Discuții despre Tiroida

119 subiecte 12 3 Înainte ›
Adaugă întrebare / subiect
3379 mesaje
3220705 vizite
Care este starea dupa operatie de tiroida?
Autor: eldine
Ultimul răspuns: 25-09-2020 12:49, postat de florin.1

Buna tuturor, As dori sa stiu, care a fost parcursul starii voastre de sanatate, dupa operatie de extirpare a tiroidei? Poate ca ar trebui sa impartasim unele, altora, din experientele de dupa operatie,. Ne ajutam, ne incurajam, invatam unele de la altele ce trebuie sa facem sau de ce sa ne...

0 mesaje
164 vizite
Glanda tiroida, ajuati-ma va rog.
Autor: RozaliaEniko
Postat la data: 10-08-2020

Buna ziua. Ma numesc Rozalia si am 22 de ani. În urma cu cativa ani, la scoala ( scoala cu internat) au fost niste medici care ne-au facut la toti elevii analize de rutină, am fost anunțată de un medic ca el ar suspecta ca am cu glanda tiroida. Asa...

1 mesaje
183 vizite
Analize tiroida bune, se poate totusi sa am ceva la tiroida?
Autor: AdrianaMaria
Ultimul răspuns: 30-07-2020 22:23, postat de thedream

Buna..am facut acum 2 saptamani analize, set complet. Toate cele 4 facute pt tiroida au iesit bune, e posibil totusi sa fie ceva acolo ce nu iese la analize?

4 mesaje
14376 vizite
Tiroidita autoimuna - tratament seleniu
Autor: sementube
Ultimul răspuns: 12-03-2020 13:40, postat de Smax

Buna seara! Am fost diagnosticata cu Tiroidita autoimuna si hipotirodie la inceputul lui decembrie 2013. la primul control TSH-ul avea valoare de 7.72, apoi in urma unui tratament de 2 luni cu Euthyrox 50 micrograme/zi, TSH-ul a scazut la 0.17. Momentan mi s-a sistat tratamentul cu euthyrox, urmand sa merg...

4 mesaje
5470 vizite
Fibrom la 27 ani
Autor: a.mihaela
Ultimul răspuns: 17-12-2019 11:17, postat de georgianastroe

Buna! Am 27 de ani si in urma mai multor analize am descoperit ca am tiroidita cronica autoimuna, insuficienta luteala si fibrom uterin de 4/5 cm. Urmez tratament cu duphaston. Ginecologul mi-a recomandat operatie. Imi este foarte frica deoarece nu am copii si imi doresc tare mult. Exista posibilitate sa...

174 mesaje
104955 vizite
operatie extirpare glanda tiroida
Autor: ova
Ultimul răspuns: 08-07-2019 18:53, postat de Visanpaulina

Sunt programata pentru operatie glanda tiroida la Institutul Parhon Buc. in 2 decembrie. Intrebari: - cam cat dureaza operatia si cat timp este necesar postoperator pentru refacere? - exista riscul de esec al operatiei (detalii)? - dupa cat timp organismul intra in normal? - cat timp se sta in concediu medical? - in spital este permis...

4 mesaje
2441 vizite
Tiroida de trei ori mai mare fata de cantitatea normala
Autor: nikii6
Ultimul răspuns: 14-03-2019 12:58, postat de symonica

Astazi am aflat ca am probleme si cu tiroida mai exact mi-a iesit FT4 3, 30 adica triplu fata de cantitatea normala. Stie cineva despre ce este vb.? va rog mult Multumesc

0 mesaje
1572 vizite
FT4 mic, TSH normal
Autor: Mino12345
Postat la data: 12-11-2018

Acum o lună mi-am făcut o ecografie la tiroidă, rezultatul a fost "tiroida cu dimensiuni normale si cu fine septuri fibroase". Și mi s-a recomandat să fac analizele TSH, FT4 și ATPO. Rezultatele au fost: TSH-1.46, ATPO-<10 <40 și FT4-0, 671. Am fost la medic endocrinolog și a spus că nu...

8 mesaje
6108 vizite
glanda tiroida, gusa nodulara
Autor: gaby_gaby
Ultimul răspuns: 15-05-2018 18:21, postat de antoniamarin13

mai am trei luni de asteptat pentru operatie, iar nodulul este de 5cm.exista medicamente pentru stoparea cresterii nodulului?am tsh 9, 6 si sunt diagnosticata cu, , gusa nodulara, , Care sunt riscurile operatiei ce trebuie sa fac pana in operatie si dupa aceea?MULTUMESC!

7 mesaje
1985 vizite
diete de slabire
Autor: tiu
Ultimul răspuns: 27-09-2017 20:38, postat de Ela02

am probleme cu tiroida, am sanse sa slabesc?, si ce sa fac?

11 mesaje
7863 vizite
interpretare analize tiroida
Autor: adela1977
Ultimul răspuns: 23-08-2017 20:13, postat de unudoi

va rog sa-mi interpretati urmatoarele rezultate. mentionez ca analizele le-am facut in italia: TSH:0.95 Uui/ML valoare de referinta 0.30-4.20 FT3: 3.9 pg/ml val de referinta 2.5-4.4 FT4: 15.0 pg/ml valoare de referinta 9.3-17.0 ANTI-TIREGLOBULINA: 11 IU/ml val de referinta 0-115 ANTI-TPO: 13 IU/ml val de feferinta 0-32 VA MULTUMESC!l

5 mesaje
7001 vizite
Sjogren, Hashimoto, Glaucom-Angioedem recurent
Autor: Adriaa
Ultimul răspuns: 14-07-2017 23:35, postat de AncutaMaria

Buna ziua, Sant in varsta de 43 ani, am fost operata de tiroida(tiroidectomie subtotala) acum 12 ani, timp in care m-am simtit bine fara tratament, urmarind anual tsh-ul, ft4 care mereu au fost in limitele bune.Acum 2 ani au aparut probleme diverse, mici si multe, mucoasa bucala iritata, sindromul ochi...

2 mesaje
1805 vizite
Hipertiroidism
Autor: Eugen23
Ultimul răspuns: 14-03-2017 18:15, postat de Dr Arhire Amalia

Buna ziua! Acum 2 saptamani am fost la medicul de familie din cauza durerilor musculare si a starii generale proaste si mi sa spus ca ar putea fii probleme cu tiroida dar nu mi-a dat decat metoprolol pentru puls. De azi ma doare in partea de jos a gatului si vreau sa...

1 mesaje
2850 vizite
analize glanda tiroida
Autor: xelaqq
Ultimul răspuns: 11-08-2016 19:02, postat de dr Petre Muresan

Buna seara, imi poate interpreta cineva rezultatele analizelor pentru glanda tiroida? Astept un raspuns si dupa le voi posta.

3 mesaje
13352 vizite
Rezultatul in urma operatiei de tiroida
Autor: Diana p.
Ultimul răspuns: 07-07-2016 21:47, postat de fran57

Mama mea s-a operat in data de 06.11.2013 de nodul toxic pe glanda tiroida, ia scos tot lobul stang si o parte din cel drept. Insa rezultatele de la biopsie nu sunt bune. Am o mare rugaminte daca poate cineva sa-mi raspunda cat de grav este rezultatul si in ce...

4 mesaje
1630 vizite
Tiroida
Autor: Emimma
Ultimul răspuns: 27-02-2016 14:39, postat de nsta

Vreau sa-mi fac analize la tiroida, dar nu stiu ce fel de analize trebuie facute pentru ca sunt mai multe. Puteti sa-mi spuneti ce analize trebuie facute, nu sa imi spuneti sa merg la un doctor, ci sa imi spuneti analizele pentru tiroida.Mersi

2 mesaje
5476 vizite
probleme cu tiroida
Autor: oanaadriana
Ultimul răspuns: 13-12-2015 08:30, postat de labellefrance

buna ziua... am aflat ca am probleme cu tiroida in timpul sarcinii...medicul ginecolog a zis ca poate fi ceva doar pe perioada sarcinii, am luat pastile toata sarcina 75 mg eutyrox(eu sunt in belgia si se numesc l-thiroxine), apoi dupa ce am nascut am oprit pastilele;dupa 3 luni am inceput...

0 mesaje
1507 vizite
tiroida cronica autoimuna
Autor: aluska
Postat la data: 17-07-2015

Buna ziua ! imi puteti interpreta si mie rezultatele analizelor? TSH 4.02 uUl/ml FT4 1.60 ng/dl ATPO 330.71 Ul/ml Credeti ca este o afectiune a glandei tiroide? Medicul meu este in concediu si... voiam o parere pana se intoarce... In asteptarea unui raspuns va multumesc anticipat! P.S. am uitat sa mentionez ca sunt femeie, am 35...

0 mesaje
1509 vizite
tiroidita cronica cu normotiroidie
Autor: serena 255
Postat la data: 09-06-2015

Buna ziua! Am o nelamurire foarte mareeee.Am fost si mi.am facut Tsh prima oara si mi.a iesit marit 5.45 limita fiind de 4.20.Am fost la doctor si mi.a dat de facut pe langa el si FT4, T3 si anti-TPO., fT4 si T3 mi.au iesit bn, iar anti-TPO mi.a iesit 1000...

0 mesaje
2615 vizite
operatie de scoatere a tiroidei
Autor: pretioasa
Postat la data: 26-04-2015

Sunt diagnosticata cu gusa macronodulara cu indicatie operatorie.Nu reusesc sa ma programez la IC.Parhon decat in februarie 2016.Poate cineva sa-mi spuna cum reusesc o programare mai curand?Voi cum ati procedat? va multumesc!astept un raspuns de la voi cei care ati trecut prin asta. 1

1 mesaje
1162 vizite
posibil problema cu tiroida?
Autor: Mihaela2015
Ultimul răspuns: 22-04-2015 19:43, postat de clara_p

Buna ziua, recent mi-am facut o serie de analize-sange si urina- si toate au iesit in limite normale, cu exceptia TSH 7.13 fata de valoarea de referinta 0.4-4 si ATPO 1000 fata de valoarea de referinta 0-35; si celelalte analize legate de tiroida au iesit in limite normale.Imi puteti da...

3 mesaje
15207 vizite
Anticonceptionalele si glanda tiroida
Autor: Ana Mimi
Ultimul răspuns: 17-04-2015 20:31, postat de gyya86

Am probleme cu glanda tiroida hipotiroidism, am fost la consult la medicul endocrinolig am facut diverse analize mi-a recomandat eutirox de la o doza mica apoi ajungând la una mai mare. Ideea e ca am uitat sa intreb medicul daca as putea sa iau anticonceptionale. Eu luam karissa.Afectează cu ceva...

1 mesaje
3343 vizite
Rezultate analize dupa operatie glanda tiroida
Autor: fdana
Ultimul răspuns: 01-04-2015 13:06, postat de nsta

Buna seara, Sunt operata de 2 ani de tiroidectomie totala si iau Euthyrox de 100 zilnic. Am facut analizele azi si am rugamintea, daca-mi puteti spune, doza de Euthyrox trebuie schimbata sau merg cu aceeasi cantitate? Rezultate analizelor sunt: TSH = 0, 2889 µUI/mL - 0, 2889 mUI/L FT4 =...

4 mesaje
2542 vizite
Analiza tiroida autoimuna
Autor: suflet trist10
Ultimul răspuns: 04-03-2015 15:35, postat de adin67

Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca stiti ce analiza trebuie sa fac pentru a depista daca am sau nu tiroidita autoimuna. Va multumesc.

1 mesaje
1542 vizite
Rezultate analize anticorpi tiroida
Autor: alexandra1984
Ultimul răspuns: 23-02-2015 14:05, postat de Dr.Brummer

Buna seara, Adevarul este ca nu mai am rabdarea pana luni cand voi merge la endocrinolog. Am facut analize de TSH si mi-au iesit 6.22 de acolo am ajuns la antiperoxidaza si tiroglobuna (daca zic bine) Antitiroperoxidaza trebuia 35 si a iesit 639 si cealanta 40 si este 50. Ce insemana mai exact acest...

2 mesaje
2259 vizite
nodul tiroida
Autor: pisicamariana
Ultimul răspuns: 05-09-2014 14:16, postat de pisicamariana

buna ziua...multumesc anticipat pentru ajutor.44 ani, sex -femini...nodul lobul drept tiroidahipoecogen inomogen 20, 7mm/15, 3mmm, prezinta in interior micrcalcificari.examen doppler deceleaza o hipervascularizatie, anterior lateralde acest nodul se deceleaza un chist de 10, 6/6, 7mmm.lb stang 11, 5/13, 1mmm prezinta nodul hipoecogen3, 4mmm/3, 6mmm.ismul 2, 1mmm. mentionez ca lb drept...

1 mesaje
947 vizite
Interpretre analize va rog frumos
Autor: adriano35
Ultimul răspuns: 08-08-2014 17:46, postat de lgonceari

Buna ziua ma numesc Adrian am 35 de ani va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns am facut niste analize pentru tiroida si nu stiu daca sunt valori normale sau am o problema FT4 - ser cant 1.08 ng/dL Adult 0, 70 - 1, 48...

0 mesaje
11987 vizite
Marire doza Euthyrox in tiroidita autoimuna?
Autor: meowll3
Postat la data: 17-07-2014

Buna ziua, am fost diagnosticata cu tiroidita autoimuna si iau Euthyrox de 25 micrograme de 3 luni. Am avut o perioada in care m-am simtit mai bine, dar in ultima luna iar ma simt incontinuu slabita, nu pot sa respir bine, am un nod in gat si senzatia de sufocare...

5 mesaje
2969 vizite
tratament euthyrox
Autor: kimosabe
Ultimul răspuns: 07-07-2014 23:07, postat de kimosabe

buna ziua as vrea sa stiu ce se intampla daca renunt total la tratamentul cu euthyrox in conditiile in care eu nu mai am glanda tiroida Multumesc

2 mesaje
1432 vizite
tiroida autoimuna
Autor: aubrey
Ultimul răspuns: 30-06-2014 19:29, postat de aubrey

buna seara, am o nelamurire, am facut toate analizele la tiroida, toate in limite normale, la ecografie tiroida este hipervascularizata si marita, lob drept 54/13/15 iar lob stang 54/15/16, iar istmul4/20, am primit doar antioxidanti, este corect diagnosticul? multumesc

1 mesaje
2179 vizite
Operatie tiroida
Autor: AnamariaConst
Ultimul răspuns: 23-06-2014 12:50, postat de JulyCris

Buna ziua tuturor, am si eu o intrebare..sau de fapt 2:)...il cunoaste cineva pe dl.dr Brasoveanu de la Parhon? In septembrie sunt programata pt operatie si sunt putin speriata...nu stiu nimic de dl.doctor..Sora mea a fost operata acum 5 ani la dr.Stanescu dar din pacate dansul nu mai este in...

2 mesaje
12100 vizite
luare in greutate dupa operatie tiroida
Autor: olimpiailie
Ultimul răspuns: 29-04-2014 23:27, postat de olimpiailie

Buna seara! Am fost diagnosticata cu hipertiroidie si am fost programata pe 13 ianuarie pentru operatie. Totul a descurs bine si tot atunci a fost ultima tigara fumata dupa aproximativ 20 de ani. Pana in prezent am luat 8 kg in greutate (69-77). Cauza luarii in greutate se datoreaza lipsei...

7 mesaje
2906 vizite
probleme de tiroida
Autor: marcelalidia22
Ultimul răspuns: 27-04-2014 17:59, postat de symonica

Buna ziua, Intai imi cer scuze pentru deranj dar nu stiam unde ma pot adresa ca sa aflu ce am de facut in legatura cu unle pb.de tiroida ce le am in ultimele 3 luni. Sunt o femeie in varsta de 45 ani...In 2006 am aflat ca am Ipotiroidism, in urma...

12 mesaje
5363 vizite
operatie nereusita de tiroida
Autor: elenais
Ultimul răspuns: 21-03-2014 14:51, postat de Dana_paradise

Mai este cineva operat de dr Munteanu, caruia acesta i-a distrus viata???de 10 ani ma chinui sa imi revin!!! As vrea sa il dau in judecata!!!!stiu ca mai sunt si altii in situatia mea, nu ezitai sa ma contactati!

17 mesaje
2343 vizite
De unde stiu ca am glanda tiroida marita?
Autor: elena55555
Ultimul răspuns: 07-03-2014 09:52, postat de simonstar2000

Buna ziua! De unde stiu ca am glanda tiroida marita.de cateva zile am observat ca mi s-a umflat gatul si cand inghit simt un nod in gat.nu vreau sa ma ingras si nici sa fac gusa. Daca as avea cea mai buna solutie ar fi operatia.am doar 17 ani.sa format...

2 mesaje
9602 vizite
Analiza glanda tiroida
Autor: dioanmarius
Ultimul răspuns: 05-03-2014 19:41, postat de lavteo

Am o cunostinta care a fost sa isi faca o analaiza a glandei tiroide si rezultatele au fost: - FT3 LIBER= 1.16 pg/ml !!! - FT4 LIBER= 1.16 ng/ml - TSH= 1.060 uIU/ml - Autoanticorpi TPO= 406.00 IU/ml !!! Ce inseamna asta???

1 mesaje
11245 vizite
Operatie de tiroida
Autor: elis070
Ultimul răspuns: 05-03-2014 19:35, postat de lavteo

Buna ziua, Mamei mele i s-a descoperit hiperparatiroidism primar prin adenom PTY si gusa polinodulara, iar operator s-a intervenit cu paratiroidectomie stg inf si tiroidectomie totala. S-a operat acum 3 zile si deja este acasa dupa ce i s-a scos toata tiroida.Acum este bine atat cat se poate dupa operatie...

7 mesaje
6098 vizite
Cancer tiroidian papilar
Autor: Diana p.
Ultimul răspuns: 13-12-2013 17:09, postat de Diana Podaru

Mama mea s-a operat in data de 06.11.2013 de nodul toxic pe glanda tiroida, ia scos tot lobul stang si o parte din cel drept. Insa rezultatele de la biopsie nu sunt bune. Am o mare rugaminte daca poate cineva sa-mi raspunda cat de grav este rezultatul si in ce...

2 mesaje
5293 vizite
glanda tiroida...un sfat va rog
Autor: oanaadriana
Ultimul răspuns: 29-11-2013 14:41, postat de oanaadriana

buna ziua.ma numesc oana am 22 de ani...cand am fost gravida am facut niste analize de sange in care mi-a iesit o problema a glandei tiroide, doctorita mi-a dat niste pastile pe baza de hormoni l-thiroxine.de 50 de mg...dupa ceva timp am repetat analizele si a fost nevoie sa ia...

1 mesaje
5483 vizite
probleme cu tiroida?
Autor: roxanacristina
Ultimul răspuns: 26-11-2013 16:59, postat de oanaadriana

De ceva timp am unele simptome care m-au facut sa apelez la un medic endocrinolog.mi-a dat de facut niste analize.imi puteti spune daca sunt probleme sau nu?mujltumesc anticipat Testosteron: 62.2 Prolactina-22.9 TSH-3.13

0 mesaje
2532 vizite
rezultatul analizei, glanda tiroida
Autor: gordana
Postat la data: 04-11-2013

am probleme cu palpitatii mi s-a zis sa fac un control la glanda tiroida, am facut eco si mi s-a zis ca am un nodul mi-a dat sa fac analize, as vrea sa stiu daca au iesit bune, rezultatul analizelor este: Anticorpi anti microzomiali tiroidieni (anticorpi anti TPO) 0, 2 IU/ml TSH-HORMONUL HIPOFIZAR...

5 mesaje
10754 vizite
Glanda tiroida
Autor: alexuta23
Ultimul răspuns: 01-11-2013 12:21, postat de scorpioanca

Buna seara.Acum 8 luni mi-am facut ecograf pentru glanda si analize la sange.La ecograf mi sa zic ca as avea gusa multinodulara.Anti-tpo10.0 UL/ml35.FT4 - 0.669ng/ml 0.8-1.9. TSH - 115 uUL/mL 0.4-4.Mi sa zis sa repet analizele la sange.Nu am putut sa le repet atunci si mi sa dat sa iau...

3 mesaje
3383 vizite
probleme cu tiroida
Autor: amiva
Ultimul răspuns: 02-10-2013 17:30, postat de alexandraalex23

buna! va scriu deoarece de ceva timp, 1-2 ani am observat unele modificari.am 25 de ani si acum un an jumate am observat ca sanii ma dureau, si aveam o secretie albicioasa la presiune desi nu eram gravida.pana in prezent mai am aceasta secretie fara ca sa mai simt tensiune in...

1 mesaje
2898 vizite
tiroidita autoimuna cu formatiune nodulara 1, 2 mm
Autor: lyly60
Ultimul răspuns: 17-09-2013 16:27, postat de maria 123

Punctie 18.07 2013-frotiuri cu fond hemoragic ce inglobeaza coloid dens in picaturi inegale, frecvente oncocite cu inegalitati nucleare si tirecocite cu nuclei rotunzi, usor inegali, unii mariti in volum, nucleolati si numeroase aglomerari celulare tridimensionalecu celule in necrobioza si nuclei liberi, frecvente leucocite. -Scintigrma 19.03.2012-contur ancosat in jumatatea inferoexterna -captare neomogena...

5 mesaje
15051 vizite
Noduli tiroidieni, insomnii si dureri in zona tiroidei.. cand vorbesc nu am aer
Autor: Gabriela M.
Ultimul răspuns: 14-09-2013 21:40, postat de remedii naturale

Rezultatul ecografiei tiroidiene este acesta: Lob tiroidian stang: pol superior si post.se evidentiaza imagine hipoecogena ?(nu inteleg prea bine), relativ bine delimitata, de 11/6/11 mm cu intarirea ecourilor? post.si cu o calcificare in interior (probabil nodul ramolit) Lob tiroidian drept : Imagine izoecogena de 13/12/12 mm., cu o arie ameogena ? in...

0 mesaje
7254 vizite
Tiroida si sarcina
Autor: CarmenVa
Postat la data: 22-08-2013

Buna ziua, ma numesc Carmen, am 33 de ani, inaltime 1, 68, 75 kg si sunt din Craiova. In aprilie 02.04.2013 am fost diagnosticata cu gusa cu hipotiroidism (tiroidita cronica)- telamie--cred(nu prea se intelege scrisul). LS 17, 2/17, 3/45 mm, LD 21/19/47, 7mm cu str hipoecogen intens neomogen prin prezenta de plaje...

4 mesaje
5137 vizite
Operatie tiroida
Autor: golf2
Ultimul răspuns: 21-08-2013 11:17, postat de Victoria 5

Buna ziua Ma numesc Minodora am 46 de ani, de 2 luni am fost operata, glanda tiroida mi-a fost scoasa in totalitate, operatia a decurs fb, problema e ca obosesc foarte repede merg 50-100m si nu mai pot respira, aceasta problema o aveam si inainte de operatie analizele imi ies ok...

0 mesaje
5285 vizite
TIROIDA
Autor: Felicia66
Postat la data: 17-08-2013

Buna seara! As vrea cateva lamuriri, daca se poate..am facut analize si cele pt tiroida sunt toate in limite normale, dar la eco mi s-a spus ca am gusa gr 1 si nodul tiroidian de 9 mm. Problema este ca vocea mi se ingroasa, de parca as fi ragusita, mai...

3 mesaje
2557 vizite
cum iti dai seama ca ai probleme cu tiroida. ce analize necesita?
Autor: acsilla26
Ultimul răspuns: 08-08-2013 16:41, postat de Cristian C

am inceput sa iau in greutate, ma deranjeaza tare. nu maninc mai mult ca de obicei dar mentionez ca m am lasat de fumat de 3 ani. as vrea sa nu mai iau in greutate

0 mesaje
2764 vizite
Endometrioza, Tiroida autoimuna, Boala LYME.(imunitate scazuta)
Autor: gabrriel08
Ultimul răspuns: 08-08-2013 15:33, postat de Cristian C

Buna ziua, -scriu in continuare despre sotia mea, o pers. de 28 ani, 160 cm, 42-43kg Da, cam toate astea le are sotia mea : 1-Endometrioza -operata in prima faza in 2011, cu biopsie in care a si rezultat ca nu e altceva, urmat un tratament cu ZOLADEX timp de 6...

119 subiecte 12 3 Înainte ›
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.