Discuții despre Tiroidita Hashimoto

30 subiecte
Adaugă întrebare / subiect
0 mesaje
335 vizite
Interpretare analize
Autor: Kukla1
Postat la data: 22-10-2021

Am făcut următoarele analize SI REZULTATELE SUNT : FT4 -1.01ng/dl TSH-0, 147IUI/ml FT3- 3, 07pg/ml T3-1.17ng/dl T4-11.9lg/dl specificând că de 12 ani sunt diagnosticata cu tiroidă autoimuna de tip Hashimoto.

6 mesaje
1338 vizite
Lichen sclero-atrofic vulvar
Autor: Denisa97
Ultimul răspuns: 11-07-2021 15:31, postat de forum_member

Bună ziua! Ma confrunt cu o problema persistenta de 4 ani. Totul a început cu o fisura mica în partea de jos a vaginului, în interior. Am fost la ginecolog, am încercat o mulțime de creme: cicatridina, naturale etc. Nu a funcționat nimic. Am mers la dermatovenerolog, a recomandat dermovate și alte...

2 mesaje
2227 vizite
Gat uscat si mucozitati in gat si pe nas
Autor: David David
Ultimul răspuns: 25-12-2020 16:18, postat de David David

Buna ziua! Dupa un episod Covid avut in luna Septembrie...am ramas cu niste mucozitati in gat(mai accentuate fiind dimineata si seara) si tot timpul o senzatie de parca as avea ceva in gat...dupa o evaluare pulmonara acum 2 saptamani(pentru ca eu am si un astm bronsic) intreband despre acest simptom...

6 mesaje
5096 vizite
Tiroidă Hashimoto
Autor: e.nastasa
Ultimul răspuns: 25-11-2020 21:17, postat de Adi 1980

Bună ziua! Am 21 de ani și acum 4-5 ani am fost diagnosticată cu tiroidită autoimună. De atunci am experimentat diferite tulburări anxioase care în timp au devenit foarte greu de controlat. Aceste tulburări anxioase sunt însoțite de o stare de rău, respectiv oboseală, slăbiciune și un fel de amețeală(...

2 mesaje
668 vizite
Durere ceafa si ochi
Autor: raluca2010
Ultimul răspuns: 15-07-2020 11:53, postat de raluca2010

Buna ziua, am si eu o situatie ca dureaza cam de vre cateva luni. A inceput ioarecum brusc, ca o nevralgie pe partea stanga, ma durea cap, cu maxilar, cu nas si ochi, tampla si chiar anumite puncte din cap tot pe partea stanga. Am zis ca e o nevralgie...

0 mesaje
373 vizite
Durere ochi la miscare
Autor: raluca2010
Postat la data: 15-07-2020

Buna ziua, am si eu o situatie ca dureaza cam de vre cateva luni. A inceput ioarecum brusc, ca o nevralgie pe partea stanga, ma durea cap, cu maxilar, cu nas si ochi, tampla si chiar anumite puncte din cap tot pe partea stanga. Am zis ca e o nevralgie...

0 mesaje
914 vizite
Ovare polichistice
Autor: nella2019
Postat la data: 29-06-2020

Mi s.a dat diagnosticul de tiroidita autoimuna Hashimoto, dar tsh e in limite normale. Am ovare polichistice, amenoree secundara, acnee si pilozitate. Ultimul tratament prescris a fost anticonceptionale Yasmin si spironolactrona, dar nu le.am luat. Am inlocuit Yasminul cu Belara iar organismul meu nu tolereaza AC. In timpul tratamentului cu...

6 mesaje
3703 vizite
Tiroida Hashimoto
Autor: DaiaIra888
Ultimul răspuns: 12-03-2020 00:12, postat de Cristi199

Buna ziua. Am fost diagnosticata zilele trecute cu tiroida hashimoto si mi s-a spus sa imi fac niste analize de TSH si TPO. TSH-ul a iesit 4, 4570 uUI /mL, iar TPO 355, 0 UI / mL.Mi s-a spus ca nu am nevoie de tratament dar ma simt foarte obosita,...

1 mesaje
3324 vizite
Hashimoto
Autor: Lydi
Ultimul răspuns: 28-03-2019 12:52, postat de Ali01

Bunaziua! Am tiroidita autoimuna Hashimoto. Am doua sarcini oprite din evolutie din cauza acestei boli(nu am stiut cauza pana acum dat fiind ca doc.endoc.la care am mers nu a considerat util sa-mi dea tratament pe perioada sarcinii)... Am scris pe acest forum in speranta ca imi recomandati un Endocrinolog bun...

28 mesaje
8201 vizite
Encefalita Hashimoto sau hipotiroidismul cauza pt episodul psihotic?
Autor: Lena8
Ultimul răspuns: 19-02-2019 10:10, postat de Lena8

Buna tuturor, Am pus si acest subiect pt ca multe persoane poate nu stiu ca hipotiroidismul in 90 % din cazuri are ca sursa atacul autoimun si deci este tiroidita Hashimoto. (Aflati daca hipotiroidismul dvs e autoimun daca aveti anticorpii anti-TPO sau anti-TG peste medie.. analiza costa cam 30 ron...

0 mesaje
2577 vizite
Tsh foarte scazut
Autor: Oanavb
Postat la data: 18-12-2018

Buna ziua, In urma unor analize in anul 2017 am fost diagnosticata cu hipotiroidism boala Hashimoto. La vremea aceea Tsh-ul meu era de 5.3. Medicul mi-a prescris eutyrox de 25 mg in fiecare dimineața. Am repetat analizele 6 săptămâni mai târziu. Tsh-ul a ieșit de 3. In Februarie 2018 am...

29 mesaje
4504 vizite
Cracmente generalizate intot corpul
Autor: efix66
Ultimul răspuns: 25-11-2018 18:14, postat de Sabe Li

Buna seara. De aproape un au inceput aceste cracmente. Prima data in stern dupa niste dureri fulgeratoare si ascutite, apoi au urmat genunchii, mainile, umerii, coatele, gleznele si inginal. La ora actuala am crecmente in toate regiunile corpului. Poblema cea mai mare este ca au aparut si durerile, ma dor genunchii,...

0 mesaje
2754 vizite
Tiroida hashimoto subacuta
Autor: E/a
Postat la data: 10-12-2017

Am fost diagnosticată cu tiroida hashimoto, am prezentat dureri la nivelul gâtului, la ecografie a iesit conglomerat nodular cu vascularizatie moderat crescută LTD 1, 85×5, 39×2, 23cm 11, 34ml; LTS 2, 01×4, 01×2, 37cm 12ml.Analize sânge Vsh 48, mm/h, Ft4 17, 16, Fertina6, 95, AntiHCV negativ, TSH 1, 3, FT3...

43 mesaje
25206 vizite
ganglioni limfatici
Autor: DACIA
Ultimul răspuns: 17-06-2017 08:38, postat de fvaleriu

salutari de 3 luni mi s-au umflat ganglionii limfatici vreo 7 - la numar.am facut o ecografie care mi-a confirmat ca sunt inflamatori, tot felul de analize, toate bune mai putin PCR marita valoare 9 (normal 0-6). La ecografie d-na dct. mi-a recomandat sa merg la endocrinologie la cluj pt. ca...

4 mesaje
10232 vizite
Hipotiroidie Hashimoto-dureri musculare
Autor: roxana1969
Ultimul răspuns: 23-11-2016 01:39, postat de marian.stoica

Buna ziua, Am urmatoarea problema, de 6 ani am fost diagnosticata cu hipotiroidie Hashimoto si in prezent iau 100 mg Euthyrox si mentin TSH-ul in limite normale adica 1, 93. Pana aici totul este bine dar de 6 ani eu nu mai sunt un om normsl, adica: dimineata pana in...

3 mesaje
5025 vizite
Dozări hormonale tiroida rezultate
Autor: alina simon
Ultimul răspuns: 02-09-2016 19:09, postat de Dr. Danciu C

Ma numesc Alina am 36 ani, sunt diagnosticata cu Tiroidita autoimună Hashimoto de 5 ani. Sunt sub tratament cu Euthyrox de 3 ani iau Euthyrox 50. Recunosc ca nu am mai fost la control de 2 ani si sunt foarte îngrijorată ca la ultimele analize am TSH 14, 5 si...

1 mesaje
4511 vizite
Rezultate analize sange tiroida cu diagnostic Hashimoto- solicit opnie
Autor: septembria
Ultimul răspuns: 02-09-2016 15:05, postat de Dr. Danciu C

Buna ziua, Am fost diagnosticata cu boala autoimuna Hashimoto si de 2 zile am primit rezultatele ultimeor analize de sange dupa cum urmeaza: TSH =1, 6 iar in martie era 1 T4 = 1 iar in martie era 1 T3 =2, 6 iar in martie era 2, 7 ATPO=694 iar in martie era 302 ATG=...

8 mesaje
6783 vizite
Tiroidita hashimoto... va rog detalii
Autor: europa
Ultimul răspuns: 17-08-2016 15:14, postat de Lena8

Am 32 de ani si rezultatul unor analize este urmatorul: FT4:1.27 ng/dl (V.N.0.71 - 1.85), TSH:0.046microUI/Ml (V.N.0.27 - 4.2), Anti TPO:>580 UI/mL (V.N. < 34). Endocrinologul a pus dg.Tiroidita Hashimoto, tratam cu Eutirox 25. Sa urmez acest sfat, sa consult un alt medic?, v-a trebui sa iau tratam. toata viata? Va...

2 mesaje
3761 vizite
Tiroidita Hashimoto
Autor: Mira Caldararu
Ultimul răspuns: 17-08-2016 14:57, postat de Lena8

Am tiroidita Hashimoto dovedita prin numarul de anticorpi (700) si o slaba hipotiroidie(FT4=0.806; TSH=4.68). O viata intreaga am fost hipertiroidiana (am rude ce au decedat de Bazedof). Pentru hipotiroidie si mi s-a dat Euthyrox, doar 25 micrograme, dar ma simt rau, am insomnii si pulsul marit. Endocrinologul m-a trimis la...

1 mesaje
2295 vizite
tiroida hashimotto revin
Autor: hotumaria
Ultimul răspuns: 17-08-2016 14:57, postat de Lena8

am repetat analiza la TSH si FT4 in 09.2013, si au iesit bune este vorba de hipotiroidism in 3.11..2013 voi efectua toate analizele efectuate la Cluj: calciu ionic seric, calciu seric total.fosfataza alcalina, fosfor seric, proteine totale serice, antitiroglobulina, atpo, proteina C reactiva, am fost depistata si cu helicobacter pylori...

1 mesaje
2402 vizite
tiroida hashimoto
Autor: ovidiu vasile
Ultimul răspuns: 17-08-2016 14:53, postat de Lena8

As dori sa stiu daca manifestarile bolii autoimune 'hashimoto' pot avea loc si fara ca analizele de sange sa fie alterate. Poate sa apara si fara analize modificate la tsh si t-uri?

1 mesaje
3777 vizite
Tiroidita Hashimoto si Sindr. ovarelor polichistice imi fac viata un calvar
Autor: andradapopescu
Ultimul răspuns: 17-08-2016 14:52, postat de Lena8

Buna seara, Am 21 de ani.La 18 ani am fost diagnosticata cu SOP si la 20 cu Tiroidita Hashimoto. La 18 ani am fost la un medic endocrinolog (din cauza acneei foarte puternice si a pilozitatii excesive) care mi-a recomandat Diane-35, toate dozarile hormonale erau in limite normale. De atunci...

2 mesaje
3027 vizite
Mai este cineva care are vreo forma de tulburare psihica si probleme cu TIROIDA!?
Autor: Lena8
Ultimul răspuns: 27-04-2016 16:09, postat de Daria85

Salutare, Eu am gasit ceva cazuri incare tiroidita Hashimoto a fost asociata cu tulburari pihice gen: depresie, anxietate, episod psihotic, schizofrenie etc... Mai sunt persoane care au tulburari pishice si probleme cu tiroida? Multumesc.

6 mesaje
4225 vizite
Progesteron mic - tratament naturist
Autor: chance17
Ultimul răspuns: 07-03-2014 16:44, postat de buburuza_78

Buna ziua, Am 37 de ani, si sunt cu diagnosticata cu hipotiroidism si tiroidita hashimoto cu tratament eutyrox de 25mg Mi-a intarziat ciclul, am facut analizele avand urmatoarele valori:TSH 2.985 μUI/mL( 0.35 - 4.94 μUI/mL) Free T4 0.98 ng/dL( 0.70 - 1.48 ng/dL); Estradiol 32 pg/mL; FSH 51.66 mIU/ml; Progesteron 0.2 ng/mL...

6 mesaje
5015 vizite
boala Hashimoto - care sunt medicamentele folosite in farmacii?
Autor: Vio 49
Ultimul răspuns: 12-12-2013 13:15, postat de furnisoara

care sunt medicamentele folosite in farmacii, care contin ca si substanta de baza levothyroxine si liothyroxine?care ar fi pretul practicat??va multumesc f. mult

1 mesaje
3271 vizite
boala cardiologie + tiroida hashimotto
Autor: hotumaria
Ultimul răspuns: 27-10-2013 17:40, postat de maria 123

la o consultatie de cardiologie am fost diagnosticata cu ;cardiopatie ischemica cronica si mi s-a prescris urmat. tratament:dimineata preductal si noliprel, la amiaza 1 pastila de aspirina cardio de 100 mg.seara preductal si 1 pastila de nebilet la un consultatie endocrinologica la o clinica din Cluj s-a stabilit diagnosticul de tireopatie...

3 mesaje
3114 vizite
SARCINA, hashimoto, prolactina marita, hipotiroidism subclinic
Autor: patricia86
Ultimul răspuns: 12-08-2013 19:02, postat de clara_p

Buna ziua Am Hashimoto, hipotiroidism subclinic si prolactina marita (AM facut RMN si sunt bine ) si am primit acum un tratament cu orgametril pentru reglarea menstruatiei 6 luni si pentru durere de san (ma dor sfarcurile foarte tare) am mai avut aceasta problema acum 8 ani si tot asa...

4 mesaje
2919 vizite
Tiroidita Hashimoto? Rog interpretare
Autor: oana85
Ultimul răspuns: 25-06-2011 20:20, postat de oana85

Buna ziua. Am primit rezultatele analizelor si ecografiei pentru tiroida si medicul mi-a recomandat sa fac o liposuctie, inctrucat tiroida mea inca functioneaza... Nu mi-a pus un diagnostic si nu mi-a dat un tratament, va rog, ati putea sa interpretati rezultatele? Mentionez ca m-am ingrasat 28 kg (de la 46...

1 mesaje
2940 vizite
despre anticorpi si tiroidita hashimoto
Autor: glindependenta@gmailcom
Ultimul răspuns: 15-04-2011 09:56, postat de lucia TM

buna seara! am 60 ani si sant la menopauza de 10 ani, am 82 kg inaltimea 1, 64 si in urma unor analize pe care le-am facut din cauza unor dureri in partea dreapta sub coaste si au rezultat: T3=143, T4=8.82, TSH=3.1, ECHOGRAFIE TIROIDA LTD=16.5/22/16.8 CU MICI NODULI HIPOECOGENI in...

0 mesaje
2555 vizite
epilare IPL - afectiuni tiroidiene
Autor: zyzyca
Postat la data: 11-08-2010

Buna ziua! Am 39 de ani. In urma cu 2 ani am fost diagnosticata cu hipertiroidie si tiroidita autoimuna Hashimoto. Am facut tratament 6 luni si valorile tsh si ft4 s-au normalizat. De atunci si pana in prezent aceste valori sunt normale (le dozez la fiecare 6 luni). As dori...

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.