Menstruatie regulata sau neregulata
Buna ziua! Am o neclaritate: daca menstruatia vine lunar (nu lipseste niciodata), doar ca vine ba la 27-28, ba la 29-32 de zile, asta inseamna ca este regulata sau neregulata? De asemenea, prezenta lunara a menstruatiei si o varsta tanara, inseamna o fertilitate normala?
1 comentarii
Bună ziua,
Menstruația are un ritm lunar, cuprins între 28-32 zile. Diferența acceptabila este de +/- 3 sau 4 zile. Cu alte cuvinte dumneavoastră trebuie sa numărați aceste zile ca să stabiliți cam care este data la care ar trebui sa vina următoarea menstruație. Dacă datele sunt mai mari decât cifrele indicate ar fi recomandat sa mergeți la un control ginecologic. Ciclul menstrual neregulat poate indica probleme de sănătate. Va recomand sa căutați pe internet "Discul femeii".
Menstruația are un ritm lunar, cuprins între 28-32 zile. Diferența acceptabila este de +/- 3 sau 4 zile. Cu alte cuvinte dumneavoastră trebuie sa numărați aceste zile ca să stabiliți cam care este data la care ar trebui sa vina următoarea menstruație. Dacă datele sunt mai mari decât cifrele indicate ar fi recomandat sa mergeți la un control ginecologic. Ciclul menstrual neregulat poate indica probleme de sănătate. Va recomand sa căutați pe internet "Discul femeii".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6o.b.-uri la plaja si in apa
- 4sunt sau nu?
- 3dureri de stomac...de burta.usturimi...mancarimi...secretii.dureri in timpul actului sexual
- 17oare sunt insarcinata?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 12intarzaiere ciclu
- 4Menstruatia dupa Postinor.. cand trebuie sa vina?
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 2ciclu menstrual neregulat
- 6Rezultate Analize Hormonale
- 8am facut sex anal.. sperma poate ajunge in vagin?
- 4in urma cu 2-3 luni am luat postinor, acum nu mi-a mai venit menstruatia
- 9Sangerare vaginala cu 10 zile mai devreme
- 5sangerarea de privatie si menstruatia
- 3Menstruatie la 10 zile
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 0Menstruatia...
- 3Probleme menstruale
Mai multe informații despre: Menstruatia Ciclul menstrual neregulat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: