Ce se afla în (mijlocul capului şi spatele nasului) şi care poate da dureri de cap.
Durerile de cap sunt situate în mijlocul capului şi în spatele rădăcini nasului care iradiază către rădăcina nasului, urechi, ceafa, creştetul capului.
As dori sa stiu si eu ce se afla în aceasta zona (mijlocul capului şi spatele rădăcini nasului).
Este exact ca un punct de sudura şi care din cauza acestui punct care tine apare(durere, presiune, amorţeli, usturime, pulsaţii).
As dori sa stiu si eu ce se afla în aceasta zona (mijlocul capului şi spatele rădăcini nasului).
Este exact ca un punct de sudura şi care din cauza acestui punct care tine apare(durere, presiune, amorţeli, usturime, pulsaţii).
1 comentarii
Buna seara! Durerea dvs. poate proveni de la sinusuri ( care sunt inflamate ) dar exista si alte cauze. Mergeti la doctor cat mai curand!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 3dureri de cap in timpul menstruatiei
- 8Durere de cap si furnicaturi !!
- 33Stare de slabiciune si oboseala
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 3dureri de cap+milgamma N
- 5de cativa ani am dureri frecvente de cap in partea dreapta
- 6Cap, ochi, torace
- 7Ameteli, tiuit urechi, dureri de cap...
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 3Dureri de cap (Cefalee)
- 4cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit
- 4dureri de cap, ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor...
- 0dureri si presiune in cap, stare proasta fizica si mentala
- 1Durere violenta ceafa
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 3formatiune tumorala
- 9Singurul diagnostic
- 1Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: