05-10-2009, ora 20:13
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
nu sunt doctor, dar pot sa ti spun parerea mea. este posibil sa iti intarzie menstruatia in luna de pauza si mie mi s-a intamplat. daca nu a ejaculat in tine nu ai de ce sa -ti faci griji si eu, personal, nu cred ca poti ramane insarcinata in prima luna dupa 13 luni de ac. daca cumva s-a intamplat minunea asta nu ai cum sa o depistezi cu un test de sarcina numai dupa o saptamana de la concepere, de abia dupa vreo 2 saptamani de intarziere, adica la aprox 4 sapt de la concepere. sanatate!
0
06-10-2009, ora 07:55
alesb
Nu este medic/terapeut
alesb
Buna ms mult pentru raspuns axiela21! am o mica intrebare! dar de ce numai atunci pot depista sarcina? din cauza ca am luat anticonceptionale? am o prietena si ia iesit pozitiv in prima zi de intraziere a cicului dar ea intradevar nu a luat anticon inainte sa ramana insarcinata.eu mi-am facut deja 2 teste si mi-au iesit negative!
0
07-10-2009, ora 02:08
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
scuze de intarziere. nu din cauza pastilelor nu poti depista sarcina atat de devreme ci pt ca in urina nu exista cantitatea suficienta din hormonul respectiv (existent atunci cand esti insarcinata) pentru ca testul sa iasa pozitiv. poate nu spun f corect din pc de vedere medical dar cu aprox cam asta este. prietena ta probabil avea un ciclu neregulat, iar in luna respectiva, ovulatia s a produs mai devreme(posibil sa fi avut ciclu de 26 de zile spre ex), chiar daca ea se astepta ca menstruatia sa apara in ziua respectiva, probabil ca ea intarziase deja peste o sapt.repet, e doar parerea mea, din cate mi s-a intamplat, am invatat si am auzit. numai bine!
0
07-10-2009, ora 08:13
alesb
Nu este medic/terapeut
alesb
Aha! ms mult ca m-ai lamurit! Iti raman datoare! sunt la ziua 30 si nu mi-a venit! sper sa imi vina pana vineri! sunt putin speriat desi prietenul meu imi sp sa stau linistita ca imi vine. eu am dureri de spate dureri mici de burta( 2 sec, peste 5 ore iarasi), ma dor sfarcurile. sper sa fie pe drum. o zi buna!
0
08-10-2009, ora 01:45
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
esti in siguranta! e pe drum;)) e un paradox sa ti doresti sa vina menstruatia. stiu cum e:P
0
20-09-2023, ora 13:21
OanaIulia23
Nu este medic/terapeut
OanaIulia23
Buna ziua, vin și eu cu o întrebare i-au de 1 an 7 luni anticoncepționale și a-și vrea sa le opresc de tot.După câte luni pot rămâne însărcinată?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •