Un penis mic !!! HELP

23-09-2009
andrei_romania
Nu este medic/terapeut
andrei_romania
Am mai spus aici pe forum, dar in alt topic. Deci am 18 ani si am un penis de 8 cm, dar in copilarie am avut cam 6 operatii pentru hipospadias, penisul nu a mai crescut decat foarte putin (si lungime si grosime ). Ce ma sfatuiti sa fac ? Astept pareri de la specialisti...
15 comentarii
0
23-09-2009, ora 17:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Probabil operaţiile făcute cu scopul de a corecta hipospadiasul au avut complicaţii, una dintre ele fiindşi insuficienta dezvoltare a falusului (penisului). Trebuie să consulţi un medic urolog pentru a evita instalarea dismorfofobiei peniene (sindromul penisului scurt...), chiar şi un endocrinolog pentru a vedea dacă sistemul hormonal este ok...toate cele bune şi multă sănătate!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
25-11-2009, ora 01:40
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ai probleme psihice foarte grave...COPROLALIA pentru tine este ceva cotidian, ceea ce face din tine un candidat ideal pentru iniţierea tratamentului psihiatric.

Numai Bine ;) Dumnezeu să te ierte!
0
21-01-2010, ora 15:48
andrei_romania
Nu este medic/terapeut
andrei_romania
Endocrinologul mi-a zis ca receptorii de testosteron pt. cresterea penisului se primesc pana la varsta de 4 ani, oare e adevarat ? nu exista nici un medic sau cunoscator pe forumul asta ?
0
11-03-2010, ora 19:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn,

Receptorii androgenici (unii dintre ei, printre care şi cei specificaţi de dvs.) se "primesc" în codul genetic şi sunt înmagazinaţi, ca şi informaţie, în genele din heterozomul Y (formula genetică XY, specifică persoanelor de sex masculin), cel care determină dezvoltarea embrionului cu caracteristici masculine.

Toate cele bune!
0
25-03-2010, ora 18:03
andrei_romania
Nu este medic/terapeut
andrei_romania
Nu am inteles nimic concret (scuze, dar asta e).
Receptorii androgenici mai "primesc" ceva la varsta de 18 ani ?
0
26-03-2010, ora 20:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Domnule Andrei,

Receptorii androgenici, la care vă referiţi dvs., primesc testosteron liber până la vârsta de maxim 18-21 de ani, strict în funcţie de codificarea genetică şi de cantitatea de testosteron liber circulant (cel care nu este "legat" de SHBG (Sex hormone binding globuline)).

Toate cele bune!
0
09-09-2010, ora 23:05
cavaleru47
Nu este medic/terapeut
cavaleru47
Frate sunt putin ingrijorat inlegatura cu penisul meu am 14ani si pt varsta mea mi se pare mik:(( are 10 cm la erectie ce sa fac ca la 16 ani as vrea sa incep viatza sexuala si ma dezvolt greu din clasa a 5 pana in a 8 a am crescut doar 15 cm.unii miau zis ca dak mi se rupe ata sau cv o largesc sau SANGERARE putin rupta zgariata cika 80% posibilitatea sa se mareasca datimi sfaturi pls nu conteaza raspunsu adevaru vreau sincer???
0
09-12-2010, ora 04:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cavaleru47,

Penisul dvs. încă mai are timp să crească.
Consultaţi un medic endocrinolog pentru vi se investiga funcţionalitatea hipotalamusului, hipofizei, testiculelor şi glandelor suprarenale, ca să excludeţi o eventuală problemă de natură hormonală, care ar putea să stea la baza hipodezvoltării peniene.
În rest, aveţi răbdare şi amânaţi începerea vieţii sexuale pentru vârsta de 20-21 de ani :)
_



Toate cele bune!
Sărbători fericite.
Cu respect,
Nick
0
15-12-2010, ora 17:03
Petrovi
Nu este medic/terapeut
Petrovi
Salut,

Daca am vazut ca tot e cineva aici care raspunde intrebarilor si din ce am citit par pertinente si fundamentate probabil pe unele studii, iata si problemele mele:

1. Am 23 de ani, iar penisul meu masoara in erectie (fara a fi impinsa rigla pana la osul pubian) 13, 5 cm si circumferinta 13 cm. Cand am fost mic am facut vreo 2 operatii de hipospadias; sa fie asta cauza dimensiunii mici a falusului?
2. La varsta asta mai pot fi facute tratamente hormonale (ori alte tratamente medicale, fara a se ajunge la cutit) pt. a-l putea mari?

Multumesc !
0
15-12-2010, ora 21:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Petrovi,

Falusul dvs. are o mărime normală, atât la nivel de lungime, cât şi la nivel de lăţime, cele 2 operaţii de hipospadias neafectându-i dezvoltarea.
Cu tot respectul, vă recomand să consultaţi un medic urolog, pentru a fi examinat şi pentru a vi se spune ce v-am spus şi eu, cel mai probabil.
De asemenea, puteţi consulta şi un medic endocrinolog. Şi acesta vă va spune ce tocmai aţi citit şi, cu siguranţă, vă va recomanda să NU începeţi niciun tratament hormonal, dânsul fiind mult prea conştient de efectele adverse catastrofal de grave - efecte care apar la persoanele care au un sistem hormonal echilibrat, cu o funcţionalitate optimă, dar care doresc să facă tratamente hormonale din motive subiective, supunându-se la riscul major de a face chiar şi cancer la prostată, de pildă, în cazul unei persoane de sex masculin, sau ginecomastie, printre altele.
Şi totuşi, lăsând la o parte ce anume cred eu, vă rog să consultaţi un medic, pentru a exclude vreo problemă medicală care ar putea să stea sau stă la baza acuzei dvs.
_



Toate cele bune şi sărbători fericite.
Cu respect,
Nick
0
16-12-2010, ora 10:28
Petrovi
Nu este medic/terapeut
Petrovi
Multumesc pt. raspunsuri, dar categoria de penisuri normale e destul de cuprinzatoare, iar ceea ce se numeste un penis normal incepe de la 10, 11 cm in sus.
Ceea ce vream sa stiu de fapt este daca din pct. de vedere sexual e multumitor pt. o femeie. Uneori am impresia ca oricat m-as stradui nu e de ajuns. Sa nu ma inteleaga nimeni gresit, nu m-am izolat sau am refuzat sa am contacte sexuale - nici vorba, dar intr-un act sexual nu e vorba numai de tine si placera ta, ci si de placerea partenerului. Actuala mea prietena e destul de inalta - 1.73 m, ii "produc" de fiecare data orgasm clitoridian, dar oare voi putea vreodata sa i-l ofer pe cel vaginal? cu totii stim ca un vagin excitat poate creste pana la 15 cm, iar cum ea este destul de inalta e foarte probabil sa ajunga la aceasta dimensiune, deci undeva se va crea un vid de 1, 5 cm, iar in functie de pozitie chiar 3 cm.
Cam aceasta este frustrarea mea... Probabil in viitorul apropiat voi contacta si un medic endocrinolog.

Toate cele bune!
0
22-12-2010, ora 13:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
" Ceea ce vream sa stiu de fapt este daca din pct. de vedere sexual e multumitor pt. o femeie ".

Petrovi, Da, este mulţumitor.
Renunţaţi la frustrare şi gândiţi pozitiv! Viaţa nu se rezumă la orgasme de tip clitoridian şi vaginal, ci se rezumă la virtuţi şi frumuseţe sufletească, în principal. Gândiţi-vă bine la ce v-am spus şi veţi vedea că am dreptate, pentru că trupul şi plăcerea trupească sunt de natură efemeră, însă sufletul este veşnic!
_


Cu respect, dorindu-vă toate cele bune şi sărbători fericite,
Nick
0
22-08-2018, ora 01:08
Marian1010
Nu este medic/terapeut
Marian1010
Buna ziua! Am o mica problema. Am 22 de ani si nu rezist in pat. Nu rezist nici un 1 minut. As vrea sa stiu daca exista un tratament medicamentos pentru aceasta problema. Pe fond psihic sunt bine nu sunt stresat sau altceva. Si daca am vorbit despre asta as vrea sa stiu daca e normal ca la anii mei sa am lungimea penisului de 12cm. Tin sa mentionez faptul ca am un stil.de viata sanatos. Nu beau nu fumez nu mi pierd noptile aiurea, fact efort fizic aproape zilnic, sunt insructor de arte martiale. Tot ceea ce vreau sa stiu domnilor este: exista un tratament pentru problema cu ejacularea prea rapida, si la fel daca este un tratament, metonda, un unguient orice ce ma poate ajuta sa pun 2-3 cm in plus penisului. Va multumesc pentru timpul acordat. Va stimez si respect tot ceea ce faceti cu noi necunoscatrii, ajutandu.ne in orice situatie.
0
12-09-2018, ora 13:41
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
La 12 cm penisul tau e in regula Marian Ceea ce poate ca nu e in regula e perceptia ta legata de asta si legata de faptul ca ejaculezi prea repede. Exista un tratament medicamentos specific pentru asta, ce impreuna cu sesiunile de psihosexologie te pot ajuta sa depasesti situatia. Succes!

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
18-09-2018, ora 04:03
scrisulcaterapie
Nu este medic/terapeut
scrisulcaterapie
Esti instructor de arte martiale si vrei pilule? Wow! Cred ca ar trebui sa t gandesti mai degraba cum se joaca mintea ta cu tn. Ai centura neagra, spargi caramizi si alte cele..doar ca penisul nu se dezvolta similar.. si de aici probabil un conflict interior. Ai "uitat" sa t simti vulnerabil. Din cele mai vechi timpuri a fost o presiune p mascul sa fie "potent", ba chiar dur in pat ceea ce e o himera la inceputul vietii sexuale. Ia-o si tu baby steps si accepta ca nu poti obtine centura neagra in sex decat in timp
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?
  • E penisul meu prea mic? Ce înseamnă un penis ok?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •