diane 35 si androcur ingrasa?

16-01-2008
cami_miha
Nu este medic/terapeut
cami_miha
buna ziua.Stiu ca aceasta intrebare s-a discutat f mult iar parerrile sunt impartite.dar eu totusi intreb, diane 35 ingrasa? daca parerile sunt impartite ma gandesc ca depinde cum reactioneaza fiecare organism la ele, nu?
si daca da, ingrasa prin faptul k fac pofta de mancare sau datorita cobncentratiei de hormoni?despre androcur.e prima oara cand am auzit de el si prima oara cand o sa-l folosesc.
multumesc mult si...sanatate multa!!!
6 comentarii
0
16-01-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este posibil ca anticoncepţionalele, mai ales cele cu doză mai mare de estrogen (ca Diane) să producă îngrăşare. Mecanismul este complicat. Creşte anabolismul (nu numai pofta de mâncare, dar şi rata cu care "se fac provizii") şi scad catabolismul (rata cu care se consumă proviziile). Pe lângă îngrăşarea "adevărată", mai apare un fenomen de reţinere de apă şi sare, care poate duce la creşterea greutăţii.
Totuşi, îngrăşarea nu apare la toate persoanele, ci numai la unele (o minoritate), pe câtă vreme reţinerea de apă şi sare apare cam la toate femeile.
Şi Androcur poate da creştere în greutate. Acesta este un "antihormon" cu efecte asupra întregului organism, este extrem de recomandabil să-l folosiţi cu avizul medicului dv de familie.
0
19-01-2008, ora 00:00
horica
Nu este medic/terapeut
horica
dr4aga miha eu am laut diane 8 luni si nu m-am ingrasat deloc chiar am aratat bine, sanii doar m-au durut ceva luni din cauza retentiei de apa, dar in rest nu m-am ingrasat nici macar cu popfta de mancare mare care o am(nu din cauza pastilelor)poate la tine nu reactioneaza la fel, dar merita sa incerci, pt ce le iei?hirsutism sau acnee?daca le iei pt acnee ca si mine sa stii ca sunt f bune.
0
19-01-2008, ora 00:00
cami_miha
Nu este medic/terapeut
cami_miha
Acest tratament o sa il iau in urma unui control endocrinologic. Am o dereglare hormonala iar doamna doctor mi-a dat acest tratament.
Stiam ca in general anticonceptionalele ingrasa. Dupa rasp pe care mi le-ati dat observ ca intr-adeva depinde de cum reactioneaza organismul la ele. Sper sa nu ma ingras!!!!
Va multumesc f mult ca mi-ati raspuns!
Va doresc sanatate multa!!!
0
21-04-2010, ora 18:33
monica17
Nu este medic/terapeut
monica17
buna ziua.acum un an miam facut analizele si endocrinologul mia recomandat flutamid si androcur dar mama mea nu era de acord cu anticonceptionalele si am luam utrogestan.de curand miam inceput viata sexuala si asi vrea sa iau anticonceptionale.dar acestea 2 sunt cam scumpe.mentionez ca am 17 ani si nu am milioane sa dau pe anticonceptionale si sa imi platesc de una singura vizitele la medic.si inca ceva...am de vreo 2 ani par pe spate jos.a mai cazut dar tot este inestetic.va rog sa imi recomandati ceva.
0
27-07-2012, ora 13:00
Camyss22
Nu este medic/terapeut
Camyss22
Ciao. Sper sa ma poata aj si pe mine cineva cu un sfat...mi s-au depistat chisturi la ovare si mi-au fost recomandate de catre dr.ginecolog anticonceptionalele Diane 35...mi-e cam frica sa le iau, nu vreau sa ma ingras si nici nu vreau sa am acea senzatie de "nu ma simt bn in pielea mea", mentionez ca am 22 de ani si am tendinta de ingrasare, daca nu imi controlez alimentatia ma ingras f.usor:(. Am mai luat acum 4 ani la recomandarea endocrinologului pt pilozitati si sebum Yasmin, care mi-au creat o stare de depresie groaznica si dupa care mi s-au umflat sanii:(( Imi puteti da va rog un sfat..Multumesc!
0
30-04-2017, ora 17:40
Madalina254
Nu este medic/terapeut
Madalina254
Buna ziua ! Am Început prima cutie de diane 35 însă am luat prima pilula in A4-a si de sângerare, sunt in pauza de 7 zile mai exact a -4a zi inca nu a apărut, am dureri de burta ca si cand ar trebuii sa vina, sunt motive sa ma îngrijorez ? Le am luat corect am avut contact sexual după câteva zile de la prima pastila si in rest timp de aproape o luna nu am avut contact sexual...Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul