Menstruatie regulata sau neregulata
Buna ziua! Am o neclaritate: daca menstruatia vine lunar (nu lipseste niciodata), doar ca vine ba la 27-28, ba la 29-32 de zile, asta inseamna ca este regulata sau neregulata? De asemenea, prezenta lunara a menstruatiei si o varsta tanara, inseamna o fertilitate normala?
1 comentarii
Bună ziua,
Menstruația are un ritm lunar, cuprins între 28-32 zile. Diferența acceptabila este de +/- 3 sau 4 zile. Cu alte cuvinte dumneavoastră trebuie sa numărați aceste zile ca să stabiliți cam care este data la care ar trebui sa vina următoarea menstruație. Dacă datele sunt mai mari decât cifrele indicate ar fi recomandat sa mergeți la un control ginecologic. Ciclul menstrual neregulat poate indica probleme de sănătate. Va recomand sa căutați pe internet "Discul femeii".
Menstruația are un ritm lunar, cuprins între 28-32 zile. Diferența acceptabila este de +/- 3 sau 4 zile. Cu alte cuvinte dumneavoastră trebuie sa numărați aceste zile ca să stabiliți cam care este data la care ar trebui sa vina următoarea menstruație. Dacă datele sunt mai mari decât cifrele indicate ar fi recomandat sa mergeți la un control ginecologic. Ciclul menstrual neregulat poate indica probleme de sănătate. Va recomand sa căutați pe internet "Discul femeii".
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt sau nu?
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 15legat de menstruatie
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 9sangerari si dureri ingrozitoare de mijloc
- 4daca iei contraceptive si esti insarcinata mai vine menstra?
- 0sterilet si menstruatie
- 10Cauzele intarzierii ciclului menstrual
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 5ciclu neregulat sau sarina?
- 11petele maronii doctor pls
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 8Masturbare, ciclu menstrual neregulat
- 1menstruatie de 2ori pe luna
- 1Pilula de a 2-a zi. In ce masura afecteaza aceasta pastila menstruatia?
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
- 0Cand va aparea menstruatia dupa cerazette
- 1Menstruație neregulata
Mai multe informații despre: Menstruatia Ciclul menstrual neregulat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: