De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile

De 2 luni nu am un ciclu normal (tine 2 zile si ori itnarzie ori vine ami devreme cu 4-5 zile). Mentionez ca inainte aveam un ciclu regulat.
Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca partea de jos, ceea care corespunde uterului s-a marit foarte mult, ceea ce mi-a dat de gandit ca nu se elimina toata menstra.
Am fost la un consult ginecologic la spitalul constantin si elena si mi-a facut o ecografie (mi-a spus ca nu este vorba de o sarcina si nu exista chisturi pe ovare). In afara de asta doar mi-a palpat burta si mi-a zis ca nu simte nimic.
Nu mi-au facut nici o analiza de sange, nu mi-au spus de ce se itnampla acest lucru. Pentru ca a vazut ca sunt ingrijorata mi-a zis sa mai vin pentru o ecografie dar atat. Eu vreau sa mi se spuna care sunt posibilele cauze ale faptului ca "burta" mi s-a umflat foarte tare si de ce aproape nu imi mai vine menstruatia (luna aceasta mi-a itnarziat 7 zile si a tinut de amrti dimineata pana miercuri seara)

cati ani ai?
eu cred ca este o dereglare hormonala, mai mult ca sigur.si eu ma confrunt cu o dereglare hormonala.ce pot sa iti spun e ca sa intrii la METRORAGIE si vezi ca acolo sunt cele mai fregvente dereglari.dar dak vrei eu te pot contacta cu doctora mea care e o draguta si o finuta.eu acum fac dozarile hormonale pt a vedea ce am.trebuie sa gasesti un medic bun si care sa isi dea silinta.multa sanatate

ma duc la o doctorita dar care imi spune ca nu e nimic grav si ca nu trebuie sa ma ingrijorez. chiar daca dereglarile hormonale nu sunt extrem de grave eu vreau sa fiu sanatoasa asa ca daca ai putea sa-mi lasi adresa ta de mail pentru a putea vorbi despre doctora ta ti-as fi extrem de recunoscatoare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 4intarziere ciclului cu 3 luni!!! va rog un raspuns!
- 6Sunt gravida?
- 4modificare menstruatie
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 4Intarziere ciclu menstrual raceala
- 1Modificari CM
- 1Sarcină sau nu?
- 1Ciclu neregulat
- 1dereglari menstruale
- 0Poate fi o dereglare?
- 1Intarzierile menstruatiei
- 0Întârzierea menstruației
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 1Insarcinata sau simptome premenstruale?
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 5Va rog ajutati-ma sunt disperata! imi intarzie ciclul de 3 zile
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual dereglarea menstruatiei Ciclul menstrual neregulat