Discuții despre analizele medicale

199 subiecte 1 2 3 4
Adaugă întrebare / subiect
3 mesaje
2693 vizite
Buletin de analize medicale
Autor: hato
Ultimul răspuns: 10-12-2009 22:53, postat de soulja13

Buna ziua, am facut recent un buletin de analize medicale, cateva dintre analize nu sunt in parametrii normali, dar nu stiu ce inseamna asta.vsh-18mm/1h, eosinofile-7.40%, LDL-Colesterol-100.2mg/dl, trigliceride-149mg/dl.Daca ma puteti lamuri va rog, v-as fi recunoscatoare.multumesc mult

3 mesaje
1407 vizite
raport de analize medicale
Autor: tamo02
Ultimul răspuns: 08-11-2009 18:00, postat de drweather

Am 32 de ani sex masculin, acum 3 luni am facut, analize de sange si nu mi a iesit rezultate tocmai bune au iesit urmatoarele la biochimie colesterol seric total 253mg/dl, ALT- TGP 122U/l, trigliceride serice 238mg /dl medicul de familie mi a recomandat Silimarina si ceai hepato protector, si...

6 mesaje
8850 vizite
Analize la munca - iese thc
Autor: le_colosale
Ultimul răspuns: 28-10-2009 20:13, postat de chillboy

mi-au cerut la munca sa fac analize de sange shi urina (probabil de rutina) iese thc in ele..multumiri anticipate!

3 mesaje
8272 vizite
se poate sa-mi spuneti si mie cum mi-au iesit analizele?
Autor: laura_my7
Ultimul răspuns: 22-10-2009 18:57, postat de sweetangel3001

Buna ziua, Medicul meu este in concediu si rog dc se poate sa-mi spuneti si mie cum mi-au iesit analizele ca nu stiu sa le citesc: Celule epiteliale poligonale: relativ frecvente Celule epiteliale rotunde: rare Leucocite: relativ frecvente Hematii: absente Levuri: relativ frecvente celule inmugurite şi pseudohife Trichomonas vaginalis: nu...

3 mesaje
1734 vizite
O parere
Autor: teoim
Ultimul răspuns: 20-09-2009 12:32, postat de Mr. NICK

Buna ziua! Ne dorim foarte mult un copil si nu se intampla minunea. Aceasta dorinta m-a impins sa fac niste analize. Eu am facut analize hormonale in a 5 - a zi de ciclu si rezultatetele sunt urmatoarele: * progesteron 1, 1 * LH 7, 5 * FSH 6, 9...

61 mesaje
3612 vizite
Rezultate analize medicale
Autor: angel 1
Ultimul răspuns: 08-09-2009 23:23, postat de Mr. NICK

Buna seara! Va rog daca puteti sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: mi-am facut analizele recent si am urmatoarele rezultate problematice si nu stiu cum sa le interpretez. Va multumesc anticipat. Fibrinogen plasmatic...495(maxima admisa 400) TGO...45 (maxima admisa 40) Calciu ionic seric...4.4(minima 4.5) TGP...89(maxima admisa 35) Eozinofile%...5.8(maxima admisa 4) Trombocite... 641(maxima admisa 400) Proteina C reactiva-pozitiva. VSH..16(maxima 12) ...

3 mesaje
1460 vizite
rezultate analize
Autor: popescu liliana
Ultimul răspuns: 04-09-2009 12:29, postat de johnnyonutz

Am facut analizele si unele valori sunt crescute.As vrea sa stiu daca aceste valori crescute sunt o probleme, daca imi pun sanatatea in pericol. (RBC)hematii: 4, 68 x 10^12/l (MCH):32, 3 pg Calciu seric: 10, 6 mg/dl Multumesc!

3 mesaje
2047 vizite
tgo si tgp putin marite
Autor: popescu_l
Ultimul răspuns: 23-08-2009 00:18, postat de popescu_l

tgo - 42 (max=36) tgp - 63 (max=45) Ce semnificatie au aceste valori? Poate fi ceva grav (ciroza, hepatita cronica etc.)? In ultimii doi ani am consumat destul de mult alcool... banuiesc ca acesta e efectul...

0 mesaje
732 vizite
analize medicale sub limita
Autor: AlexandraL
Postat la data: 01-07-2009

Buna ziua, In urma analizelor facute au rezultat 2 dintre ele sub limita. Este vorba de: PLT: 102 150-390 PCT:.075 .100-.500 Se poate sa-mi spuneti ce inseamna Daca trebuie sa-mi fac griji sau nu

5 mesaje
5045 vizite
va rog vreau un raspuns urgent - analize
Autor: sofiean
Ultimul răspuns: 23-06-2009 17:18, postat de Dr I.F.

buna ! am facut recent un set de analize medicale, si am 2 nelamuriri va rog sa m-a ajutati as dori raspunsul unui medic ce inseamna exact Ac Anti -HCV rezultat - nonreactive (0.06) Ag HBs rezultat - nonreactive (0.01) va multumesc

3 mesaje
2153 vizite
interpretare analize
Autor: macica
Ultimul răspuns: 09-05-2009 20:59, postat de aura madalina

transaminazele 42 AgHBs pozitiv AntiHBc pozitiv AgHBe negativ Cum le puteti interpreta?

2 mesaje
4104 vizite
rog interpretare analize medicale
Autor: so2ro
Ultimul răspuns: 25-04-2009 09:45, postat de Lady2000

Buna ziua ! Rog din suflet specialistii sa-mi interpretezeurmatoarele rezultate. eventual, daca imi puteti recomanda un regim alimentar pentru ca acestea sa revina la normal. Mentionez ca pacientul este barbat (tatal meu) in varsta de 76 ani. Va multumesc frumos si va doresc sanatate tuturor Deci: WBC : -2.5x10 la a 3-a...

3 mesaje
1671 vizite
Interpretare analize
Autor: aalina68
Ultimul răspuns: 16-04-2009 20:13, postat de vera82iri

Am facut ieri niste analize de sange si as vrea sa stiu daca sunt in regula sau mai trebuie sa fac analize suplimentare. Mentionez ca am 40 ani si sunt femeie. WBC 4.8*R x10 3 RBC 4.36 X 10 6 HGB 13.5 HCT 39.2 MCV 89.9 MCH 30.9 MCHC 34.4 RDW 13.9 PLT 308. X 10 3 MPV 9.2 VSH...

3 mesaje
2315 vizite
analize medicale
Autor: silca
Ultimul răspuns: 15-04-2009 16:19, postat de raducuvrl

Urmatoarele analize nu mi-au ieist bine: LIP. 359.24 WBC 10.07 NEUT 7.96 As dori sa stiu daca este grav si ce ar trebui sa fac ca sa revina la valori normale.Va multumesc.

3 mesaje
1868 vizite
interpretare analize
Autor: alex78
Ultimul răspuns: 25-03-2009 20:03, postat de Casa drhouse

buna ziua, am efectuat de curind analizele medicale la medicul de familie si mi-au iesit urmatoarele valori: glicemie 106 colesterol total 257 trigliceride 217 tgo 81 tgp 86 acid uric 6.41 exista posibilitatea de a fii vreo hepatita?medicul mi-a recomandat poliomega, una/zi va multumesc

3 mesaje
1437 vizite
interpretare analize
Autor: croco
Ultimul răspuns: 11-03-2009 19:33, postat de Casa drhouse

RBC - 4, 79 WBC- 7, 5 HGB - 15, 5 HCT - 46, 4 MCV - 96, 9 MCH - 32 MCHC - 33, 4 PLT - 240 LYM - 37, 2% MXD - 9% NEUT - 53, 8% LYM - 2, 8# MXD - 0, 7# NEUT - 4# RDW-SD - 46 RDW- CV - 13, 2 PDW-SD - 15, 6 MPV - 9, 5 P-LCR...

5 mesaje
2793 vizite
Va rog sa-mi spuneti daca aceste analize sunt bune
Autor: HopSI
Ultimul răspuns: 27-02-2009 19:17, postat de Casa drhouse

Va rog sa-mi spuneti si mie daca se poate daca aceste analize sunt bune. FSH(hormon de stimulare foliculara ) 5, 68 mUI/mL LH(hormon luteinizant ) 9, 82 mUI/mL Progesteron 46, 92 nmol/L Prolactina 406, 3 Estradiol 567, 4 pmol/L Marturisesc ca aceste analize au fost recoltate in ziua a 14-a. Am primit tratament pentru reglarea ciclului :calciu...

9 mesaje
26448 vizite
VSH si ASLO
Autor: Roxyca
Postat la data: 07-02-2009

Ce inseamna mai exact aceste analize?De ce esti suspectat atunci cand ti se dau sa le faci?Va multumesc!!

3 mesaje
2547 vizite
analize modificate
Autor: andreea-nicoleta
Postat la data: 01-02-2009

mama si-a facut analizele, care au iesit modificate:rbc 2.8;hgb 8.5;hct 23.6;rdw 16;plt 14;wbc 1.34;ne 0.6%; eo 0.17%;ba 3.36%;mo 61%. mentionez ca are 61 de ani si se afla sub tratament:lexcol, prestarium, tertensiv, sermion.

5 mesaje
2640 vizite
Interpretarea analizelor... examen urina, calciu, colesterol, glicemie
Autor: avril
Postat la data: 26-01-2009

Buna ziua. Mentionez ca este vorba de o fata 21 ani: WBC 9.1 NE 48.6 % LY 43.1% MO 7.7 % EO 0.6 % SCAZUT BA 0.0 % SCAZUT NE 4.4 LY 3.9 MARIT MO 0.7 EO 0.1 BA 0.0 RBC 4.22 HGB 12.7 HCT 36.0 SCAZUT MCV 85.2 MCH 30.1 MCHC 35.3 RDW 11.6 PLT 346 MPV 8.1 PCT 0.282 PDW 15.6 vsh 10 calciu 9.7 ; colesterol 152 ; alt tgp...

3 mesaje
5123 vizite
Toxo si CMV - pot sa mai am copii?
Autor: aura.chis
Postat la data: 10-01-2009

Buna ziua! Bine v-am gasit! Problema mea este urmatoarea: am pierdut o sarcina de 7 luni si 1/2 in 2006 in luna nov.Sarcina oprita in evolutia. Placenta nu a mai alimentat fatul si s-a facut tot mai mica.Dupa acea perioada medicul meu giencolog m-a sfatuit sa nu incerc sa raman insarcinata...

3 mesaje
1293 vizite
Analize periodice
Autor: ghiompirica
Postat la data: 09-12-2008

Buna seara, Sunt analize care se fac la perioade regulate cu bilet de la medicul de familie. Ati putea sa-mi imi spuneti care sunt acestea ? Va multumesc !

5 mesaje
2393 vizite
Ag HBs si Anti HBc, ambele pozitive - ce trebuie sa fac?
Autor: macica
Postat la data: 29-10-2008

La efectuarea unor analize de rutina am avut GPT/ALAT/ALT 42 si mi -a fost indicat sa fac Ag HBs si Anti HBc, ambele iesind pozitive. Sunt inspaimantata! Ce sfat imi dati?

2 mesaje
998 vizite
explicatie analize medicale
Autor: giulica
Postat la data: 27-10-2008

baiatul meu are hepatita c ultimele analize care nu sunt in limite normale sunt colesterol total 203 gama gt191 tgo 86tgp238 trgiceride207 electroforeza in limite normale proteine totale bune as vrea sa stiu ava e neaparat nevoie sa faca punctie acum ia legalon si arginina plus regim va multumesc dinsuflet si...

4 mesaje
1505 vizite
posibil hepatita? sau atceva?
Autor: FOlteanu
Postat la data: 22-09-2008

In ianuarie sotul meu a facut analizele de rutina si a avut urmatoarele valori Colesterol total-231/trigliceride-194/HDL3-30 TGP-44, a urmat tratament cu silimarina si un medicament pentru colesterol si trigliceride, in luna a5a a refacut analizele si valorile au fost ; Colesterol total-218, HDL-32, LDL147, Trigliceride-193, TGP-74, GOT-27, a urmat din...

3 mesaje
5951 vizite
dureri la umarul drept
Autor: ioan muresan
Postat la data: 01-06-2008

barbat 62 ani 165 cm inaltime, activitate zilnica intensa.111 Kg Buletin de analize medicale:leucocite 13.17;limfocite%12.7;monocite%6.5;N/Gr% 79.6;eozinofile% 0.2;bazofile% 0.3 alte elemente% 0.8;limfocite 1.7;monocite 0.9N/Gr 10.5;eozinofile 0.0;bazofile 0.0;alte elemente 0.1;eritrocite 5.88; VEM 87.8;hematocrit 51.6;HEM 30.3;CHEM 34.5;hemoglobina 17.8;RdW-SD 46.8;RDV-CV 14.5;PLT 239;VMT 8.0; pct 0.2;mod 6.4;medn 7.4;PDW 9.5;LDL-Colesterol 176;lipide totale serice 918;colesterol selectra XL 290.9 creatinina selectra XL 1.09;glicemie...

3 mesaje
1829 vizite
analize medicale.. calciu 10.23
Autor: mumushik16
Postat la data: 16-05-2008

Buna ziua!!In urma analizelor efectuate la cererea medicului mi a iesit o valoare a calciului total de 10.23, valoarea de referinta incadrandu_se intre 8.60 - 10.20 mg/dl. Va rog mult sa mi spuneti daca este vre_o problema din cauza acestei valori un pic mai ridicate decat normal? Va multumesc!!!

3 mesaje
987 vizite
FSH 27 - ce inseamna?
Autor: mireluta
Postat la data: 07-05-2008

Buna sunt Mirela si in urma analizelor hormonale (in a 2 zi de ciclu) FSH-ul mi-a iesit 27, iar valorile pt. faza foliculara erau de 2-10. Restul, mi-au fost super. Ce inseamna acest lucru? Va multumesc mult!

3 mesaje
2056 vizite
analize medicale anormale
Autor: bucurion
Postat la data: 12-02-2008

Am 51 ani, masculin, in urma efectuarii analizelor medicale am constatat ca acestea au fost anormale.De exemplu:colesterolul seric total 310, 77mg/dl, gama gt 1020, 41u/l, TGP114, 76 si tridliceridele serice 357, 87 mg/dl. mentionez ca in momentul de fata nu urmez tratament medical. CE REGIM ALIMENTAR SI TRATAMENT ALOPAT ESTE...

5 mesaje
2097 vizite
Intrepretare analize va rog urgent...
Autor: CIBI CIBI
Postat la data: 05-02-2008

rbc (hematii )4.19.mo%(procent monocite)5.gran%(procent granulocite)48.lym#(nr total lymfocite)3.1.eozinofilie 6.va rog as dori sa stiu daca este ceva grav ;daca da ce trebuie sa fac cui sa ma adresez???

3 mesaje
1520 vizite
si daca s poate sa imi explicati si rezultatul acesta care-l fac la 3luni.
Autor: comy
Postat la data: 24-01-2008

Va rog frumos daca se poate sa imi interpretati si mie urmatoarele rezultate la analize. dar daca se poate sa mi le eplicatii pe fiecare ca nu inteleg ce inseamna si sa imi explicati pentru ca mi s_a spus ca LYM, MCHC si RDW.mentionez ca am avut cancer de col...

3 mesaje
1817 vizite
Rugaminte: ce inseamna aceste valori negative?
Autor: OvidiuP
Postat la data: 23-01-2008

Ieri am facut analizele "suportate" de Guvern. Astazi, cand am fost sa-mi iau rezultatele, am crezut ca nu vad bine. La laboratorul la care am facut aceste analize, cele negative au fontul rosu, si asa mi-au sarit repede in ochi: Colesterol seric total 318 TGP 60 Sideremie 232 Ati putea sa ma ajutati...

3 mesaje
4740 vizite
Mama, in varsta de 60 ani are urmatoarele analize peste valorile normale
Autor: DOINA PORUMB
Postat la data: 04-01-2008

V-as ruga sa ma ajutati cu interpretarea urmatoarelor analize, pentru mama mea in varsta de 60 de ani: Bacteriologie-urina: - desitate: 1015 - pH: 5 - leucocite: relativ frecvente - celule epiteliate plate: relativ frecvente - nitriti: negativ - flora bacteriana: rara - glucoza: negativ - proteine: 30 mg/dl - cetone: negativ - urobilinogen: normal...

2 mesaje
1418 vizite
Interpretare analize
Autor: vali40
Postat la data: 20-12-2007

Va rog sa-mi interpretati urmatoarele analize: - Limfocite 28.1 % - Monocite 7.4% - Eozinofile 9.3 % - RBC 5.55 milioane/micro - PDW 13.0 fL - TGP 43 U/l Am 40 de ani, sex masculin.

3 mesaje
2707 vizite
Valori mari biochimie: colesterol, hematologie
Autor: grosu79
Postat la data: 14-12-2007

Buna ziua. Am primit rezultatul la analize si am descoperit unele valori a fi in afara graficului normal : LDL e 143, gama GT e 53, colesterol 218 (biochimie) si HDZ e 11(hematologie). Mi-am facut o programare pentru citirea rezultatului dar abia in ianuarie. Ati putea sa imi spuneti va rog daca...

3 mesaje
5573 vizite
va rog vreau un raspuns urgent: analize medicale
Autor: sofiean
Postat la data: 07-12-2007

am facu recent un set de analize va rog sa-mi spune-ti ce inseamna Ac Anti HCV nonreactive AgHBs nonreactive

5 mesaje
2010 vizite
analize.rog raspuns
Autor: scorpions
Postat la data: 03-12-2007

in urma recoltarii analizelor de laborator mi-au iesit valorile urmatoare care nu se incadreaza in limita normala, va rog sa imi spuneti ce inseamna, ce poate fi?LYM%18.8 normal25.0-50.0;MCV78.1 normal 80.0-100.0.Iar la sedimentul de urina valorile: SG 1.020 pH 5 LEU neg. NIT neg. PRO neg. GLU norm. KET neg. UBG norm BIL neg. ERY neg. Epiteli=rare Rar oxolat (daca am inteles bine)de...

4 mesaje
2538 vizite
Analize copil 8 ani
Autor: elaelf
Postat la data: 09-11-2007

Buna ! Numele meu este Ela. Am observat pe acest forum ca ati oferit raspunsuri la intrebarile privind analizele medicale. Va rog frumos sa interpreati analizele baietelului meu de 8 ani. Nr leucocite:6, 06 mii/microL; Nr eritrocite:4, 64 mil/microL; Hemoglobina:13, 5 g/dl; Hematocrit:38, 0%; Vol. mediu eritrocitar:81, 8 fl; HEM:29, 1 pg;...

5 mesaje
5244 vizite
interpretare analize medicale
Autor: evelinne_26
Postat la data: 08-11-2007

Buna-ziua, mi-am facut un buletin de analize medicale si sunt un pic ingrijorata, imi puteti spune ce inseamna MPV-11, 70; Leucocite 8, 99; Limfocite 23, 50, toate aceste valori sunt in afara limitelor admise.Multumesc si astept raspuns

3 mesaje
2823 vizite
interpretare analize
Autor: voodoo
Postat la data: 05-11-2007

am facut analizele si mi-au venit o parte din rezultate dar nu stiu ce inseamna : WBC 13.5 (3.5-10.0x10^3/mmc) LY# 6 (1.4-4.5 10^3/mn) MO# 0.8 (0.1-0.7 10^3/mn) GR# 6.7 (2.1-5.8 10^3/mn) Ce inseamna WBC, LY#, MO#, GR# ? Multumesc !

2 mesaje
3205 vizite
valori analize
Autor: valeriu
Postat la data: 27-10-2007

rog interpretare analize hematii5310000, hemoglobina15, 6g/100ml, hematocrit46, 3%MCV87, 3fL, MCH29, 3pg, MCHC33, 6g/dL, RDW15, 2%trombocite259000/mm3, leucocite6300/mm3, neutrofile60, 79%3830/mm3, limfocite30, 00%1890/mm3, monocite4, 75%299/mm3, eozinofile3, 79%239/mm3, bazofile0, 73%46/mm3, glicemie121mg/100ml6, 73nmol/l, PH6, 0, densitate1021, proteine;negativ, glucoza;pozitiv, corpi cetonici;negativ, nitriti;negativ, urobilinogen;negativ, pigmenti biliari;negativ, eritrocite2/ul, leucocite8/ul, colesterol total234mg/100ml 6, 061nmol/l, trigliceride279mg/100ml3, 18nmol/l, HDL colesterol 36mg/100ml,...

2 mesaje
1921 vizite
iar analize..rezultat nou... rog ajutor
Autor: stefania sty
Postat la data: 08-10-2007

buna ziua, am facut analizele si mi au iesit asa: hematocrit: 36, 5. granulocite nesegmentate: 0. segmentate: 58, 6. MCV: 8, 47 !!! MCH 32, 25. MCHC: 38, 08. vsh: 6/12. trigliceride serice:78. calciu: 8, 4. magneziu: 1, 6. TGO: 16UI, TGP: 23UI, ASLO: negativ UI. proteina c reactiva:2, 0. iar la...

2 mesaje
2924 vizite
Interpretare analize medicale
Autor: adrianai70
Postat la data: 25-09-2007

Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati si sa interpretati analizele urmatoare: Hemoglobina 9 Hematocrit 27 Cantitatea Hemoglobina medie 25, 89 Distributia eritrocitelor 15, 04 %Limfocite 29, 9 Granulocite euzinofile 12 Nr total monocite 0, 32 Glicemia 101 Colecterol HDL 32, 5 Colesterol 210 Trigliceride 184 Sideremie 20, 60 Analizele sunt ale mamei mele si are varsta de 60 de ani. Va multumesc...

2 mesaje
2023 vizite
Rog urgent un raspuns
Autor: alexandra calin
Postat la data: 27-08-2007

Tatalui meu i-au venit rezultatele la analizele medicale si...sunt devastata. Nimeni, deocamdata nu se pronunta asupra unui diagnostic. Daca ma puteti ajuta, eu redau aici reperele care sunt semnalate cu rosu(probleme): -VSH 1 70 -VSH 2 140 -FIBRINOGEN 910 -TRIGLICERIDE 158 -Acid uric 7, 8 -Electroforeza-albumine 53.1, Alfaa 2 12.1, Beta 14.6, -Hemograma - WBC 13.8,...

3 mesaje
2097 vizite
va rog mult sa mi da ti un raspuns. va multumesc NU ESTE ASA DE GREU PENTRU UN MEDIC.
Autor: clau_33_
Postat la data: 25-06-2007

am analizele putin marite VEM 99, 2 fl, HEM 33, 7 pg, EOZINOFLILE 4, 5 %, MONOCITE 7, 7 % EOZINOFILE NR 420, 0 / UL, PLASMOCITE ABSENT, ANTICORPI ANTIMICROZOMIALI ABSENTI. VSH NORMAL HEMOGLOBINA NORMALA HEMATOCRIT NORMAL.

3 mesaje
1384 vizite
rezultate analize
Autor: reallycat
Postat la data: 26-04-2007

in urma analizelor ginecologice au rezultat : granulocite +, celule intermediare +, celule superficiale +, histocite +, citoliza +, clasificare papanicolau II si clasificare bethesda reactiv benign. Nu prea inteleg mare lucru. Ati putea sa ma lamuriti cam ce inseamna?

3 mesaje
1161 vizite
analize endocrinologie
Autor: munteanu
Postat la data: 24-04-2007

va rog sa-mi spuneti o parere sau sa-mi dati un sfat despre urmatoarele analize:ft4 mult peste llimita normal, ft3 normal, tsh 0, 001, antireceptor tsh 18, 075 u/l, anti tpo>600. mentionez ca mi s-a depistat in urma cu 2 ani o hepatita cronica de etiologie necunoscuta.

3 mesaje
2626 vizite
interpretare analize medicale
Autor: roxis
Postat la data: 20-04-2007

in urma cu 2 sapt.mi-am facut analizele, deoarece ma pregatesc pt.sarcina si rezultatele arata astfel:VSH 24mm/h, BASO 1.37%, HCT 35.3g, MCH 33.3 pg, MCHC 38.2 g/dl.iar la ex.urina-frecvente cel.epiteliale.MENTIONEZ CA, CU O SAPT INAINTE DE RECOLTARI AM AVUT 2 EXTRACTII DENTARE IAR LA UNA AM FACUT O INFECTIE POST EXTRACTIE.Rezultatul...

3 mesaje
1236 vizite
interpretare analize
Autor: biancabrad
Postat la data: 13-11-2006

in primul si in primul rand va multumesc pentru posibilitatea acestui "dialog" cu Dvs. in vara acestui an am efectuat analizele medicale -la capitolul hematologie au aparut niste probleme dupa cate imi dau eu seama.deoarece a trebuit sa plec urgent din tara nu am mai ajuns la dna. doctor cu...

199 subiecte 1 2 3 4
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.