ce sanse am sa duc sarcina mai departe

326 comentarii 1 2 ..... 8910 11 Înainte ›
0
27-07-2012, ora 16:31
symosdp
Nu este medic/terapeut
symosdp
Bravo Roxana. Sa dea Domnul sa fie asa pana la capat.
Cris, cum te-ai obisnuit cu injectiile? O sa faci clexane de 40 lunea si joia ?

Eu nu mai suport caldura si ma termina durerea de spate si de sold drept, singura parte pe care pot sa stau. Eu o sa merg sapt viitoare la medicul de fam pt trimitere la analize.

Asteptam vesti bune maine, Cris.
0
27-07-2012, ora 20:36
cristinne1983
Nu este medic/terapeut
cristinne1983
Simo fac luni miercuri si vineri de 0, 2..in restul zilelelor fac de 0, 4.

maine si eu abia astept:X:X:X

ps: simo, camera bebeblui e gata?
carucior ai cumparat?
0
27-07-2012, ora 21:56
roxana nistor
Nu este medic/terapeut
roxana nistor
Buna seara burtici. Va anunt oficial ca in burtica mea e o fetita sanatoasa si frumoasa :)) sunt asa de happy..va pupacesc :* :* :*
0
27-07-2012, ora 22:10
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
Buna seara fetelor! Felicitari Roxana pentru fetita sanatoasa si pt analizele bune. Si eu am tot o fetita (acum e sigur) dar suntem cam ingrijorati. Am facut azi morfo pt trim 2 chiar daca am doar 21 sapt si o zi:), n am mai avut rabdare pana la 22. In mare este bine doar ca inimioara are momente de bradicardie. I a masurat 156 de bm dar avea momente cand batea cu 80 bm. Doc mi a zis ca inca nu e cazul sa ma ingrijorez, ca poate fi functional dar ma gandesc numai la asta acum. Pe langa asta, are 360 g si mi a zis ca e cam micuta, cam de 20 de sapt si 3 zile, dar asta nu ar fi nicio prb. In rest totul pare sa fie bine. Voi ce credeti despre prb cu inima...sunt cam speriata. Doc care mi a facut morfo e tot gineco dar nu a parut prea ingrijorat. Nush ce sa mai cred:(
0
27-07-2012, ora 22:57
cristinne1983
Nu este medic/terapeut
cristinne1983
Felicitari Rox!!!!!!!!!!

o fundita!!
suntem 2 la 2 pana acum:)

Axiela.eu zic sa nu te ingrijorezi de acum.. daca medicul nu parea ingrijorat eu zic ca nu e cazul sa iti faci tu griji...
apropo de inimioara..verisoara mea acum 4 ani cand era gravida, s-a speriat de moarte cand insarcinata cu fetita la 22 ded sapt s-a dus la eco morfo de trim 2 si medicul i-a zis ca el nu vede inima cum trebe. asta sa lesine si alta nu..a iesit de acolo neom..apoi a cautat un ecografist fff bun la care s-a dus si a a linistit-o numaidecat aratandu-i o inimioara frumoasa si functionala!. la acelasi ecografist am mers si eu la ecografii pana cum recomandat de ea si stiam ca e bun. acum fetita ei are 3, 5 ani si e o mandrete de fata!!
maine ma duc la altul, recomandat de medicul meu.. cica la fel de bun..astept sa vad maine.

cu greutatea fetitei sigur nu e problema..fiecare are ritmul lui de crestere... fetitele oricum se stie ca-s nitel mai micute..deci fii linistita si roaga-te sa fie totul bine!
ps: bradicardia citisem ca poate fi pe moment..din cauza stresului, a oboselii, etc..cu recomandare cica sa se stea mamica linistita, sa se elimine stresul pe cat posibil pentru ca asta se pare ca ar avea o influenta. si ca asta apare si la adulti, nu numai in mediu intrauterin.deci fii linistita!!!
0
28-07-2012, ora 09:58
roxana nistor
Nu este medic/terapeut
roxana nistor
Axiela nu stiu ce sa zic cu inimioara, stii cum e cel mai bine te increzi in doctor exact cum am facut si eu.
Trebuie sa sun si eu la Iasi sa ma programez, doctorita mi-a zis sa sun luni, ca e si august si e luna de concedii dar cum a programat pe toata lumea o sa ma programeze si pe mine. Mie mi-a zis asa ori faci aici la tine in oras, ori la Bacau, sau daca nu la cel mai bun doctor de pe moldova..si automat am ales sa fac la cel mai bun doctor de pe moldova...stiindu-ma si cu probleme vreau sa fac tot ce e posibil sa stiu ca fetita mea e bine.
Va pup fetelor si aveti grija de voi
0
28-07-2012, ora 11:17
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
Multumesc Cris pt incurajari. Sper din tot sufletul sa fie bine. In familie n am avut nicio anomalie cardiaca sau probleme grave dar imi e frica. inima arata normal si toate celelalte organe. Era f activa, statea cu mainile in toate directiile:). O sa ma duc la doc peste vreo sapt sa o mai vedem. Va pup
0
28-07-2012, ora 12:38
symosdp
Nu este medic/terapeut
symosdp
Sa mai zica cineva ca nu am gura aurita : ce ti-am zis Roxana = e fetita. Am castigat si pariul asta. Si mai fac un pariu cu voi toate : o sa se nasca doi baietei si doua fetite care vor fi perfect sanatosi cu totii si grasunei.
Axiela, eu una nu prea stiu ce sa-ti spun despre inimioara micutei, dar experienta pe care o am cu medicii ma indeamna sa te sfatuiesc sa te linistesti si sa cauti parerea unui ecografist bun. E fff important: toti fac eco dar asta nu inseamna ca stiu sa le si interpreteze, crede-ma ca am suferit enorm din cauza unor astfel de dobitoci care imi gaseau tot felul de probleme acolo unde nu erau. Sau, poate e cum spune Cris: gandeste-te si la ce stres si agitatie ai fost supusa tu in ultimul timp si inca mai continua din cauza licentei si altele. Si intadevar cand noi suntem agitate, stresate, suparate le face mult rau micutilor. Ai nevoie de liniste. Stiu ca e greu dar incearca pt printesica.


Cris, la mine, camera copilului e gata de 7 ani de cand am luat apartamentul. E plina si de jucarii, avand deja 5 nepotei : 4 din partea sotului si unul de la fratele meu, care e cel mai mic.Asa ca am umplut-o de jucarii ca sa nu se plictiseasca piticii cand vin la noi.
Dar, oricum, deocamdata, patutul il pun in camera noastra, am facut modificarile deja. Carut nu o sa cumpar deocamdata pt ca il am de la fratele meu : are unul care e doar cu landou ce il folosesti doar pana la 6 luni iar nepotelul meu a facut deja 6 luni si e perfect ca eu oricum nu o sa-l folosesc decat vre-o 3 luni ca apoi vine frigul si nu mai iesi la plimbare cu carut ci iei copilul in brate. Din primavara o sa-mi iau un carut sport. Sa vad acum care sunt mai bune, mai usor de manuit. Tot vad pe afara carut cu trei roti.Or fi usor de manuit oare?


Pupici si pt voi si puiuti si sa aveti grija de voi. Nu uitati sa va hidratati.
0
28-07-2012, ora 17:27
cristinne1983
Nu este medic/terapeut
cristinne1983
Salutare girls!!

am revenit de la morfologia de trim 2. toate in regula.. bebe frumusel de 545 de gr (23, 1 sapt conform eco), a mai luat si el o zi..ca omul :)) are pana acum 4 zile in total in plus fata de UM:)) sunt f fericita.

[ATTACH=CONFIG]16247[/ATTACH]

e asa frumos:X

poza: poate se vede:
https://picasaweb.google.com/112351627259685377902/EcografiiBebeMeu#5770225090761845394
0
28-07-2012, ora 23:31
roxana nistor
Nu este medic/terapeut
roxana nistor
Da Simo ai avut gura aurita :)))) si sa dea domnu sa o ai aurita pana la sfarsit. :*
Cris ma bucur enorm ca bebe mic e sanatos si a si crescut frumos.multa sanatate in continuare si sa auzim deacum incolo numai vesti bune.
Sincer si eu am putine emotii cu morfofetala dar ma incred in Dumnezeu ca o sa fie bine.
Va pup burtici si multa sanatate.
0
29-07-2012, ora 10:15
symosdp
Nu este medic/terapeut
symosdp
Felicitari, Cris. Numai vesti bune. Doamne cajuta pe mai departe.

Noi va pupam si va dorim sa aveti o zi buna.
0
29-07-2012, ora 10:35
cristinne1983
Nu este medic/terapeut
cristinne1983
Multumesc fetelorZ!
Rox si eu am avut un car de emotiiiiiii, picam pe acolo!! dar sunt normale, vor trece!

Simo abia astepttttttttam sa il vedem pe Eric:)...fac calculul tot timpul ca stiu ca esti cu 10 sapt mai mare..si acum daca am 23, tu am 33 si tot asa si ma gandesc ce putinnnn mai ai:X:X:X:X splendid!!!!!!!!!!!
0
29-07-2012, ora 14:12
symosdp
Nu este medic/terapeut
symosdp
Da, maine fac 33 de sapt.

Pe baietelul meu o sa-l cheme Eduard.:))))))
Imi place fff mult si Eric, dar nu-i pot pune numele asta pt ca pe primul meu copilas, care era tot baietel ar fi trebuit sa-l cheme asa si de aceea nu as putea sa-i dau numele asta. As avea senzatia ca-l strig pe primul, pt ca din punctul meu de vedere, chiar daca s-a nascut mort si nu a fost botezat, copilul meu a existat. El cat si ceilalti doi pe care i-am pierdut.

Stai linistita ca nu m-a deranjat. Ba chiar m-a facut sa ma gandesc la ingerasii mei care sunt sigura ca vor avea grija ca fratiorul lor sa vina cu bine pe lume si sa ne umple viata de bucurie, cat pt toti la un loc.

P.S : ieri cand ai fost la medic tot nu ti-a zis nimic de cezariana?
0
29-07-2012, ora 18:01
cristinne1983
Nu este medic/terapeut
cristinne1983
a SIMO, IMI PARE RAU..SPER CA NU AM TREZIT AMINTIRTI DUREROASE!:(

ORICUM RETINUSEM EU CEVA SI CU EDY SI CU ERIC..SEAMANA.. SORRY:(

PUP

PS: NU MI-A ZIS NIK DE CEZARIANA SI NICI NU DESCHID SUBIECTUL INCA...DUPA 7, 8 LUNI INCOLO AM ZIS CA O SA INTREB..ACUM NU MA STRESEZ INCA;))
0
30-07-2012, ora 09:26
roxana nistor
Nu este medic/terapeut
roxana nistor
Buna burtici..pe fetita mea as vrea sa o cheme daca nu ma razgandesc pana atunci :)))) Maria-Rebeca.
Simo iti doresc toata sanatatea din lume si sa iti dea Dumnezeu un bebe sanatos si frumos pentru ca o meriti din plin prin cate ai trecut...imi pare rau sa aud prin ce ai trecut dar ai sa vezi ca cineva nu te-a uitat.
Va pup burtici :*
0
30-07-2012, ora 10:01
cristinne1983
Nu este medic/terapeut
cristinne1983
rOXANA SUPERB NUMELE!!
DACA AS FI AVUT FETITA SI EU I-AS FI PROPUS NUMELE ASTA SOTULUI MEU DAR NU E DE ACOLRD CU REBECCA NU II PLACE.INSA EU IL ADOR..EU VROIAM UN NUME CU r CA SA SE ÁSORTEZE'CU NUMELE DE FAMILIE TOT CU r SI SUNA EXCLEENT REBECCA...:))) ORICUM FELICITARI PT ALEGERE! SUPERB!

PUP
0
30-07-2012, ora 10:07
symosdp
Nu este medic/terapeut
symosdp
Frumos nume ai ales Roxana. Ca de printesa, cu rezonanta.Sa fiti sanatoase amandoua si sa fie totul bine pt toate.

Stai linistita Cris ca nu e nici o problema. Oricum eu ma gandesc mereu si la cei pe care i-am pierdut.Nu conteaza cati copii ai, pe cei pierduti nu-i inlocuieste nimeni si m-as simti vinovata sa-i dau uitarii. Eu vreau ca ei sa stie ca mamica lor ii iubeste si acum si asa va fi mereu.

Acum sunt convinsa ca totul va fi bine: dumnezeu ne ajuta iar ingerasii mei au si ei grija de noi iar Eduard va fi rasfatat cat pt toti.

Noi va pupacim si sa aveti grija de voi.
0
30-07-2012, ora 10:33
cristinne1983
Nu este medic/terapeut
cristinne1983
ps: azi am fost sa iau scrisoarea medicala pt injectii si am vb iar cu ginecologul... ghiciti ce? a deschis el subiectul cu nasterea

mi-a zis ca clexaneul o sa il opresc cu minim 48 de ore inainte de nastere indiferent cum voi naste, natural sau cezariana.. ea recomanda naturalul ca merge mai bine daca totul e in regula... si in sapt 36-38 o sa ma apuc de monitorizat colul din 2 in 2 zile.. ca sa vedem cand sa oprim clexanele;))...asa ca am revenit la ganduri mai bune : ca eu imi doream natural..poate totusi reusesc sa nasc natural..o sa ma rog pt asta la maxim!!!!
0
31-07-2012, ora 10:13
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
hello fetele. Daca tot veni vb de nume, fetita mea se va numi Madalina. Vrem sa mai aiba un nume de sfant dar nu prea ne hotaram, sa fie Ana, sa fie Nicoleta. Daca se va naste pe 6 dec, tb sa i pun Nicoleta. Acum chipurile DPN e 11 dec ca e fata micuta, dar cine stie. Cam cand e momentul sa vb cu doc despre nastere... Eu nici nu stiu unde o sa nasc ca am fost la vreo 3 doc si niciunu nu m a impresionat. Ma simt asa a nimanui...:)Bine prea multe variante nici nu am...maternitate sau sp judetean... in sp jud mai am cunostinte dar ultima doc e in maternitate, chiar nu stiu ce sa fac... Clinici private nu exista aici iar cea mai aproape e la Buc cred...deci cam greu sa mi programez nasterea acolo. Lumea ma sfatuia sa aleg cezariana direct sa fiu sigura, chiar daca nu exista prb. O sa intreb doc ce imi recomanda desi e mult prea devreme. Aici in Galati se cam poarta cezarianele ca na.iese banutu... Va pup si aveti grija de voi si de bebei
0
02-08-2012, ora 10:12
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
Sunt asa suparata...mi a iesit tsh ul putin peste limita...nu stiu ce sa mai fac...deja iau o doza mare de euthyrox 100...sa iau 150 mi se pare cam mult...sunt asa speriata.eu nici n am fost la medic pt ca mi se pare ca dau banii degeaba...medicul nu facea decat sa se uite pe analize, sa mi ia tensiunea si sa mi creasca doza.si am zis ca pot sa mi tin boala sub control mai ales ca eu ma simt bine.dar acum incep sa disper, nu stiu ce sa mai fac...mi e frica sa nu i faca rau copilului mai ales ca e fata...:(((
0
02-08-2012, ora 12:18
symosdp
Nu este medic/terapeut
symosdp
Axiela, nu intra in panica, te rog. Cu siguranta ca exista o solutie. Banuiesc ca unele chestii sunt normale in sarcina. Stii tu, cum e de exemplu tensiunea scazuta.
Eu de exemplu, la fel ca tine, ma simteam bine, nu credeam ca am nevoie de injectii si tot muntele de medicamente pe care le iau, dar daca analizele asa au aratat nu am ce sa fac. Eu cred ca toata medicatia asta nu face decat sa ne ajute sa ducem sarcina la termen, sau macar cat mai aproape de termen. Ne ajuta bebelusii chiar daca uneori, noi mai avem probleme de la medicamente( cum am eu de la clexane- variatii de tensiune dar pe bebe il ajuta clexanele).
Poate ca asa e si la tine: tre sa cresti doza de medicament ca sa fie fata bine. Cine stie. Dar tu la ce medic te referi? La ceel de fam sau la ginecolog? Nu ai reusit sa gasesti un ginecolog bun?
Din proprie experienta iti spun ca un ginecolog bun nu inseamna neaparat unul cu renume.Am patit-o eu la prima sarcina chiar cu directorul maternitatii, un idiot care nu voia decat bani. Dr pe care o am acum e ff severa dar si ff dedicata meseriei si culmea nu cred ca mai sunt dr asa ieftini ca ea ( 50 ron consultatia si 80 eco ). Nu ca se punea problema de bani, multumesc lui Dumnezeu, dar vreau sa zic ca daca e scump nu e neaparat si bun.
Nu ai nici un fel de cunostinte pe la maternitate care sa te indrume spre un medic bun, care sa cunoasca meserie si eventual sa se mai fi confruntat cu cazuri asemanatoare?
Oricum, e fff important sa nu te stresezi prea tare si sa nu plangi. Tare mult sa mai agita bebeii cand noi nu suntem tocmai bine dpdv psihic= suparate.
Eu sper sa iti scoata Dumnezeu in cale un dr bun care sa te ajute si sa duci sarcina cu bine mai departe si Madalinuta noastra sa vina pe lume Sanatoasa, vioaie si frumoasa. Sunt convinsa, de fapt, ca asa va fi doar ca ai tu o cumpana cum am avut si eu la inceputul sarcinii si iata ca mai e putin.
Curaj, fruntea sus si vei vedea ca totul va fi bine.

Va pupam pe amandoua si sa aveti grija de voi.
0
02-08-2012, ora 12:23
cristinne1983
Nu este medic/terapeut
cristinne1983
Axiela.. nu mai fi stresata si suparata ca simte bebe:(

stii la ce ma gandeam... oare nu poti sa mai ceri parerea si altui medic care sa stie sa iti explice si sa vb cu tine, sa te linisteasca daca e cazul, nu doar sa se uite pe niste analize?
adica sa cauti un specialist renumit pe endocrinologie de ce tine faza cu tsh-ul. ca el va sti ce si cum..
ce zici?
si asa te vei linisti si tu
0
02-08-2012, ora 12:37
roxana nistor
Nu este medic/terapeut
roxana nistor
Buna fetelor!!!!!
Axiela din cate stiu eu tu esti din Iasi nu? dc nu te duci la prof doctor endocrinolog Mogos Voichita..din cate stiu e cea mai tare si eu la ea ma duc. Acum am noroc cum am mai zis ca vine la Bacau si imi e mai usor ca sa nu bat drumu pana la iasi odata la 2 luni.dar daca era nevoie asa faceam.Din cate stiu are cabinet particular chiar la molu moldova..undeva la partier parca, eu am fost in spital cand am fost.Dr o sa iti zica exact ce trebuie sa faci daca trebuie crescut sau nu.Eu sambata ma duc la ea sa vedem ce zice desi mi-au iesit analizele bune posibil sa imi mareasca si mie doza.
Te pup ai grija de tine si fa in asa fel incat sa ii fie bebelusului tau bine
0
02-08-2012, ora 13:10
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
Multumesc pentru sustinere. Eu sunt din Galati. La prb asta ginecologii au ridicat din umeri, nu prea le a pasat, mi au zis sa merg la un endocrinolog. Aici daca nu ai o prb grava, nu te baga nimeni in seama, trebuie sa fii pe moarte ca sa intervina cu adevarat...Eu stiu ca valoarea tshului trebuie sa fie mai mica decat jumatea intervalului, adica mai mica de 2, 5, deci medicul n are ce sa mi faca mare lucru. La valoarea pe care o am cu siguranta trebuie sa iau doza de 150. Curios este ca acum o luna valoarea era 1, 95, creste infiorator de repede si teoretic in trimestru 2 scade necesitatea bebelului pt ca are si ea tiroida functionala. Nu stiu ce se intampla, ma sperie faptul ca nu prea pot sa controlez situatia. Daca era baietel era mult mai bine, afectiunea tiroidiana la baieti e mult mai rara. Oricum, aveti dreptate, n am ce sa fac decat sa maresc doza si sa repet analiza la 2 sapt si...sa ma rog sa nu se nasca cu hipotiroidie.
0
03-08-2012, ora 14:56
symosdp
Nu este medic/terapeut
symosdp
Buna, dragele mele burtici.
Am primit rezultatele la analize si iata ce e inafara limitelor. Poate ma ajuti Axiela cu interpretarea.

La hemoleocograma completa:
-celule mari imature (%) - rezultat =2, 38 - % - limite 0-2
-celule mari imature(#) -rezultat =0, 25 - x10^3/uL - limite 0 -0, 2
-nr eritrocite -rezultat =3, 75 - x10^3/uL - limite 4, 00-6, 20
- hematocrit - rezultat= 34, 80- % - limite 35, 00 -55, 00


Biochimie urina:
densitate -rezultat =1, 030 - limite 1, 005 - 1, 003



Iar la hemoleocograma sotului :
-nr leucocite -rezultat=9, 39 - limite 4, 00- 9, 00


cam astea sunt. ce zici de rezultate?
0
03-08-2012, ora 16:22
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
Buna Simo. Nu sunt ingrijoratoare doar ca e posibil sa fii putin anemica prin lipsa de fier. Daca hb este in limite si totusi eritrocitele sunt micute e posibil sa fie o usoara lipsa de Fe sau Ca. Si ale mele sunt la fel. Hematocritul se calculeaza ca raport dintre eritrocite si volumul de sange, de aceea e micut si el, din cauza eritrocitelor. Cauza exacta nu o stiu, insa in toate cartile de analize medicale scrie ca valorile usor scazute sunt oarecum fiziologice in sarcina. Dozeaza ti sideremia in caz ca n ai facut o deja. Cat despre densitatea urinii nu tb sa ti faci nicio grija, e f usor crescuta din cauza deshidratarii.. se pare ca trebuie sa bei si mai multa apa:) La sot conteaza analizele? sau le a facut doar asa de rutina. Nu este nicio problema, sunt ff putin crescute, asta poate fi daca e fumator, daca are vreo alergie usoara sau doar daca e putin mai coleric. Pup
0
03-08-2012, ora 17:50
symosdp
Nu este medic/terapeut
symosdp
Multumesc Axiela.
Nu e obligatoriu la sot. A fact analizele pt ca nu le-a mai facut de cand ne-am casatorit. La spital tre sa stiu si grupa si Rh- ul lui si nu le stiam nici pe astea. Nu e fumator dar are un program ff incarcat. E mai stresat ca asa, mai iute la manie sunt eu.
Eu ce sa zic.Cred ca beau deja vreo 4L apa /zi. O sa merg la medicul de fam sa vedem ce imi da.
0
07-08-2012, ora 08:41
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
Buna. Ce faceti? Simo cat mai ai pana auzim ca l ati cunoscut pe bebita? Sunt f entuziasmata pt tine:) Cris tu esti bine? Roxana, ai facut morfo? Eu sunt bine, cu exceptia caldurii, nu pot sa ma odihnesc calumea. In rest...pare sa fie totul bine, astept sa vina doctorita din concediu. Voua v a facut frotiu si papanicolau? Mie nu mi a facut niciun control macar de cand am ramas insarcinata. Ar trebui sa i spun eu? Mi se parea normal sa mi recomande ea. Va pup!
0
07-08-2012, ora 09:47
cristinne1983
Nu este medic/terapeut
cristinne1983
Buna fetelor!
si eu sunt bine:)

axiela nici mie nu mi s-a facut nici un examen manual, frotiu, secretie sau papanicolau.. mi s-a zis ca nu e nevoie in sarcina decat in ultimul trimestru sa fac secretiile (analizele si pe streptococul B ) in rest nik daca nu e nevoie sau nu am simptome de ceva..chiar si candida se trateaza in trim 2 cu ceva ovule cu clotrimazol si aia e.. oricum eu cu 5 luni facusem pap-ul si restul secretiilor inainte sa raman gravida si au iesit ok..acum dr. mi-a zis ca nu e nevoie sa le repet...nu umblam aiurea pe la col pe acolo degeaba:))

ps: bebe meu e f miscaret si-s f incantata de asta:X:X
am control pe 16 august, ma duc sa imi verifice Ir-urile dr. atat, fara eco de speciealitatea, sper sa reusesc sa ma abtin:)) si apoi peste 2 sapt ma duc la dr. pt control ca acum ma cheama o data pe luna.

Simo ai facut 34 de saptamani! felicitari iubita!!!!!! ma bucur asa tare!!!!!! Se pare ca lui Edy ii place tare mult in burtica ca e cald si bine, asa ca e de bine:X:X:X:X ce mai zice dr.? acum cat de des faci controale tu?

ps: v-am zis ca am vb cu ginecologul si vrea sa nasc natural?! :)) am niste emotii:X:X:
0
07-08-2012, ora 11:01
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
Inseamna ca e ok, probabil o sa fac in trim 3 sa vada daca pot naste natural. Fetita mea e f lenesa:) o simt cam 5 min pe zi sau maxim de doua ori pe zi.in rest cred ca doarme:) Am citit si eu pe net despre nasterea naturala vs cezariana si sunt tare nehotarata.Imi pare asa rau ca trebuie sa nasc in GL. M-as duce la un spital privat dar nu stiu cum sa procedez. Sa zic ca as putea suporta costul spitalizarii si a nasterii dar si drumurile dese la controale plus ca daca vine sorocul n am timp sa ma duc in alt oras. Sunt trista si mi e frica tare sa nasc aici. Pe langa faptul ca spitalul e destul de infect, se mai poarta si urat cu tine personalul, chiar si daca le dai bani. Nu sta nimeni langa tine daca e nastere naturala. In fine...asta e..voi vedea
Adaugă un comentariu / răspuns
326 comentarii 1 2 ..... 8910 11 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Valorile mari ale tensiunii arteriale înainte de a rămâne însărcinată ar putea crește riscul de avort
  •