Deviatie de sept.
Buna !
Heii, am 15 ani jumate si trebuie sa imi fac operatia de deviatie de sept, si cu aceasta ocazie as vrea sa imi rotunjeasca nasul ca il am putin ascutit, daca o sa mi-l rotunjeasca o sa imi taie si din os adica exista riscul sa ma deformez ? Vreau sa stiu la ce sa ma astept.. ca inca nu am vorbit cu doctoru..
Dar nu vreau sa aud gen raspunsuri ' Ca sa nu mi-o fac de la anii astia ca is prea mica si chestii va rog frumos ca raspunsuri din astea tot am primit.
Multumesc, pentru cele 5 minute acordate o zii frumoasa va doresc ! :*
Heii, am 15 ani jumate si trebuie sa imi fac operatia de deviatie de sept, si cu aceasta ocazie as vrea sa imi rotunjeasca nasul ca il am putin ascutit, daca o sa mi-l rotunjeasca o sa imi taie si din os adica exista riscul sa ma deformez ? Vreau sa stiu la ce sa ma astept.. ca inca nu am vorbit cu doctoru..
Dar nu vreau sa aud gen raspunsuri ' Ca sa nu mi-o fac de la anii astia ca is prea mica si chestii va rog frumos ca raspunsuri din astea tot am primit.
Multumesc, pentru cele 5 minute acordate o zii frumoasa va doresc ! :*
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 92rinoplastie - analize
- 5Scleroza amiotrofica
- 7am o sangerare nazala de anul trecut
- 23sinuzita maxilara
- 7nas infundat noaptea de vreun an
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 1intrebare herpes
- 3Sa fac operatie pentru deviatie de sept?
- 26Am o deviatie de sept maricica
- 7Mucoasa nazala uscata
- 0Deviatie de sept. Va rog sa imi deie si mie cineva un sfat :|
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 5DEVIATIE SEPT SINUZITA CRONICA
- 1Despre rinoplastie
- 7nas
- 0Operatie deviatie si rinoplastie gresita?rog un raspuns
- 2Alternativa operatie rinita cronica hipertrofica și deviație de sept
- 14Deviație de sept nevindecata
- 2Rinita cronica hipertrofica, deviazie sept nazal, concentrare si atentie foarte slabita etc
- 3Deviatie de sept
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: