ce sa iau pentru infectii urinare recurente? Urgent, va rog! | Forumul Medical ROmedic

ce sa iau pentru infectii urinare recurente? Urgent, va rog!

01-04-2007
andina
Nu este medic/terapeut
andina
De un an de zile tot fac infectie urinara. Am luat antibiotice de fiecare data. Am facut urocultura..Asta este a doua luna cand iau urovaxom(cate 10 pastile pe luna) in ultimile 2 zile m-m trezis cam umflata la fata...si azi dimineata cand am urinat m-a usturat ingrozitor. Abia stau de durere. Nu stiu ce sa mai iau ce fel de antibiotice. Ce ma sfatuiti sa fac...Ce pastile sa iau acum?
19 comentarii
0
01-04-2007, ora 00:00
delya_gabriela
Nu este medic/terapeut
delya_gabriela
e bine sa te vada un urolog.el iti va da medicatia corespunzatoare.
daca te trezesti umflata la fata e clar ca rinichii nu functioneaza normal si nu elimina cat trebuie.
trebuie sa iei antibi.in fct de antibiograma. Ciprinolul merge f bine si Urinalul. multe lichide si caldura la picioare.
0
17-04-2007, ora 00:00
georgeta_h
Nu este medic/terapeut
georgeta_h
Pentru dureri cel mai bine te calmeaza refen retard.Fati o antibiograma si daca raspunzi la ciprofloxacina fa un tratament de 14 zile cu ciproflixacin si te vei simti bine.Eu am avut probleme timp de 2 ani si asa m-am vindecat, si nu sta asa cu durerea ca nu e bine, ia refen retard.
0
22-06-2008, ora 00:00
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
Pt E coli am facut luat antibiotice, ciprinol, injectii cu gentamicina 14 zile, nolicin.Nu m-au ajutat nici unul. Am inteles ca E coli este de mai multe tipuri si ca cel rezistent - pe care se pare ca il am eu, primit "cadou" din spital nu trece cu nimic.
Iau tinctura de ienupar, urinal(merisor), maninc lamiie, si fac bai calde de sezut cu coada calului, pelin, coada soricelului si tarite de griu (stoarse dintr-un ciorap). Asta iti linisteste durerile si usturimea. taritele de griu sunt antiinflamatoare, sunt exceptionale, ai sa vezi.Poate incerci si ce iti propun eu.
Eu de 4 luni am E.coli. As incerca Urovaxom. Imi poate spune cineva cit costa 30 de tablete?
0
10-10-2008, ora 00:00
deea2122
Nu este medic/terapeut
deea2122
am intrebat eu la farmacie.. urovaxom costa 120ron
0
04-04-2009, ora 17:40
emylya_73
Nu este medic/terapeut
emylya_73
trebuie sa faci tratament cu 3 antibiotice conform antibiogramei cate 10 zile cu fiecare antibiotic. lichide aprox. 2, 5l/zi
0
11-04-2009, ora 13:47
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
Andina, ce infectie urinara faci? ce tip de microb? A iesit in antibiograma ca este e.coli?
Urovaxona este specifica pe E. coli.In cazul acesta, nu se iau 10 pastile pe luna, asta e doza de intretinere lunara, in perioadele de acalmie. citeste prospectul cu atentie. Se ia o pastila pe zi timp de 3 luni ca sa scapi de coli. Sunt trecuta prin acest necaz si am reusit sa scap.
Ceai de busuioc 3 luni, multe lichide, obligatoriu 1, 5 litri pe zi.
Cervugid- ovule 12 zile- au un spectru f larg de actiune, pe tot felul de bacili
Picaturi de ienupar si cimbru de la plafar-7 zile
Urinal(merisor) - o pastila pe zi 3 luni
de la tratamentul asta iti revii si te si dezumfli.
nu-ti recomand antibiotice pt vad ca nu te-ai vindecat cu ele, si eu am incercat inclusiv Zinat si nu a cedat coli, in plus poti sa faci IC dupa tratamente anapoda date de dr. specialisti, am facut IC, cind eu nu trebuia sa iau nicio pastila de antibiotic...Acum trag de boala asta IC- incurabila si nenorocita.
Sanatate, o sa scapi in 3 luni, definitiv.
0
13-04-2009, ora 16:40
deea2122
Nu este medic/terapeut
deea2122
buna ziua,

Pentru tine Felicia am o intrebare: De cat timp suferi de aceasta afectiune ? si o alta intrebare ar fi cam la cat timp recidivau aceste infectii ? Pentru ca si eu ma lupt de 3- 4 ani cu aceasta infectie shi nu mai stiu ce sa mai fac. Am 22 ani shi inca de la 18 ani umblu prin doctori, care nu reusesc sa-mi prescrie un tratament corespunzator. Sunt din ploiesti shi m-am cam saturat sa merg pe la spitalele de aici ii cunosc pe toti medicii de specialitate deoarece am mers la toti. Daca stie cnv un medic mai bun chiar shi in bucuresti va rog sa-mi spuneti. Anul trecut a fost cel mai greu deoarece m-au intetit rau de ttot infectiile si recidivau la 1 luna. Acum insa de 3 luni nu am mai avut pb insa nu ma pot baza ca mi-a trecut. Daca imi puteti da shi mie niste sfaturi in legatura cu tratamente naturiste pe care le-ati urmat sau orice altceva care a fost eficient pt aceste infectii.
Va multumesc shi astept sfaturile voastre
0
17-04-2009, ora 07:44
corinam
Nu este medic/terapeut
corinam
Mie, dupa tratamentul antibiotic mi s-a prescrs si uricol ( plicuri ) - 2 pe zi 10 zile si urinal ( este naturist) cate 3 pe zi o luna sau chiar mai mult.
0
21-04-2009, ora 22:10
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
pt Deea:
Dr nostri foarte "pregatiti" confunda infectiile urinare cu cistita interstiala care NU are cauza infectia urinara.Au simptome asemanatoare insa sunt boli diferite.Eu am fost gresit tratata ani de zile dei nfectie urinara pe care insa nu o aveam pt ca urocultura iesea negativa si dr. imi dadeau tot felul de antibiotice. Dupa cistoscopia prin care mi s-a pus diagnosticul de IC, m-am trezit cu E. coli (din sonda urinara din spital) de care am scapat foarte greu si dupa chinuri de vreo 6 luni.Acum sunt Ok insa am grija sa beau f mult ceai din plante (busoioc, coada calului, galbenele..toate plantele pt rinischi) sa iau urinal o pastila pe zi de frica, preventiv, sa nu mai apara iar coli.
De IC sufar in mod sigur de 10 ani cu perioade de criza si de alcalmie...Imi fac f rau frigul, munca fizica prelungita, oboseala la sv (am un sv cu peste 9-10 ore zilnic) si stresul.
Pt infectia urinara:
Urovaxona este specifica pe E. coli.In cazul acesta, nu se iau 10 pastile pe luna, asta e doza de intretinere lunara, in perioadele de acalmie. Citeste prospectul cu atentie. Se ia o pastila pe zi timp de 3 luni ca sa scapi de coli.
Ceai de busuioc 3 luni, multe lichide, obligatoriu 1, 5 litri pe zi. Sa speli conrtinuu rinichii, asta e secretul.
Cervugid- ovule 12 zile- au un spectru f larg de actiune, pe tot felul de bacili
Picaturi de ienupar si cimbru de la plafar-7 zile
Urinal(merisor) - o pastila pe zi 3 luni
0
22-04-2009, ora 14:03
deea2122
Nu este medic/terapeut
deea2122
Draga Felicia este foarte adevarat ceea spui, in legatura cu aceasta afectiunea, este foarte posibil ca aceasta infectie sa plece de undeva, adica mai exact cauza simptomelor sa fie alta insa ma intreb oare cat de competenti sunt medicii nostrii de specialitae incat sa nu poate diagnostica o boala. In urma cu un an am ajuns la spitalul de urologie din orasul meu (ploiesti) in urma unei crize renale, shi dupa consult si ecografie abdominala, " specialistul" ( dr Tomescu) mi-a pus diagnosticul de pIelonefrita acuta. Consultul acesta mi-a fost facut cam supereficial, spunandu-mi el mie ca eu sufar shi de o forma de cistita care o am de la nastere. Am plecat de la spital foarte nelamurita, bineinteles mi-a prescris shi o schema de tratament care evident nu shia facut efectul. La 6 luni de atunci au recidivat simtpomele, (nici nu stiu cum sa -i zic ca e cistita sau plielonefrita acuta sau ce o fi)" . MI-e teama ca nu m-am tratat de ceea ce trebuia, asa cum din nefericire shi u ai patit, shi in afara de asta am auzit ca nu mai scapi de asta, se poate doar ameliora. Nu as vrea sa sufar toata viata de asa ceva pt ca sunt prea tanara shi as vrea pe viitor sa am shi eu un copil. CE vreau sa te intreb Felicia este daca tie urocultura iti iesea intotdeauna negativa ? pt ca mie imi iese pozitiv , infectie cu e coli.
0
22-04-2009, ora 20:48
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
deea, la tine e clar, ai coli. Scapa urgent de el.
Eu aveam urocultura curata ca lacrima.La mine este altceva..
Vezi ca si o lingurita de miere+scortisoara care se ia intr-un pahar cu apa, zilnic, si asta face minuni pe infectii urinare. Si extract de ienupar. Daca nu te ajuta medicamentele, mergi si la un dr. naturist sau homeopat. Incearca tot ce se poate.
Sanatate, o luna nu o sa fiu in tara si nu o sa mai pot intra pe forum.
0
26-04-2009, ora 14:55
deea2122
Nu este medic/terapeut
deea2122
Felici asa dori daca se poate sa vorbesc mai multe cu tine, ai putea sa mi lasi un id de messenger ?
0
26-04-2009, ora 17:30
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
Nu sunt in tara pina la sf lunii mai, nu pot intra pe internet si pe forum decit duminica. Cind ma intorc vorbim.Eu am lasat o adresa de net pe forum, tu nu ai dat de ea?
-*
Pe mess nu intru nici acasa, nu am timp si rabdare de stat pe mess, am un sv. de 10-11 ore pe zi numai la calculator, vin acasa zob de oboseala, scriu doar pe mail cind apuc, de citeva ori pe saptamina.Insa raspund la toate intrebarile despre boala, corespondez cu multe doamne..


(*modificat de administrator)
0
26-04-2009, ora 17:33
deea2122
Nu este medic/terapeut
deea2122
atunci o sa corespondam prin mail cum iti este tie mai usor. Mie imi este indiferent oricum.
0
09-05-2009, ora 16:34
felicia tomescu
Nu este medic/terapeut
felicia tomescu
Deea, astept sa-mi scrii pe mail dupa 23 mai.
0
21-01-2013, ora 02:29
cristina canela
Nu este medic/terapeut
cristina canela
Buna dimineata, si eu am o infectie urinara de aproape 3 ani de zile si nu-i trece cu nimic, nu stiu ce sa mai iau am incercat si tratamente naturiste, de la uriclar, uricol, ciprinol, ovule vaginale, ceaiuri. Am fost la tot felul de medici si nici unu nu stie sa-ti prescrie un antibiotic care sa dea rezultate Nu stiu ce sa fac, urinez foarte des am dureri la vezica urinara, am si nisip si mai am si cateva chisturi pt chisturi iau niste anticonpetionale dar ma dor si sanii Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat cineva care si-a revenit dupa un tratament medicamentos care a dat rezultate bune Va multumesc
0
21-01-2013, ora 18:15
vic1955
Nu este medic/terapeut
vic1955
Ai postat aici, intr-un post inchis din2009.Ca sa citeasca toata lumea, deschide un nou topic. Da copy paste pe text, intra pe pagina principala, da clic pe boli, apoi boli si infectii urinare si reposteaza textul, asa va citi toata lumea.
0
18-03-2013, ora 21:59
laulau
Nu este medic/terapeut
laulau
Salutare. Si eu am infectie bacteriana cronica. Cine a facut instilatii vezicale ? Sau cu ce v ati tratat in afara de antiboitice ?
0
12-09-2014, ora 22:59
AnnaBetifica
Nu este medic/terapeut
AnnaBetifica
Buna tuturor!
Eu va recomand pentru infectii urinare ce am luat eu, si mi-a trecut.Dupa ce am luat uinal akut si nu mi-a trecut, dupa ce am fost la plafar si mi-a recomandat sa iau vreo 3 luni nush ce pastile m-am documentat si m-am vindecat.Iata ce am luat
- Uraktiv forte - sunt niste pastilute cu albastru de metilen si are efect dezinfectant ( de la farmacie ), veti face pipi albastru, va anunt ca sa nu va speriati. :)
- tinctura renostim
- ceaiuri de coada calului, busuioc, urzica, zmeur, scortisoara, cimbru, coada soricelului, menta - f buna - puteti folosi mai multe plante au doar una din ele
- spalaturi cu ceai de coada soricelului, aveti mare grija la igiena, desi nu cred ca este cineva care nu se spala in zona anala dupa ce foloseste toaleta, si mai ales aveti grija sa dezinfectati si capacul de toaleta cand e cazul
- De asemenea ceai de coriandru si chimen, eu am folosit doar coriandru, 2 lingurite rase, macinate in cana cu apa lasat la macerat de seara pana dimineata, 2-3 cani pe zi., consumate fara sa strecurati
- apa f multa, asta e un obicei care trebuie sa va ramana si dupa ce va vindecati
-Spalati lenjeria la temperaturi f inalte,
- si de asemenea alimentatia recomandata este fara alimente sarate, iuti, fierbinti, prajeala, alim uleioase, evitati otetul si muraturile, rosiile, usturoiul, ceapa, mancarurile prea condimentate
- Incercati pe cat posibil sa nu va mai enervati, fff important
- Alimentatie mai mult crud, sau usor gatita prin metode blande. Multe sucuri de fructe si legume, portocale sau strugurii sunt cei mai recomandati, , suc sau ca atare, trebuie sa predomine gustul dulce si amar, evitati picant, sarat si acru
- De asemenea faceti lumanarea macar 5 min pe zi.
VA doresc sa fiti perfect sanatosi!
Aveti rabdare si incredere ca va veti vindeca, nu trece in doua zile si urmati tratamentul chiar si cand nu mai aveti simptome, ma refer la ceaiuri si alimentatie, la pastile nu depasiti prospectul.
Eu am incercat a tratez si cauza si efectele, pt ca sa nu mai apara pe viitor.
Pe langa toate astea am mai luat si argila, turmeric, neem. Cam atat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •