De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile

31-03-2008
andradada
Nu este medic/terapeut
andradada
Buna ziua. De 2 luni am tot intreb ce este cu mine si nici un doctor nu-mi da un raspuns.Am vazut ca dvs explicati lcururile si de aceea as dori sa va spuenti parerea in legatura cu problema mea.

De 2 luni nu am un ciclu normal (tine 2 zile si ori itnarzie ori vine ami devreme cu 4-5 zile). Mentionez ca inainte aveam un ciclu regulat.

Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca partea de jos, ceea care corespunde uterului s-a marit foarte mult, ceea ce mi-a dat de gandit ca nu se elimina toata menstra.

Am fost la un consult ginecologic la spitalul constantin si elena si mi-a facut o ecografie (mi-a spus ca nu este vorba de o sarcina si nu exista chisturi pe ovare). In afara de asta doar mi-a palpat burta si mi-a zis ca nu simte nimic.

Nu mi-au facut nici o analiza de sange, nu mi-au spus de ce se itnampla acest lucru. Pentru ca a vazut ca sunt ingrijorata mi-a zis sa mai vin pentru o ecografie dar atat. Eu vreau sa mi se spuna care sunt posibilele cauze ale faptului ca "burta" mi s-a umflat foarte tare si de ce aproape nu imi mai vine menstruatia (luna aceasta mi-a itnarziat 7 zile si a tinut de amrti dimineata pana miercuri seara)
5 comentarii
0
31-03-2008, ora 00:00
anonymus22
Nu este medic/terapeut
anonymus22
va rog sa-mi dati si mie un raspuns in legatura cu faptul: eram aproape de sfarsitul lunii cand am avut o tentativa de relatie sexula.(1 februarie) specific faptul ca x decat a atins vaginul cu penisul in erectie pt cateva secunde. peste 6 zile mi-a venit ciclul (8 februarie) in mod regulat apoi mi-a intarziat cu 3 zile( 10 martie), dar fara a avea o altfel de consistenta. acum sanii mei sunt destul de tari si burta umflata, nu am ameteli, greturi etc., dar traiesc cu groazica senzatie de posibila sarcina. vreau sa stiu ce ar reiesi din ce am povestit ? (daca nu imi va veni menstruatia peste 1 sapt si cv o sa fac si un test) VA ROG SA-MI RASPUNDETI URGENT!
0
02-04-2008, ora 00:00
roxy06
Nu este medic/terapeut
roxy06
buna, andradada!
cati ani ai?
eu cred ca este o dereglare hormonala, mai mult ca sigur.si eu ma confrunt cu o dereglare hormonala.ce pot sa iti spun e ca sa intrii la METRORAGIE si vezi ca acolo sunt cele mai fregvente dereglari.dar dak vrei eu te pot contacta cu doctora mea care e o draguta si o finuta.eu acum fac dozarile hormonale pt a vedea ce am.trebuie sa gasesti un medic bun si care sa isi dea silinta.multa sanatate
0
03-04-2008, ora 00:00
andradada
Nu este medic/terapeut
andradada
am 19 ani.
ma duc la o doctorita dar care imi spune ca nu e nimic grav si ca nu trebuie sa ma ingrijorez. chiar daca dereglarile hormonale nu sunt extrem de grave eu vreau sa fiu sanatoasa asa ca daca ai putea sa-mi lasi adresa ta de mail pentru a putea vorbi despre doctora ta ti-as fi extrem de recunoscatoare.
0
03-04-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Foarte probabil e vorba de un dezechilibru hormonal, nefiind exclusă totuşi o inflamaţie pelvină care ar putea explica senzaţia de "burtă care e umflată". Un consult şi un examen de laborator ar fi necesare.
0
09-04-2008, ora 00:00
andradada
Nu este medic/terapeut
andradada
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când menstruația e considerată anormală și ar trebui să te adresezi medicului
  • Ciclul de două ori pe lună
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •