degetul mic
buna ziua
cant la chitara de 12 ani
acum o luna a in ceput ca degetul mic sa mi se arcuiasca fortat spre centrul palmei si palma mainii stangi sa mi se incordeze facand corp comun cu degetul mic.aceasta incordare este f puternica nemaiavand control asupra degetului mic.pentru mine este f important intrucat nu o sa mai pot canta cu acest deget fiind foarte important.
Exista o rezolvare?
cant la chitara de 12 ani
acum o luna a in ceput ca degetul mic sa mi se arcuiasca fortat spre centrul palmei si palma mainii stangi sa mi se incordeze facand corp comun cu degetul mic.aceasta incordare este f puternica nemaiavand control asupra degetului mic.pentru mine este f important intrucat nu o sa mai pot canta cu acest deget fiind foarte important.
Exista o rezolvare?
1 comentarii
Poate fi vorba de o retractie tendinoasa sau de o afectiune ce tine de reumatologie.
Recomandam un consult pe specialitatea reumatologie. Cei de acolo vor descoperi daca este de competenta lor sau vor face o trimitere catre chirurgie plastica. Treceti initial pe la medicul de familie pentru o trimitere.
Recomandam un consult pe specialitatea reumatologie. Cei de acolo vor descoperi daca este de competenta lor sau vor face o trimitere catre chirurgie plastica. Treceti initial pe la medicul de familie pentru o trimitere.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dactilita
- 3Articulatiile degetelor
- 5dureri la degete de aproape o luna
- 1obiceiul de a-mi pocni degetele
- 2Durere deget mana.
- 0Fractura deget
- 0Deget de la mana in ghips
- 3degete scrantite la baschet
- 4tendon taiat in intregime+jumate din os
- 5degetul mic de la mana se blocheaza
- 1reconstructia degetului
- 1baiat de 5 ani si 4 luni - degete incalecate (al doilea peste al treilea)
- 0Degetele de la maini foarte slabe
- 2Deget de la picior, umflat, rosu din senin
- 1Dureri mari la degetul mijlociu picior
- 13deget picior vanat si umflat
- 4Fractura inelar
- 1Umflatura dureroasa la degetul mare de la piciorul drept
- 1Rana piele deget nu s-a vindecat si doare la atingere
- 3Miscare ingreunata deget mijlociu
Mai multe informații despre: degetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: