ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Discuții despre Hormonii

28 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
40 mesaje
204897 vizite
Vitex Agnus Castus, un miracol pentru sistemul hormonal feminin, dar nu numai
Autor: Mr. Nick
Ultimul răspuns: 09-10-2020 19:18, postat de adi12

Vitex Agnus Castus (Mielăreaua) este un arbust mediteraneean de 1-6 m înălţime, cu frunze digitate, peţiolate, cu foliole lanceolate, verzi închise pe partea superioară şi cenuşii pe cea inferioară, cu flori violet-liliachii, chiar albe, cu miros aromatic, care după polenizare dau naştere unor fructe drupe globuloase de 2-3 mm cu...

12 mesaje
9572 vizite
Analize hormoni sexuali
Autor: Chriss2008
Ultimul răspuns: 05-03-2019 09:45, postat de Sert

Buna ziua. Am 25 de ani. Doresc sa fac analize la hormonii sexuali cum ar fi testosteron, cortizon etc.Adica toate analizele sexuale care se fac la hormoni la barbati, dar nu stiu cum se numesc ele. Va multumesc !

0 mesaje
734 vizite
Analize hormonale
Autor: dany_nad
Postat la data: 01-12-2018

Buna ziua as dori o interpretare la urmatoarele analize hormonale: Progesteron: 0.985*(*testing limit) ( 0.16-0.47) Estradiol 57.77 (41.4-159) Testosterone 27.96 (9.9-27.8). Care ar putea fi motivele pentru care progesteronul sa fie asa de ridicat? E prima oara cand imi fac aceasta analiza ar trebuii sa-mi fac griji?

6 mesaje
9916 vizite
diane 35 si androcur ingrasa?
Autor: cami_miha
Ultimul răspuns: 30-04-2017 17:40, postat de Madalina254

buna ziua.Stiu ca aceasta intrebare s-a discutat f mult iar parerrile sunt impartite.dar eu totusi intreb, diane 35 ingrasa? daca parerile sunt impartite ma gandesc ca depinde cum reactioneaza fiecare organism la ele, nu? si daca da, ingrasa prin faptul k fac pofta de mancare sau datorita cobncentratiei de hormoni?despre androcur.e...

1 mesaje
1820 vizite
Dozarile hormonale complete
Autor: TheTruth
Postat la data: 22-03-2016

Am si eu o rugaminte, sa imi raspunda un medic ori persoane care au facut acestea fiind indrumate corect de medici. 1. Vreau sa imi fac si eu dozarile hormonale complete : estrogen, progesteron, testosteron, prolactina, lh, fsh, tiroida, anticorpi tiroidieni, cortizol...

0 mesaje
3786 vizite
Analize hormonale
Autor: Andr_sp
Postat la data: 04-09-2014

Buna ziua de 2 luni si jumatate ma chinui sa descopar cauza oboselii mele permanente, am refuzat sa cred ca este pe psihic, si singurele analize proste(la sange) sunt ACTH 133PG/ml {5-46], cortizol usor marit 20, 4 [3, 7-19] si potasiu seric 6, 6 [3, 5-5, 1] Va rog sa imi...

8 mesaje
2601 vizite
Probleme hormonale
Autor: oana ingrid
Ultimul răspuns: 03-09-2014 00:29, postat de alexia-maria

Buna seara. Cu toate ca menstruatia era dereglata am ramas insarcinata, dar din pacate sarcina s-a oprit din evolutie la 2 luni. Dupa acest incident mi-am facut analize hormonale si mi-a iesit un mare deficit de progesteron. Dupa chiuretaj mi-a venit menstuatia la o luna jumatate(am luat prometrium progesterone), apoi la 46 de...

4 mesaje
1563 vizite
Rezultate CIUDATE HORMONI
Autor: inn.ocence
Ultimul răspuns: 26-06-2014 20:06, postat de inn.ocence

In urma unor analize hormonale, mi-au iesit urmatoarele rezultate: ACTH 70.01 (valori de referinta: 7.20-63.30 ) DHEA-S 445 (valori de referinta: 148-407) PROLACTINA 1454 (valori de referinta: 102-496) PROGESTERON 9.59 (valori de referinta pt faza foliculara: 0.2-1.5) Catecolamine urinare scazute (dopamina, adrenalina si nor adrenalina) P.S. Am cautat peste tot ce semnificatie are...

1 mesaje
1064 vizite
Interpretare analize Hormonale
Autor: ChAndra
Ultimul răspuns: 12-05-2014 01:18, postat de ChAndra

Buna ziua, De un an incerc sa raman insarcinata. am 21 de ani. Ovarele si uterul in urma ecografiei sunt in regula.Ciclul menstrual este regulat. Am fost la analizele hormonale in ziua a5a a ciclului menstrual iar rezultatele sunt : TSH* 4.85 uU/ml FT4* 1.27 ng/dl Prolactina* 19.7 ng/ml FSH*...

9 mesaje
3552 vizite
Tratament hormonal in transsexualism
Autor: transmann
Ultimul răspuns: 07-03-2014 12:03, postat de cocrondil

Buna ziua. Am 34 de ani si sunt un F to M transsexual. Fac tratament cu testo din 2006. La inceput., din martie 2006 pana la 1 noiembrie 2006 am luat capsule de alea portocalii de Undestor, 3 pe zi, cum mi-a recomandat doamna doctor care ma trata la vremea...

2 mesaje
815 vizite
hormonal?
Autor: mada16
Ultimul răspuns: 04-02-2014 15:04, postat de mada16

eu ma lupt cu acneea de la pubertate (de fapt m-am luptat pentru ca m-am dat batuta de ceva ani incoace) Am incercat creme dar fara efect(doar punctele negre au disparut)si am fost si la dermatolog dar nici sfaturile lui nu au fost de ajutor. Sunt mamica a doi copii...

1 mesaje
1368 vizite
determinari hormonale si antibiotice
Autor: hornetica
Ultimul răspuns: 28-01-2014 11:40, postat de dr. Ciprian-Laurenti

imi poate influenta tratamentul cu antibiotice rezultatul determinarilor hormonale? multumesc

0 mesaje
2166 vizite
Rezultate Analize Hormonale
Autor: razvan_0788
Postat la data: 14-11-2013

Sotia mea a facut niste analize la hormoni pentru a ramane gravida si i-au dat aceste rezultate si as dori sa imi spuneti daca este de bine... Estradiol 97 pg/mL...Faza foliculara: 21-251 pg/ml Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml Faza luteala: 21-312 pg/ml Menopauza (fara THS): 28 pg/ml Menopauza (cu THS): 144 pg/ml FSH 5.65...

0 mesaje
1975 vizite
HGH= Hormonul Tineretii
Autor: Dacian Purcarita
Ultimul răspuns: 08-08-2013 16:40, postat de Cristian C

Tratarea procesului de Înbatrânire Poate fi administrat si de catre sportivii de performanta deoarece NU CONTINE precursori sau substante interzise (doping) Dezvoltarea armonioasa a corpului, oaselor, muschilor Intarirea generala a organismului rezultand in: rezistenta la inbolnaviri, auto-vindecarea rapida a multor afectiuni) NU ESTE UN STEROID sau UN HORMON DE SINTEZA DECI NU ARE CONTRAINDICATII...

0 mesaje
2427 vizite
Caderea parului din cauze hormonale
Autor: ana ghe
Postat la data: 08-07-2013

Buna seara, ma numesc Ana, am 28 de ani si, ca urmare a ovarelor micropolichistice ma confrunt cu o rarire masiva a parului. Am vizitat un endocrinolog, testosteronul este cu mult peste limitele normale, Dupa trei luni de anticonceptionale Yasmin, ovarele sunt 'curate' insa parul continua sa imi cada. (...

0 mesaje
10819 vizite
Interpretare analize hormonale
Autor: alinagal
Postat la data: 04-03-2013

Buna ziua, As avea si eu nevoie de interpretarea unor analize hormonale. Eu si sotul meu vrem sa avem un bebe si incercam de aproape un an si nimik. Ginecologul mi-a dat Mastodynon pentru ca am intrerupt anticonceptionalele cand ne-am hotarat ca vrem un bebe si aveam ceva dereglari hormonale....

9 mesaje
15542 vizite
dereglare hormonala?
Autor: mihaela_g
Ultimul răspuns: 11-12-2012 13:51, postat de mika_mika

buna ziua, la indicatia medicului am facut un tratament cu Orgametril si Mastodynon, incepand din ziua a 18 a ciclului pana in ziua 29. Ziua 1 a ciclului urma sa fie 29 mai, de atunci au trecut aproape 4 zile si nimic. Este posibil ca Orgametrilul sa provoace o dereglare...

1 mesaje
826 vizite
Somatotropina - hormonul cresterii.
Autor: neworder21
Ultimul răspuns: 25-02-2012 16:53, postat de Casa drhouse

Am 19 ani, (baiat) 165 cm, si 62 kg. Sunt nevoit mai mult ca oricand sa cresc in innaltime. Este posibil ca administrand somatotropina, artiiciala daca este, sa cresc in innaltime ? Precizez ca sunt deja mai innalt ca parintii mei, poate fi genetic, insa nu doresc sa raman asa. Este recomandat sa...

0 mesaje
7950 vizite
Probleme hormonale?
Autor: dolce.ada
Postat la data: 23-08-2011

AM 23 de ani, fata si am fost plecata in Austria 3 luni. M-am ingrasat cam 5 kg in aceste luni iar cand am ajuns acasa am facut tot posibilul sa dau jos. Mentionez ca am mancat in Austria mancare foarte sarata si mult fast-food si putina apa. Cand am...

5 mesaje
810 vizite
ce analize trebuie facute inainte de a folosi anticonceptiponale si ce cost au acestea?
Autor: moonrocsy
Ultimul răspuns: 25-07-2011 22:50, postat de alynutzaa

am folosit yasmin...dar am constatat ca mi s a marit pofta de mancare si ca m am ingrasat...stiu ca sunt ceva analize ale hormonilor ce se pot face.imi poate spune cineva ce analize trebuie facute si ce cost au?

4 mesaje
1154 vizite
teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
Autor: viola
Ultimul răspuns: 25-07-2010 02:08, postat de nu.va.grabiti.la.cop

buna, cand se recomanda a se face testele hormonale? incerc sa raman insarcinata din martie. nu am probl de sanatate. am facut testul papanicolau in ianuarie si am avut o candida - pe care am tratat-o sotul a facut spermograma si e ok... n-as vrea sa pierdem timpul asteptand daca ar treb facute analize...

3 mesaje
1682 vizite
Tulburari hormonale. Ce trebuie sa fac?
Autor: edelweiss67
Ultimul răspuns: 06-04-2010 12:48, postat de adina8

Am 42 ani. Acum 2 saptamani am fost operata de chist ovarian ( sero-hematic stang, s-a facut anextectomie). Inca din vara anului trecut am inceput sa am probleme de natura hormonala, dar... dupa vizita la d-na dr endocrinolog din localitate (Braila), mi s-a spus sa fiu linistita ca nu sunt...

0 mesaje
1820 vizite
analize hormonale
Autor: mari22
Postat la data: 03-02-2010

As dori sa stiu cand pot face analizele hormonale daca pe 02 martie termin ultima pastiluta de anticonceptionale.Precizez ca iau din luna decembrie la recomandarea med. ginecolog pentru chisturi.Pot face in martie aceste dozari hormonale sau ar trebui sa astept inca o luna.Sunt sigura ca aceste chisturi mi-au aparut datorita...

4 mesaje
697 vizite
interpretare analize hormonale
Autor: geotiti76@yahoo.com
Ultimul răspuns: 16-07-2009 23:41, postat de alina011

cine poate sa-mi spuna ceva despre aceste analize facute in ziua a3-a a ciclului menstrual pana ajung la medic:FSH 5, 8 U/L; LH 5, 68 U/L; EST 45, 00 pg/ml. MULTUMESC

3 mesaje
2063 vizite
tratamentele hormonale pt hiperprolactinemie
Autor: pasca
Ultimul răspuns: 29-03-2009 13:06, postat de callina

E adevarat, ca prin consumul de tratamente hormonale pt hiperprolactinemie, o eventuala obstructie a trompelor se poate rezolva?mie doctorita asa mi-a zis.ca prin tratament cu dostinex, in timp trompele si ovarele vor fi capabile si sanatoase pentru o sarcina, fara nici un fel de interventie.E adevarat asa ceva?eu nu prea...

4 mesaje
1090 vizite
mi sa spus ca e o problema hormonala!
Autor: veruta!
Ultimul răspuns: 27-02-2009 23:34, postat de vallll!

Imi singereaza gingiile iar medicii stomatologi mi-au spus ca e o problema hormonala.Ma confrunt cu aceasta boala de cam 4 ani.La regiunea gingiilor nimic nu ma ajutat, am fost la vreo 5 medici shi am primit acelasi raspuns. Am dat analize de singe, dar nu-i asta.Ajutati-ma va rog, sunt disperata.Multumesc!!

4 mesaje
1414 vizite
imi apar cosuri doar inainte de fiecare menstra
Autor: mirelly
Postat la data: 10-11-2008

am si eu o intrebare...imi apar cosuri doar inainte de fiecare menstra, dar am pe fata pete rosii si cicatrici dl alte cosuri, asa ca as avea rugamintea sa imi prescrieti ceva pt pete, pt uscatul cosurilor am o crema dar pt pete ce sa folosesc?va multumesc

3 mesaje
994 vizite
FSH 27 - ce inseamna?
Autor: mireluta
Postat la data: 07-05-2008

Buna sunt Mirela si in urma analizelor hormonale (in a 2 zi de ciclu) FSH-ul mi-a iesit 27, iar valorile pt. faza foliculara erau de 2-10. Restul, mi-au fost super. Ce inseamna acest lucru? Va multumesc mult!

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.