Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
Buna ziua ! Vreau sa stiu daca mai sunt sau nu virgina si alte intrebari despre acest subiect. Acum doua saptamani eu si prietenul meu ne am inceput viata sexuală. Eu am vrut sa raman virgina, el a inteles asa ca nu a introdus tot penisul in vagin. ( s a intamplat fara prezervativ) Nu am simtit nimic. De panica pentru ca nu stiam ce sa fac si crezând ca daca am facut fara prezervativ pot ramane însărcinată am luat o pastila anticoncepțională. Dupa doua saptamani s a intamplat din nou. Eu find la menstruație in a doua zi, pe el nu l a deranjat si s a intamplat iar fara prezervativ si cu aceeasi regula sa raman virgina. Dar de data asta ma doare burta, am simtit o usturime cand m am dus la baie, si nu mi a curs sange deloc. Va rog sa imi spuneti care sunt riscurile.
2 comentarii
In felul asta iei si boli cu transmitere sexuala si ramai si insarcinata.
Dacă vreți să nu aveți probleme, protejați-vă, pentru că prezervativul vă ferește atât de o eventuală sarcină cât și de bolile cu transmitere sexuală.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 3cat de mare e riscul de a fi insarcinata?
- 2este vorba despre o sarcina?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 3sunt gravida sau nu?
- 9pot ramane insarcinata?
- 7exista vreun risc?
- 2Sunt insarcinata ? va rog un raspuns !
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 3Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
- 3Nu reușesc sa simt plăcere prin penetrare cu degetul
- 5Este posibila o sarcina prin haine ?
- 3După test
- 1Semn de sarcina?
- 3Va rog sa ma ajutați, îmi e frica de o sarcina
- 2Himenul elastic
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul pentru prima data dezvirginarea