ce metode de contraceptie de urgenta cunoasteti si cum se folosesc?
Puteti sa imi spuneti si mie ce metode de contraceptie de urgenta cunoasteti si cum se folosesc? Daca as putea sti si de unde pot sa le procur, ar fi minunat, multumesc.
3 comentarii
contraceptia de urgenta o poti procura de la farmacie, se administreaza in maximum 72 de ore dupa desfasurarea actului sexual. Dar cel mai bine te duci la farmacie si ceri farmacistului detaliile de care ai nevoie..
dar grija mare:anticonc.de urgenta sant indicate a se folosi DOAR de 2 ori pe an!De obicei dau dereglari destul de neplacute ale ciclului menstrual...Ideal ar fi, daca sti ca vei avea contact sexual, sa folosesti alta met de contraceptie.
Metodele de contraceptie pe care le cunosc sunt Escapelle si Postinor. Se administreaza in primele 72 de ore si poti sa le procuri de la orice farmacie, nu ai nevoie de prescriptie medicala. E drept ca trebuie sa fii foarte atenta cum le folosesti, dar macar te scapa de o grija:)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1contraceptie de urgenta
- 5prezervativ rupt, contraceptie de urgenta... ce risc exista?
- 2Exista pilule care le poti lua imediat dupa contactul sexual in cazul in care ejaculrea s-a facut i
- 1contraceptia de urgenta si pilulele contraceptive
- 7contraceptia de urgenta
- 5contraceptia de urgenta se elibereaza pe baza de reteta?
- 5mai pot lua contraceptive de urgenta desi am mai luat in urma cu o luna si 4 zile?
- 4s-a intamplat neprevazutul si am fost nevoita sa iau Postinor...
- 4s-a rupt prezervativul, poate lua pilula dupa 3 ore?
- 4help...sfat urgent in leg. cu pilula de urgenta postinor 2
- 3credeti ca cele 2 doze de postinor isi fac efectul?
- 3Postinor - efecte secundare
- 5am luat Postinor la 66 de ore.. mai are efect?
- 6contraceptie de urgenta si sarcina
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 5ce sa fac.. sa iau pilula de a doua zi?
- 5Test sarcina pozitiv dupa un minut, pe prospect... rezultatul apare dupa 5-10 min
- 5nume pilula de a doua zi...
- 0Postinor 1500 și sângerări neregulate
- 0Am luat medabon singura
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: