Chist pe gandul penisului - baiat 6 ani
Buna ziua, indraznesc sa va adresez o intrebare, la care nu gasesc nici un raspuns de 2 ani.
Fiul meu in varsta de 6 ani si 7 luni are pe glanul penisului un chist nevascularizat.
Medicul pediatru, mai multi medici chirurgi si dermatologi sustin ca nu au mai vazut asa ceva pana acum si ca trebuie lasat in pace, dar pe cel mic il deranjeaza, il mananca si deja are un tic in a se atinge si a se scarpina. Nu stiu unde sa ma mai duc cu el si ce ar trebuii sa fac.
Va rog din suflet sa ma indrumati sau sa mi spuneti daca ati mai auzit de astfel de cazuri.
Va multumesc anticipat
Fiul meu in varsta de 6 ani si 7 luni are pe glanul penisului un chist nevascularizat.
Medicul pediatru, mai multi medici chirurgi si dermatologi sustin ca nu au mai vazut asa ceva pana acum si ca trebuie lasat in pace, dar pe cel mic il deranjeaza, il mananca si deja are un tic in a se atinge si a se scarpina. Nu stiu unde sa ma mai duc cu el si ce ar trebuii sa fac.
Va rog din suflet sa ma indrumati sau sa mi spuneti daca ati mai auzit de astfel de cazuri.
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Mergeti sa il vada un Urolog la Spitalul de Urologie din Panduri.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2innegrirea penisului?
- 41Mi s-a rupt ata si...
- 9Penis de 12
- 12Probleme cu penisul
- 3Frenul penis
- 3dupa sex, mi-au aparut niste bubite pe penis
- 27probleme la penis, caut raspunsuri
- 4probleme cu penisul.
- 0Dureri ale penisului la atingere
- 1alunite pe penis si iritatii in jurul lor
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual