dereglare hormonala?

01-06-2006
mihaela_g
Nu este medic/terapeut
mihaela_g
buna ziua,
la indicatia medicului am facut un tratament cu Orgametril si Mastodynon, incepand din ziua a 18 a ciclului pana in ziua 29. Ziua 1 a ciclului urma sa fie 29 mai, de atunci au trecut aproape 4 zile si nimic. Este posibil ca Orgametrilul sa provoace o dereglare a ciclului sau e cazul sa imi fac un test de sarcina?
9 comentarii
0
01-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
In principiu singerarea menstruala apare la aprox 3-4 zile de la oprirea Orgametril.
Faceti-va si un test de sarcina.macar stiti daca este sau nu vorba despre asa ceva
0
17-11-2007, ora 00:00
femicur
Nu este medic/terapeut
femicur
Recent a aparut produsul Femicur caps. care echlibreaza hormonii feminini si este f. bine cunoscut in germania pt. tratamentul de prima intentie al sterilitatii, al mastozei fibrochistice si al sindromului premenstrual. se ia cate 1 caps. pe zi - iar daca fericitul eveniment are loc, nu va faceti griji : fiind un produs extras din plante, nu are influenta asupra produsului de conceptie. Dr. F
0
12-08-2008, ora 00:00
lolita 19
Nu este medic/terapeut
lolita 19
Eu iau de 4luni femicur, nu aveam probleme cu sanii deloc, iau acest medicament pentru sindromul premenstrual.La mine ciclul debuteaza cu o migrena groaznica.De cand iau femicur s-a ameliorat migrena, cantitatea menstruala s-a diminuat si tine doar 3 zile, nu 5 ca inainte. Dar acum cel mai tare ma deranjeaza sanii, sunt durerosi si umflati, oare de ce? A mai patit cineva asa ceva?
0
23-02-2009, ora 15:08
alinutzarogozan
Nu este medic/terapeut
alinutzarogozan
aveam intarzieri foarte mari de ciclu si in urma analizelor am depistat ca am prolactina foarte mare.am urmat un tratament timp de o luna si a inceput sa mi se regleze.luna asta vad ca mi-a intarziat 3 zile.am facut un test si nimic.dr ginecolog mi-a prescris femicur, dar ceea ce nu am inteles este daca pot ramane insarcinata in aceasta perioada?
0
20-05-2009, ora 11:30
carolina13
Nu este medic/terapeut
carolina13
saluare!
poate sa-mi spuna cineva din persoanele care au facut tratament cu FEMICUR daca a avut ca si efect secundar cresterea poftei de mancare/cresterea in greutate?
eu fac akm tratament pt dereglari hormonale cu femicur si mi s-a prescris 3 luni, imi este teama sa nu ma ingras!
0
03-08-2010, ora 16:46
lauraflorina29
Nu este medic/terapeut
lauraflorina29
Buna,
Eu iau Femicur de la sfarsitul lunii mai pentru ca mi-au aparut 2 tumori la sani. Problema mea este ca m-am ingrasat si continui sa iau in greutate. Chiar nu vad alt motiv decat aceste pastile, eu fiind foarte slaba inainte si manacand orice fara probleme.
0
23-05-2011, ora 20:59
AureliaBEST
Nu este medic/terapeut
AureliaBEST
SOS am luat anticonceptionale janinne si imi era f rau le am lasat si din acea zi de cand le am intrerupt am scurgere ca ciclul si nu se mai opreste ce sa mai fac??? am facut si vit k degeaba nu se mai opreste precizez am avut ciclu acum 3 sapt. ce sa mai iau sa se opreasca???
0
11-12-2012, ora 09:27
oana_onysa
Nu este medic/terapeut
oana_onysa
am o rugaminte am avut o galma la sfarcul drept si ma durea am facut ecografie mia zis ca am cist mia dat tratament femicur 3 sa iau 3 luni de zile si unguent progestogel.eu am luat doar 1 luna ca mia trecut dar dupa o saptamana de cand am oprit tratamentul mi-a reaparut iar galma si am dureri.ce sa fac sa mai iau 2 luni in continuare femicur..multumesc
0
11-12-2012, ora 13:51
mika_mika
Nu este medic/terapeut
mika_mika
buna ziua ! am 24 de ani si pana acum m am protejat decat cu metoda calendarului si prezervativul ! dar luna aceasta vreau sa incep anticonceptionalele ! am fost la doctor mi a recomndat mycroginon insotite de 4femina ! cik 4femina diminueaza efectele secundare ale anticonceptionalelor si ajuta la mentinerea in greutate ! mentionez k am avut probleme cu greutatea si doar eu stiu ce sacrificii am facut sa slabesc, singura mea temere este sa nu ma ingras...sa am vreo dereglare hormonala ! chiar azi sunt in prima zi de menstruatie si sunt nedumerita in privinta lor ! ce ma sfatuti ?? va multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hormonii din laptele matern influențează pozitiv flora intestinală a sugarului
  • Există o asociere între migrene și fluctuațiile estrogenului?
  • Hormonii feminini ar putea proteja femeile de efectele gripei
  • Contraceptivele hormonale pot diminua simptomele premenstruale?
  • Modificări la nivelul sistemului reproducător la sugarii hrăniți cu formule pe bază de soia
  • Semne de dezechilibru hormonal
  • Ce este o dereglare hormonală?
  •