ciclu negru si curge foarte putin
pana de curand ciclul meu era ceas, de culoare normala, tinea 4 zile. nu am avut probleme niciodata. astazi a venit cand trebuia dar de culoare negru si curge f. putin. ma doare doar putin spatele. am, 37 ani viata sexuala normala sant casatorita.am fost in schimb f. sensibila zilele astea. din orice imi venea sa plang. sa fie ceva tulburari hormonale.ca asa ma simt bine.banuiesc ca desi papanicolau a iesit c1 trebui totusi sa mai fac ceva analize.
3 comentarii
Desi culoarea neagra a sangelui menstrual nu este o boala in sine, poate fi totusi un prim simptom al unei dereglari.
Asteptati o luna. Daca se repeta si luna viiotare, un consult homeopatic ar fi indicat.
Asteptati o luna. Daca se repeta si luna viiotare, un consult homeopatic ar fi indicat.
d-le dr.aveam de gand sa fac un consult homeopatic. am sa va caut la cabinetul din baba novac.poate incercam si o ecografie abdominala.
iata ca am refacut babes papanicolau. a iesit satisfacator, inflamatie doar este bifat.Nu a este specificata nici o boala.La examenul secretiei mi-a iesit flora tip 3.inclin din ce in ce mai mult ca este vorba despre ceva hormonal,...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta e de vina?
- 89Postinor si efectele sale adverse
- 66roaccutane si efectele adverse
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 3este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?
- 7alaptez! menstruatie neregulata!
- 6Menstruatie putina... E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?
- 1menstruatie foarte putina
- 5vreau sa imi aman, sau sa imi grabesc ciclul
- 9ciclu menstrual redus cantitativ
- 6dureri in timpul ciclului menstrual - sfaturi
- 8Intepaturi in ovare
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 6Ciclul... mi curge extrem de putin
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 3Ajutor menstruatie
- 1menstruaţie redusa ca perioada şi flux
- 1Menstruatie putina