ciclu dereglat
buna ziua tuturor, ma confrunt si eu cu o problema ginecologica.Acum sapte luni am dat nastere unui baietel prin cezariana totul bine si frumos, dupa 3 luni de la nastere mi-a venit menstruatia fara dureri, fara singerare puternica, menstruatie normala acum totul a lut-o razna luna trecuta mi-a venit luna asta nu, specific ca nu sunt insarcinata nu ma doare nimic oare ce se intimpla ?Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi sau e cazul sa-mi fac niste analize ?problema e ca nustiu unde sa ma duc la ginecolog sau endocrinolog.
3 comentarii
La ginecolog.Si fa-ti si un test de sarcina.
Nici unul din medicii de mai sus nu te poate ajuta. Tratamentele date de acestia iti vor dauna cu siguranta.
Consulta mai degraba un medic homeopat inainte sa devii un cobai asa cum au fost multi inaintea ta, lucru de care te poti convinge chiar pe acest forum.
Consulta mai degraba un medic homeopat inainte sa devii un cobai asa cum au fost multi inaintea ta, lucru de care te poti convinge chiar pe acest forum.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 9un raspuns, va rog: menstruatie neregulata, sarcina?
- 3dureri de stomac...de burta.usturimi...mancarimi...secretii.dureri in timpul actului sexual
- 716 ani, sex neprotejat, menstruatie neregulata
- 3vreau sa plec la mare... cum sa fac sa-mi aman menstruatia?
- 3Am 18 ani si nu mi-a mai venit ciclu normal de aproape un an
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 4oare sunt insarcinata?
- 1menstruatie neregulata
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 6Menstruatia nu mi-a venit nici pana acum...
- 6CM de doua ori intr-o luna.. a mai patit cineva?
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 3tulburari de menstruatie
- 0Sangerari vaginale
- 1Menstruatie regulata sau neregulata
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: